Witam się!
Dzisiaj miałam koleją kiepska noc, synek budził! Mnie też łapie , ogólnie czuje się rozbita, ale łyakm osscilococinum i dzielnie mnie broni przed rozłożeniem się!
Byłam w labo, i tam nagle mnie olśniło, zeby jeszcze sobie zrobi sód i potas, bo za niskie stężenie potasu jest niebezpieczne dla zdrowia. U M w pracy koleżanka by pożegnała się z tym światem przez niskie stężenie potasu.
ALe nie pomyślałąm, ze to trzeba być na czczo, a ja przed wyjściem zjadłam prawie całego naleśnika.
No nic, zobaczę co wyjdzie, wyniki mają być po 17 tej.
Marzycielko, nullka,- dziekuję za kciuki
Piranha, natusia- sama się zdziwiłam, że tak oscillococinum zbiło synkowi gorączkę, a już miałam go do wanny wkładać. Jeśli mogę, to tylko napomknę, że warto go mieć w domu na wszelki wypadek i jak cos łapie to sobie, albo dziecku szybko zapodać. Mnie to ossilooinum to w ciąży kilka razy życie uratowało.
Merylin- niekoniecznie dobrze, że taki śluz tak długo jest, bo taki EWCM ma zazwyczaj wysokie ph i trudno je zbić samą żurawiną. A ja omijając go szerokim łukiem przez tak długo też nie zachodziłam w ciąże. ALe dziekuję za dobre słowo
MissBella- ja od tygodnia nie mierzę tempki , bo po perwsze nawet nie mam jak, bo kazdą noc zrywam sie do synka, a i mnie od 2 dni też coś łapie, a i chyba już obie odpuszczę w tym cyklu mierzenie, bo to już nie ma sensu ALe dzieki za kciuki
Daria- i co?????
Andziak- a ja tam myślę, że dziewczynka będzie, owu miałaś po nowiu, a to jest na dziewczynkę!:-)
Kinga85- pozdrowionka, to super, że humorek dobry i wyjazd nad morze sie szykuje!
narazie nic ale czekam :-)