reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zaliczyliśmy dwie sesje na placu zabaw, właśnie wróciliśmy;-)

mama to fajnie, że klientki są, przynajmniej interes się kręci:tak: żele też robisz? kochana, zmierz tempkę, tak z ciekawości:-D

merylin u nas jedna dziewczynka na osiedlu nazywa się Nela:tak:

czarodziejka u nas też wiatr straszny, gdyby nie to, to naprawdę cieplutko by było..

pirania kochana, dziękuję za odpowiedź:-) cieszę się, że Ci się podoba;-) jak Krzysio?

reklama
kurcze mać ...piszę posta 4ty raz:crazy:

Pirania ,Ewcik witajcie kochane babeczki-zmierze tempkę choc przecież miałam skok ,potem wizytę i po usg nie było potwierdzone owu więc lipa w tym cyklu na pewno...tylko czemu @ nie przyłazi:confused2::confused2:

Andziak pozdro:)

Ewcik nie,żeli nie robie tylko zwykły manicure i hybrydowy:)

Truskaffcia jak tam u Ciebie ??:)

Gal a jak na Twoim froncie ?

Ewcik ale szaleeeejesz ;)))) :-Dtakiej tempki to nie bedzie ;-)

dzieci zasypiaja a mąż alkoholem kusi no ale jak mam jutro mierzyć to nie mogę:confused2:
a jak u Ciebie w tym cyklu-wypadłam z rytmu i nie pamietam czy Ty własnie po @ jesteś czy po działaniach??

Dziekuje Piranha za odpowiedz. Tylko czy to nie bedzie za krotki okres brania? Jak zamowie dzisiaj to pewnie dopiero za pare dni zacznę brać. A według moich obliczeń owulacje będę miała ok.polowy kwietnia i bardzo liczę na to ze w tym cyklu nam się uda.

Ewcik, Krzysiu do popołudnia nieźle dawał mi w kość (był dziś w wyjątkowo paskudnym humorze, cały czas marudził, krzyczał i płakał), na wieczór mu przeszło, byliśmy właśnie w Praktikerze i był mega grzeczny oraz uśmiechnięty od ucha do ucha :-) U nas też dziś wietrzysko szaleje.

Mama
, a może by tak na wszelki wypadek (jako że odstawiłaś dupka) test owulacyjny? ...i nie wyrzucaj od razu :-)

mamcia ja w tym cyklu jeszcze odpuszczam, bo dopiero zaczęłam dietę no i suplementy, chcemy zacząć od kolejnego-więc pewno wypadnie to pod koniec kwietnia lub w maju, znając moje cykle:-:)confused2: to mój obecny cykl g.jpg

szału nie ma:-(

Ewcik kurka no szału nie ma,ale.....witaminki zaczniesz brac to bedzie szał:tak:
zobaczysz;)

Marzycielka cześc kochana :) &&&&& dla Ciebie ;)

Pirania a moze ja też powinnam b komplex odstawić??
zmierzę jutro tempke i zobaczę co i jak...poczekam cały dzień ...jesli sie @ nie pojawi to w czwartek zrobię owu test...ale to przecież niemożliwe ,żeby była ciąża....
poza tym ,żadnych objawów nie mam...

Marzycielko, nie będzie za krótki bo to co potrzebne w diecie (czyli wapń) zażywałaś, to że był to węglan miało wpływ jedynie na pH a po zmianie preparatu na cytrynian szybko je obniżysz. Tak więc nic się nie martw, wszystko jest w porządku i trzymam kciuki za owocne staranka!

reklama
hejka

ja w dość podłym nastroju...cykl jakiś dupiaty, jutro wizyta u gin..stresior codziennie mam wielki przy mierzeniu tempki, śpię niespokojnie, kręcę się, wybudzam.. jutro u gin też stresior ehhh

zdam wam relacje popołudniu

ziółka mimo wszystko z wiarą piję

Do góry