reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Dziewczyny!

Patrysiak ściskam Cię z całych sił, wiem że wypłakujesz teraz pewnie morze łez, ale musisz wierzyć i modlić się o to by dzieciącko było zdrowe!!Na pewno jest a już nie raz i nie dwa słyszałam, że te badania dają błędny wynik, ja wierzę w to że wszystko jest ok!!

truskafka to ja bym chciała te ziółka a jakie masz?? I jak pisać na pw bo ja nie za bardzo wiem:-p Tylko proszę się ze mnie nie śmiać:-p

Piranha ja od marca z nowym cyklem zaczynam łykać b-complex i liczę na to że ziólka i wit b pomogą w tych cyklach bo ten mam wyjątkowo beznadziejny. Ja muszę jeszcze tarczycę zbadać bo mam niedoczynność tsh mam w normie ały czas biorę lekarstwa i mam wyregulowaną, ale wolę zbadać i mieć swięty spokój. Jak widzisz u mnie dość sporo tego jest bo wszystko przed 1 ciążą wykryłam jak latalam na badania hormonów. Wiem, że mam problem z prolaktyną a po obciążeniu na pewno ma podwyższoną.

Gal u nas staranka przyśpieszone:-) najprawdopodobniej od maja wypośrodkowaliśmy, ale od marca juz zaczynam suplementację i kto wie może już w kwietniu spróbujemy, ja tylko dlatego opóźniam staranka bo moim marzeniem zawsze było urodzić dzieciątko na wiosnę:-) synka mam z końca roku więc teraz wolałabym weselszy miesiąc, ale jak się nie udaje tak od razu....

reklama
Teraz jeszcze dopiszę do Was, bo chciałam szybko pocieszyć Patrysiak:tak:

Piranha- jakie Krzysiu ma gęste, sliczne włosk:tak:.
Wiesz ja też tak myslę, jak piszesz, tylko jeszcze myslę, ćzy jednak oprócz tego nie ma tych zrostów. W tym miesiacu nie bedę robić tego badania, ale może w następnym(ostatnim) miesiącu, jak by nie wyszło teraz.

Wiesz, jeszcze zastanawiam się na tymi irygacjami , zwłaszcza tymi 5 min po starankch, i potem np. co pół godziny. Czy na in- gender są dziewczyny, które zaszły w ciaże po takiej irygacji 5 min. po roztworem o ph 2,8. A może jednak roztworem z cytryna, bo mniej obniża ph? Boję się trochę już tych irygacji, bo teraz na pewno był dobry czas, jak się staralismy, a widac te irygacje wybijaja plemniki.
I juz nie wim co robić z tymi irygacjami, trochę się już boję ich robić..

Kinga- no nie ma jak zakupy na poprawę humoru:-)

Mama05- ano pewnie razem wystartujemy i będziemy sie wspierać jak co cykl!:-)

A i Patrysiak - odzywaj sie, proszę Cię, bo sie o Ciebie martwimy, możesz nam płakać, aby Ci było lżej! Ja się odezwiesz to my Cie na nogi postawimy.
Słonko-cały czas myślę o Tobie i nie każ nam czekać kilku tygodni, bo my tu czekamy na Ciebie!:)

Ostatnia edycja:
Patrysiak oczywiście że będziemy o tobie myśleć i o twoim dzieciątku i oczywiście trzymać kciuki żeby to wszystko okazała się wielkim nieporozumieniem. Na pewno ci ciężko, bo każda z nas by pewnie teraz ryczała i czarne scenariusze widziała, ale musisz być silna bo jak widzisz wiele pomyłek się zdarza i na pewno u ciebie też się tak okaże. Kochana mocno tulam ciebie i twoją kruszynkę i nie opuszczaj nas na Boga jesteśmy tu nie tylko na dobre chwile ale i na takie momenty gdzie wsparcie jest ważne, gdzie jest nam żle, jak masz ochotę to się wyżal, wylej swoje emocję my cię wszystkie pocieszymy.
Gal ty też używasz tych testów owulacyjnych czy może innych?
ja też robie te irygacje ale też myśle że 5 min odpuścić i po pól godz ewentualnie., toż to nie te lata że plemniory jak u 20 latka.

Ostatnia edycja:
dziewczynki chcę kupić sobie dobrą nokie jaką mi polecicie? może jeszcze być ewentualnie samsung... nie jestem zdecydowana na 100%
jakie wy macie tel i czy jestescie zadowolone?

Kinga- no nie ma jak zakupy na poprawę humoru
biggrin.gif
yhm... :tak: :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga właśnie mam od dziś Nokię C2-O2 zloto- perłową rozsuwaną półdotykową, jaka jest wyjdzie w praniu miałam do tej pory zwykła Nokię 6303 clasic i była niezawodna.

Czarodziejko a gdzie zdjęcia twoich cacek w oknach?
Piranha jak synek ma takie cudne włoski to co będzie miała córeczka....loki po pas?Krzysio słodziak, wycałuj i wygilgotaj od ciotek forumowych.

Dobra lalunie widzę że cisza nie ma chętnych do rozmowy to mykam. Do jutra śpioszki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry