reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Przed chwila zjedlismy obiadek, ktory dzis zrobil moj maz-dla mnie sprzatanie.
Zaraz szykujemy sie do dentysty.Ciekawe czy bedzie wyrywanie:sorry2:.
241.gif

Krzys juz ma lepsze samopoczucie i juz sie dzis bawil.

Beatko to Ty nie mierzysz tempki w tym cyklu?

Medio napisz później co tam u dentysty załatwiliście :tak:
Buziaczki dla was moje kochane :-)
Ja sobie własnie pyszny obiadzik szykuję :tak:. Pieczone skrzydełka i udka, ziemniaczki poszturane i marchewka z masełkiem . Mniam :-)

Medio jakos od 2 dni mierze- mam 37.1C czekam teraz na testowanko.....;-) po @ mialam 36.4C
Jak po wizycie u dentysty??????

Dorotko ty mi o jedzeniu nic nie mow- ja na jutro mam pierogi z miesem z Biedronki, ale po ugotowaniu podsmaze je na boczku wedzonym.

Ja juz mam pierwszy dzien kursu zaliczony......;-)

witam!!!! :laugh2::-D:laugh2:

Medio jak dentysta, dzielny był mały mężczyzna ??? ja mam 2 wizyty w przyszłym i kolejne dwie w następnym tygodniu i już będzie chyba koniec stomatologa na chwilę obecną :tak: a apropo, to kiedy powinno się iść na pierwszą wizytę z dzieckiem ????? :sorry2:

pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę :tak::-D:tak:

hej dziewczynki z rana..ale pochmurno u nas i jakoś zimnawo.Brr..ja już chcę prawdziwą wiosnę. A mój synalek właśnie ściąga mi ogórki z kanapek (uwielbia) musze ratować :))
Dziękuję za głosiki na Szymonka

hej wam
mojego nie am jeszcze,,chyabd zisija w nocy zjedzie,,albo jutor dopiero,,ale wazne za autko juz ma dla nas,,,hee

kasia nie am sprawy z gloskami,ja oddaje,,,,a cod o ogorkow moj tez zawsze mi gwizdnie z kanapki,,,uwielbia ogoraski..

reklama
Witam :-). Jak tam staranka? która pierwsza w kolejce do testowania?
Mnie cosik jakaś wysypka dopadła na klatce piersiowej i pępku:baffled:

Do góry