reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Merylin gratuluję !!!!:-) To dopiero szok !!

Kochane staraczki brać się do roboty proszę bo wiosna przyszła a to doskonała pora roku na zachodzenie :tak:

Ja dziś popracowałam w ogrodzie i chyba przesadziłam bo ledwo chodzę, wiem że powinnam się oszczędzać ale jakoś nie umiem...Idę po prysznic, obejrzę "You can dance" i kładę się spać.

Dobranoccccc :-)
No to chyba bedziesz musiala sie przemoc i nauczyc ;) odpoczywaj, spij ile sie da :-D potem to juz nie bedzie na to czasu :blink: heh

reklama
martika ja wiecznie mleko, jogurty, sery.. mięsa prawie wcale.. i się nie sprawdziło..oczywiście absolutnie nie żałuję, natomiast teraz byłoby fajnie, gdyby pomogło to uzyskac zamierzony efekt;-)

mamo05 uciekać uciekać bo gonie na całego...ale ja matka karmiąca jestem i na razie zakonserwowana jestem, a przy starszej 2,5 roku karmiłam i cały czas byłam w tej konserwie :-D:-D:-D

Andziak0307 merlin ogromne gratulacje i spokojnych 9ciu miesięcy, niech kruszynki zdrowo rosną i niech im między nogami nic nie urośnie :baffled::baffled:

czarna76 to od kiedy atakujemy ???? daj wcześniej znać bo muszę dawcę urobić, bo jak na razie jest nie do ruszenia, aaaa no i ważniejsze zmienić mieszkanie na większe bo w naszych 30m to chyba piętrowo będziemy spać:wściekła/y::wściekła/y:

marti_ka a Ty kiedy ruszasz do chłopięcego boju?? mam nadzieję że jak Ci się uda to będziesz moim osobistym doradcą :happy2:

marti_ka a Ty kiedy ruszasz do chłopięcego boju?? mam nadzieję że jak Ci się uda to będziesz moim osobistym doradcą :happy2:
ja juz niedlugo bo w kwietniu ;) ja tez mam nadzieje, ze nam sie uda :) bo babiniec potrzebuje jakiegos ksiazecego wsparcia... ostatnio moja starsza corka powiedziala mi, ze odda za braciszka komu trzeba wszystkie swoje zabawki... a ja sie poplakalam, bo ona zwykle jest taka wszystko moje, wszystko dla mnie...

Ewcik - ja też mam syna, ale wtedy która z nas wiedziala o suplementach, czy ph? wtedy nawet nie miałam pojęcia o pilnowaniu owu...dopiero jak mnie przypiliło na 2 dziecko zaczęłam szukać informacji na temat płci, pytałam też moją ginkę

tasha masz rację.. a jak ostatnio zapytałam moją ginkę co sądzi o planowaniu płci i czy się da, powiedziała" a gdzieeee tam, nie mamy na to wpływu";-) dlatego ja twierdzę że nasza Pirania bije na głowę wszystkich lekarzy:tak:

Ostatnia edycja:
Hallo Kobitki!
Ja to się czuję jak stara, i przedpotopowa mamuśka. I wszystko co wiem o dbaniu i higienie dzieci też jest przedpotopowe.
I w ogóle starać mi się tu szybciej, co bym nie była sama taka przedpotopowa!

reklama
axarai poszukaj w swoim mieście położnych rodzinnych, które prowadzą edukację ciężarnych--na takich spotkaniach dowiesz się wielu fajnych rzeczy no i stworzysz plan opieki porodowej, w którym m.in. opisujesz swoje oczekiwaia onośnie porodu, na co się zgadzasz, a na co nie, czego oczekujesz, jak chcesz rodzić itd:tak:

Do góry