reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskafffka no tak ,to niestety zastrzyki ...;/
ale.......damy radę -niech tylko ta owulka bedzie..
ja mam nogi w górze,członek w gotowosci ,ale coś dzieci z tego nie ma -dobrze ,że przyjemnośc jest:-p

Gal no to progesteron i tak ładniusi!!
śliczne wyniki-a czy ciąża bedzie to się okaże z kilka dni.niski nie jest i tego się trzymamy..

znalazłam moje wyniki
biochemia
kreatynina 0,6-normy 0,5-0,9
sód-143-normy 136-145
potas-4,34 normy 3,5-5,1

sama widzisz ,że wyniki si...

reklama
mama05- dzięki kochana:tak: A ten potas i sód to masz podobnie jak ja !
kurcze teraz to już powinna być ciąża, a jej nie ma. ALbo plemniki słabe, albo mam jednak zrosty po cesarce, albo to jeszcze za niski progesteron na ciąże i powinnam jednak brać dupka. A zaden gin nie chce mi go wypisać:no: ALbo ta prolaktyna po obciązeniu mi szkodzi. Oj, chyba nie doczekam się córci...

mama05- To chociaz masz przyjemności, bo ja ani przyjemności, ani ciązy... I tak masz dobrze kochana:) Tak sobie myslę, że u mnie kazde staranka są okupione stresem, a to paski, a to ciągle ten sluz, a to szybko bo M idzie do pracy, a to żeby zdążyć i tak w kółko, a to nie sprzyja ciaży...

Ostatnia edycja:
Gal to ci powiem tak po cichutku...doczekasz się doczekasz ;-)
wyniki są ok, to najważniejsze
z cyklu na cykl jesteś bogatsza o wiedzę i doświadczenie, więc proszę nam się nie wyłamywać z szeregu ;)

Mama aa widzisz, a ja nawet sobie przyjemności odmawiam buhaha
nie ma to tamto:-D
ale wiesz, spokojna twoja rozczochrana...zgodnie z hasłem: nie spoczniemy póki nie poczniemy!!
nie ma to tamto:-D

Gal...a nie masz "znajomej " apteki ,żeby poprosić o lutkę bez recepty??kilka leków w m-cu mogą wydać bez recepty..
w Invikcie jest teraz promocja ,że badanie męskie gratis jesli jesteś pierwszy raz w tej klinice-może warto sprobować zrobić???
na zrosty wiem ,że też są zioła...ale nie wiem gdzie ich szukać........
no tak-choc tyle dobrego ,że przyjemność jest...

przytulam Cię mocno bo widzę ,że rezygnacja na ten cykl Cie dopadła..

Truskafffka no tak bo Ty też na córe to i pan orgazmo obchodzi się smakiem....
tak jest-hasło nadal obowiązuje...

czy Bella dziś była na bb?????????????????????????

Gal - no to kochana czekamy na tę twoją wredną małpę @ a potem...hulaj dusza!!! na dziewczynkę i dołączaj do nas!!!
dziewczyny - gdyby któraś potrzebowała luteinę to mam chyba 2 nowe opakowania a już nie potrzebuję bo odstawiłam, więc chętnie odstąpię oczywiście nieodpłatnie

Gal - a jak się dogadują twoi chłopcy? bo spora różnica między nimi 10 lat... a u mnie będzie 15 lat różnicy:szok: między dziećmi i ciekawa jestem jak to wyjdzie w praniu...

Tasha myślę,że nasza Gal chętnie przyjmie lutkę i sie bardzo uciszy:)) trzymaj dla Niej:tak:pewnie jak położy synka to wróci na bb..

Truskafffka bratowa po operacji oki-nie było komplikacji..trwała 1,5h.
brat jak dzwoił z info koło 12.00 był smutny...ale to zrozumiałe..

Mama, a jaką operacje miała bratowa?
I super, że się trzymasz kochana....

Gal, kurka nie poddawaj się! Uda się , uda się , uda się..... powtarzaj to;)))

Truskaffka, ale słodkiego masz synia:**** Niedługo spełni się jego marzenie...oby tylko to drugie o braciszku nie;))) bo przecież będzie to córcia mamusi;**** ale ciiii nie musi o tym wiedzieć;P

Tasha, nie ja pyt o test z kapusty, jeszcze sie nie staramy;)))
Ale dzieki na zaś;D
Fajnie mieć z jednej strony takiego starszego syna, który w razie pomoże i się zajmie młodszym;)))

U nas wieje i pada deszcze...Jak tu jutro iść z dziećmi topic marzannę? ;/// ehhh pogoda...............

reklama
Natusia -bratowa(w moim wieku,33lata) miała usuwane torbiele,mięśniaki i macicę.......

staram się trzymać bo już wystarczająco wczoraj Wam nasmęciłam...

głucho wszędzie..cicho wszędzie....................babki gdzie Wy??
moje bąki już w łóżkach,my wiadomości oglądamy.

Do góry