reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was dziewczyny !
Jestem tylko na chwileczke, nie nadrobie wszystkiego co napisałyscie, przeczytałąm tylko pare wpisów. Bardzo dziekuje za gratulacje. U nas wszystko ok. tylko mam troche mało czasu przy dwójce małych dzieci i zaległościach po dwóch miesiącach leżenia.

reklama
Witajcie dziewczyny.Zajrzałam do was żeby podłapać lepszy humor bo mój dzisiaj do bani, a tu u was takie smutki. Chyba pogoda tak nastraja i działa depresyjnie. Kochane , ale wiosna za pasem a z nią nowe siły i moc energii.
Mama nie smutaj się, jesteś fajną kobietką i wnosisz tyle życia w to forum, nawet nie myśl aby zaprzestać staranek, kurcze tyle już zrobiłaś w tym kierunku, musi się udać, przytulam
Dziewczyny czytałam że styczeń i luty to najbardziej depresyjne miesiące i chyba coś w tym jest, więc aby do wiosny, nastroje wrócą i będziemy walczyć wszystkie.
Dla wszystkich smutasków

I jeszcze jedni dla zainteresowanych callcium citrate powróci .......10 marca dostałam odpowiedz. Ten sklep co dawała namiar Piranha to to samo co na allegro i nie mają na razie.
Piranha a co radzisz w takim wypadku, ja dziś wzięłam ostatnią tabletkę i nie mam :-(kupić zwykły magnez?
Dziewczyny a Moniczka urodziła?

Ostatnia edycja:
:-( Mama nie znam się, ale jak jest szansa że badania są błędne, to się tego trzymam. Mam nadzieję że wizyta u gin rozjaśni Tobie i nam nieco. Tulę, jestem myślami przy Tobie.
Kinga cały czas bezustannie &&&& za ten cykl i też tulę najmocniej jak mogę

Mam wśród znajomych również takie cuda, więc wierzę że nawet jak wszystko jest przeciw nam...to uda nam się ujrzeć wymarzone II kreski i doczekać się kochanego maluszka :)

Kate witamy podwójną mamę :) super że jesteś :) pokaż małego dzióbeczka, jak ma na imię?

Kate, gratulacje mamuniu, niech synek zdrowo się chowa.:-)
Mama właśnie może to tylko idiotyczna pomyłka, nie wiem jak u ciebie, ale u nas w przychodni pomyłki są i to częste niestety.

Zmykam do wyrka. Życzę wam dobrej nocy i kolorowych snów. Do jutra ;-)

Ostatnia edycja:
agulek, może weź tymczasowo ten CYTRYNIAN WAPNIA WAPŃ 200 MG / 60 KAPS. (2096535559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Musiałabyś dodatkowo zażywać magnez.

kate, raz jeszcze gratuluję! Czekamy na fotkę maluszka :-)

Mama, spróbuj jutro powtórzyć progesteron, dobrze by było w innym labo ale pewnie nie masz takiej możliwości (albo ktoś się pomylił przy pomiarze albo babka pomyliła się o jeden przecinek dyktując wynik, nie wierzę w inne rozwiązanie bo to jakiś absurd). Co do jednostek to progesteron podawany jest zwykle w 2 jednostkach: ng/ml i nmol/l, wyniki z tą drugą jednostką są jeszcze wyższe gdyż 1 ng/ml = 3,18 nmol/l.

Ostatnia edycja:
WITAM.
.he he coś nasza LOREALIN sie nam nie chwali,ze bedzie mamą blizniaków :tak:;-) GRATULUJE KOCHANA.

Kate witam i czekamy na fote księcia :tak:za wszystkie nasze staraczki nieustanne &&&&&&&&&&&&:tak:;-)

MIŁEGO DNIA.

Witam i ja
Siorpie Kawke i spadam na zaKupy...wole z ranvca bo potem tłumy w tych wszystkich centrach handlowych a zanim sie ludziska z lozek zwleką to ja juz zdaze pokupowac co mi trzeba.
Mama mam nadzieje ze dzis juz lepszy humor bedziesz miala
Kate zycze sil i wszystkiego naj:)
Buziaczki dziewczynki i Milego dnia:)

Witam się i ja rannie!

Miałam sobie dzisiaj pospać, a tu niestety mierzenie tempki i niestety już sie tym rozbudziłam, bo zaraz mysli nachodzą mnie, jaka jest wysoka dzisiaj. Jednak to mierzenie tempki stresuje mnie, a z drugiej strony pokazuje co się dzieje w organizmie.

Ja zaraz bedę się szykować do labo, podobno wyniki mogą być dzisiaj na meila (robię w innym labo niż poprzednio). I też nie spodziewam się dobrych wieści, bo tempka taka nijaka i już nie mam wątpliwości, że się nie udało:-(

Mama05- skoro jedziesz po wyniki do tego labo, to może faktycznie powtórz ten progesteron , tak jak Piranha radzi, a może jeszcze tą prolaktynę po obciążeniu. Bo są jednak szanse na to, że to ona Ci miesza w cyklu.
A Ty tu o żadnym kończeniu staranek nie mów, to forum bez Ciebie nie może istnieć! Ty jesteś jego filarem:tak:, superowym, wspaniałym, taką dobrą duszyczką, która ma dla każdego dobre słowo. Cały czas myslę o Tobie, i bardzo chcę wierzyć w to, że jest to jakaś kuriozalna pomyłka!

Lorelain- jeżeli to jest prawda co pisze Tusia, to meeeeeeeeeeeeeega gratulacje!!!

Czarodziejko- no widzisz, podaj łapę, też mam sklerozę, ale ja to już chyba starczą:)

Pozdrawiam Was wszystkie i odezwę się później jak wszystko pozałatwiam.

cześć

cóż za nowina Lori bliźniaki, tak czułam bo miała duży brzuszek jak na 8tc. gratulacje wielkie!

miłego dnia Wam życzę

dziekuje za ciepłe słowa.

reklama
Do góry