reklama
Piranha
Fanka BB :)
Nullka, dokładnie, u Bettsie wykres wygląda bardzo ładnie (tempka cały czas wysoka) i kto wie czy niebawem nie usłyszymy od nie super wieści ...choćby jutro, trzymam za nią mocno kciuki! A z tym pomiarem w środku to pewnie problem jest taki, że zanim wsuniesz pasek odpowiednio głęboko to nasiąknie kwaśniejszym śluzem ze ścianek ...stąd Tamara radzi nabrać na palec śluz z ujścia szyjki macicy, mi się to jednak nigdy nie udawało, za duża pustynia tam w środku była ;-) Wydaje mi się, że pozytywny test owulacyjny w 4 dpo to po prostu powoli spadające stężenie hormonu LH po owulce, za wcześnie na pozytywny test ciążowy (tym bardziej, że hormon hCG osiąga stężenie wykrywane przez testy dopiero 2-3 dni po implantacji).
Kinga, pizza w kształcie serca, WOW, pochwal się jutro koniecznie! :-)
Mama, a ja w kwietniu idę na weselicho, brzuch już mam ogromny a co to będzie za 2 miesiące, trzeba będzie się za fajną ciążową kiecką rozejrzeć :-)
Kinga, pizza w kształcie serca, WOW, pochwal się jutro koniecznie! :-)
Mama, a ja w kwietniu idę na weselicho, brzuch już mam ogromny a co to będzie za 2 miesiące, trzeba będzie się za fajną ciążową kiecką rozejrzeć :-)
Witajcie
Jestem na chwilkę - cały tydzień mieliśmy przygotowania do pierwszego roczku Szymonka
przygotowywaliśmy wszystko sami i dlatego dużo czasu mi to zajęło a mój synek taki sam jak synek Piranha cały czas chce aby być przy nim więc mogłam robić jak tylko zaśnie.
od soboty przez niedzielę do dziś cały czas goście - a ja już jestem zmęczona
teraz synek padł więc mam chwilę żeby coś naskrobać ( i bratanica przed chwilą poszła sobie już do domu) i biorę sie za obiad ...
no nie wydaje mi się żeby sie udało ?? robiłam test z Allegro o czulości 10 wczoraj i niestety negatywny a i dziś też negatywny
a to już 12 dzien fl więc coś powinno być tam widać ??
wieczorem skoczę po inne testy lepsze - aby jutro rano jeszcze siknąć bo o 10:20 mam mammografię i nie wiem za bardzo co robić ??
tempka niby w górze ale ja tak prawie zawsze mam - niestety
spada na ostatni dzień przed @ ----- no ale kto wie ?? póki @ nie ma to trzeba mieć nadzieję
pozdrowienia dla Was :-)
Jestem na chwilkę - cały tydzień mieliśmy przygotowania do pierwszego roczku Szymonka
przygotowywaliśmy wszystko sami i dlatego dużo czasu mi to zajęło a mój synek taki sam jak synek Piranha cały czas chce aby być przy nim więc mogłam robić jak tylko zaśnie.
od soboty przez niedzielę do dziś cały czas goście - a ja już jestem zmęczona
teraz synek padł więc mam chwilę żeby coś naskrobać ( i bratanica przed chwilą poszła sobie już do domu) i biorę sie za obiad ...
no nie wydaje mi się żeby sie udało ?? robiłam test z Allegro o czulości 10 wczoraj i niestety negatywny a i dziś też negatywny
a to już 12 dzien fl więc coś powinno być tam widać ??
wieczorem skoczę po inne testy lepsze - aby jutro rano jeszcze siknąć bo o 10:20 mam mammografię i nie wiem za bardzo co robić ??
tempka niby w górze ale ja tak prawie zawsze mam - niestety
spada na ostatni dzień przed @ ----- no ale kto wie ?? póki @ nie ma to trzeba mieć nadzieję
pozdrowienia dla Was :-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem ...Domino odebrany..bawia sie u góry..
