reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama05- dzieki Słonko:tak:, choć znowu czuję, że nic z tego.... A Ja chcę inaczej czuć:zawstydzona/y:

Piranha- ja z innej beczki, wiem, że Ty maniak akwarystyczny, a mój najmłodszy od długiego czasu też stał się manaikiem rybek. COdziennie by chodził do Kakadu i oglądał rybki i koniecznie chce akwarium. Wczoraj jak mu powiedzielismy, że mu kupimy to akwarium i przywiezie pan kurier to wogóle nie chciał zasnąć i czekał aż kurier przywiezie mu białym samochodem tirem to akwarium z rybkami i w końcu zasnął na siedząco czekając.
Nie możemy sobie pozwolić na duże akwarium ze względu na brak miejsca, zastanawiamy się nad 30 l albo może 60l( te ostatnie są w wyprzedaży na allegro). Czy myślisz, że takie 30l zda egzamin, czy jednak będzie lepsze wieksze. Od razu mówie, że my nie mamy żadnego doświadczenia akwarystycznego, a może jakieś rybki, albo roślinki, byś mi poleciła.

reklama
:) witam w leniwą niedziele :)
pogoda taka sobie, ale spacer zaliczony..żeby nie było że cały dzień się byczymy na kanapie:-D
D dochodzi do siebie i wczoraj wreszcie poruszaliśmy się w łóżku:-p

Mama w Sarbinowie byliśmy...też nam się podobało :)
nasze morze uzależnione jest od ciąży:sorry2: jeśli zaskoczymy to szykujemy remont, co wiąże się z kasą, wtedy skoczymy gdzieś blisko w góry, zamiast nad morze...
ja ci mogę emocji dostarczyć jedynie wieścią o małpie :-D ale to też będzie dobra wiadomość, skoro w ciąży nie jestem, to niech chociaż małpa szybko przyjdzie, żebyśmy mogli znów działać działać aaach działać:-D

sernik...aż mi ślinka cieknie:-p

Tasha ale miałaś piękny prezent wigilijny...:happy:

Andziak ehhh to macie ciężko z mamą, w mieszkaniu czy w domu mieszkacie?
Żal się żal, musisz z siebie żale wyrzucać, nie gromadzić ;)
Noemi no kurde co jest grane z tą owulką, cholera jedna nie współpracuje z nami:baffled:
to gin chce clo ci przepisać?
ja nie bardzo mam o czym się wypowiadać. Bo moje doświadczenie z hormonami to wieloletnie branie tabletek anty, teraz dupek. No i od nowego cyklu zaczynam z nowymi hormonami..nie wiem co to będzie:rofl2:

Marzycielka ale działaliście w okolicy owulki? trzymam kciuki żeby cykl się skończył pięknymi II kreskami :)

Beatka Zdjęcia przecudniaste!!!!
z podniebieniem dobrze że tak szybko wyszło, każdy zabieg jest stresujący, ale maluchy szybko dochodzą do siebie, powodzenia

Piranha oj szkoda że tak wyszło z weselem.
tabletek i jednych i drugich jest 14- w sumie 28dniowy cykl nam powstaje

Daria mam nadzieję że tata się opamięta

MissBella biedaku, zdrowiej!!

Gal ja w tym cyklu tak miałam że tempki przeżywałam jak mrówka okres, stresior, budzenie się i takie tam. Jak poczuję w kolejnym cyklu że znów mi bije palma, to odstawiam termometr
&&&&&&&&&& zaciśnięte :)

Ewcik to czekamy na Ciebie ;)
moje juz zęby myją i zaraz spać ..

Gal ehhhh te nasze odczucia...:sorry2:

Truskaffka no cos tak słyszałam jakieś grzmoty czy coś....:baffled:
a to u Was sexy były;))))))):-D
no to czekamy na @ ja mam za tydzień i potem dziergamy dalej ;))

aaaaa-no i dla Ciebie serniczek podany:))

Ostatnia edycja:
mama to ja też poproszę kawałek ciacha, bo ja też sernikomaniaczka jestem:-D chociaż już tyle rozdałaś, że chyba nic nie zostało..

mama gal co to za maścią progesteronową się smarujecie?

beatka mamo cudownych dzieciaczków:-)czyli rozszczep był odpowiedzialny za problem z karmieniem piersią. dziwne tylko, że nikt tego nie zauważył po porodzie..

truskafka czyli nie próżnujecie z D:-D u mnie jak nie urok, to s... albo się pokółcimy, albo M na nocce.. i kiedy tu córkę płodzić?!

Ewcik progesteron można dostarczyc albo tym kremem albo lutką albo dupkiem...
ja mam niski więc coś muszę stosować..

Pierogatka,Kate-jak tam u Was?? jak Ania i Alan?????

Dido-cisza w eterze??? czy skurcze nadal są??

moje baki spia od pół h ,Tom poszedł w tym deszczu z Bono na spacer..a ja oragniam to i tamto i jednym okiem na bb:-p

tak patrzę na mój brzuch i stwierdzam że w ciąży chyba jestem :-D to niemożliwe że to tylko oponka:-D

a tu Mama jeszcze sernik rozdaje:-D
no widzisz..grzmiało, ziemia sie trzęsła... było taaaak przyjemnie:sorry2:
Ewcik kiedy macie płodzić córe? ..w międzyczasie:-D
Teraz będziecie się starać?

Truskaffka nic sie nie martw ,ja tez w ciąży hahahahaaaa i to z bliźniakami:-D
wstyd i hańba!!!zjadłam 3 kawałki jeden po drugim :szok::szok:
żarłok...
głodnymór...
jak zwał tak zwał-wstyd!!

mam oponę zimową a nie oponkę:sorry2:

także kochana jedz na zdrowie-w łóżku sie wytrzęsie hahahahaaaa

reklama
Gal - 2 dni przed owulką seksik był z orgazmo, a 12 godz po owu bez org bo to było wcześnie rano i myślałam, żeby zdążyć wyszykować się do pracy:-D, ale za każdym razem miałam dowcipne globulki i jeszcze brałam lacibios feminę cały cykl...
Truskafffka - dokładnie, prezencik był śliczny, a mój M prawie fruwał pod sufitem ze szczęścia, bo dodatkowo w 1 dzień świąt 25 grudnia mamy rocznicę ślubu

Do góry