mama05
prrrryy szaaaalona :))
Patrysia* słonko wiem,że nie chciałaś źle...wiem,ale ja własnie to słyszę z każdej strony...
wczoraj właśnie jak byłyśmy z moimi babeczki z dziećmi w tym centrum zabaw i jedna była z 7 m-czną Marysią i rozmawiałyśmy na temat mojej ewentualnej ciąży to laseczki próbowały mnie pocieszyc i mówiły:
zobacz..dzieci są już duże ,same się bawią ,Ty siedzisz i pijesz kawę ..
zobacz juz możecie w góry jechać ..
zobacz...nie chorują Ci a małę dziecko to znowu choroby ,szczepienia ,mało życia towarzyskiego....
no każda pociesza mnie jak może....
także Patrysia* wiem ,że chciałaś dobrze:****
Pirania tak,zgadza się z pęcherzykami..moje pękały nawet przy 26mm ,ale to dlatego ,że po Clo rosną większe poprostu.
jak raz miałam cykl bez Clo to pęchol pękł przy 21mm
poza tym jak pęchole pękają i nie robią się torbiele to ginek nie da pregnylu bo nie ma podstaw...
i koło się zamyka...
teraz pójdę do ginki w środę na rozmowę jak się uda zapisać a potem pójdę w 13,14 d.c. juz po owu....
wczoraj właśnie jak byłyśmy z moimi babeczki z dziećmi w tym centrum zabaw i jedna była z 7 m-czną Marysią i rozmawiałyśmy na temat mojej ewentualnej ciąży to laseczki próbowały mnie pocieszyc i mówiły:
zobacz..dzieci są już duże ,same się bawią ,Ty siedzisz i pijesz kawę ..
zobacz juz możecie w góry jechać ..
zobacz...nie chorują Ci a małę dziecko to znowu choroby ,szczepienia ,mało życia towarzyskiego....
no każda pociesza mnie jak może....
także Patrysia* wiem ,że chciałaś dobrze:****
Pirania tak,zgadza się z pęcherzykami..moje pękały nawet przy 26mm ,ale to dlatego ,że po Clo rosną większe poprostu.
jak raz miałam cykl bez Clo to pęchol pękł przy 21mm
poza tym jak pęchole pękają i nie robią się torbiele to ginek nie da pregnylu bo nie ma podstaw...
i koło się zamyka...
teraz pójdę do ginki w środę na rozmowę jak się uda zapisać a potem pójdę w 13,14 d.c. juz po owu....