Pirania na bank bedziesz ślicznie wygladać...
a w kwietniu ma być juz ładnie ,ciepło to taka zwiewną możesz kupić
Bettsie ja nadal &&&& trzyama .
prosze ukochać Szymka..
pierwszy magiczny roczek na Nim
pierwsze przekręcenie na brzusio
pierwsze aguuu
pierwszy ząbek
pierwszy krok...
achhhh
Pirania na bank bedziesz ślicznie wygladać...
a w kwietniu ma być juz ładnie ,ciepło to taka zwiewną możesz kupić
Bettsie ja nadal &&&& trzyama .
prosze ukochać Szymka..
pierwszy magiczny roczek na Nim
pierwsze przekręcenie na brzusio
pierwsze aguuu
pierwszy ząbek
pierwszy krok...
achhhh
Czarodziejka
Bettsie - skarbie trzymaj sie, jeszcze trzeba podzialac. Wiesz ze nie ma tego zlego bo synus troche ci podrosnie..kazdy dodatkowy miesiac to duzo. Zobaczysz ze sie w koncu uda!A co testow z allegro..hmmm nie wierzyla bym tak mocno w ich sprawdzalnosc.
Mama - ale z Ciebie lasencja i jakiego małża masz przystojnego))) Doczytalam ze imprezka udana skoro piety pozdzierane hehhehe)
Piranha - oj kochana moj maksio starszy od twojego synka ale jednak ja tez czekam na czas kiedy totalnie odzyje, mysle ze lasnie kolo 3 lat jak mlody pojdzie do przedszkola!
Moze to dziwne ale dla mnie odskocznia od dziecka byla praca...dlatego chciala bym juz wrocic,
Jeszcze Ci powiem ze mnie moj pierworodny tez tak absorbowal, Maksio juz jest inny no ale wiadomo ze jak ma sie dwoje dzieci nawet najgrzeczniejszych na swiecie to i tak obowiazkow nie brakuje!
Kinga - trzymam kciuki za Twoje walentynkowe staranka
Maksio w nocy sie budzil i sie zestresowalam ze moze ucho znowu ale nie placze jak dotykam wiec moze zęby????? Jesooo przy tych dzieciach czlowiek sie wiecznie zastanawia
Mama - ale z Ciebie lasencja i jakiego małża masz przystojnego))) Doczytalam ze imprezka udana skoro piety pozdzierane hehhehe)
Piranha - oj kochana moj maksio starszy od twojego synka ale jednak ja tez czekam na czas kiedy totalnie odzyje, mysle ze lasnie kolo 3 lat jak mlody pojdzie do przedszkola!
Moze to dziwne ale dla mnie odskocznia od dziecka byla praca...dlatego chciala bym juz wrocic,
Jeszcze Ci powiem ze mnie moj pierworodny tez tak absorbowal, Maksio juz jest inny no ale wiadomo ze jak ma sie dwoje dzieci nawet najgrzeczniejszych na swiecie to i tak obowiazkow nie brakuje!
Kinga - trzymam kciuki za Twoje walentynkowe staranka
Maksio w nocy sie budzil i sie zestresowalam ze moze ucho znowu ale nie placze jak dotykam wiec moze zęby????? Jesooo przy tych dzieciach czlowiek sie wiecznie zastanawia
mama05
Czarodziejka dzięki kochana )
i w imieniu Tom też )
fajnie,że pojechałas w odwiedzinkizdrówka dla dzieciaczków..masz racje ,jak się dziecku cos dzieje to wciąż człowiek w gotowości..może to..może tamto-wciąż się zastanawiamy..
i w imieniu Tom też )
fajnie,że pojechałas w odwiedzinkizdrówka dla dzieciaczków..masz racje ,jak się dziecku cos dzieje to wciąż człowiek w gotowości..może to..może tamto-wciąż się zastanawiamy..
truskafffka
hejka
od 12 próbuję was nadrobić i dogonić, ale wiecznie coś w pracy mi przeszkadza buhaha
za to wam walnę takiego posta że ze stołków pospadacie
Mama tulę mocno z powodu taty, przykro mi
rosół oczywiście też gotuję i gotuję a ślinka leci i leci
mówisz że bez starań...a może właśnie z tego dzieci będą
ja się już wkurzam...bo czekam na ten mój @ a czerwona małpa nie przychodzi..., bóle są..a jej jak nie było tak nie ma
a tu ziółka kupione, wymieszane, czekają na picie...noooooooo
i protest zgłaszam...fotki nie zdążyłam obejrzeć
proszę choćby na pw
Marylin tulę, wstrętna I kreska...
Pierogatka ślę fliudki żeby niunia ładnie grzecznie i szybko opuściła ciepłe gniazdko
Ania ładnie, uniwersalnie..Choć Helenka podoba mi się bardziej
Gal przykro mi z powodu rodziców:-(
to będziesz pięknie oblatana z miernikiem, &&& za córę, bardzo się o nią starasz
Piranha ja w ciąży z Matikiem byłam na weselu mojej przyjaciółki za świadka. To było na 6 dni przec cc hehe beczułka byłam boska, do tego tańców mi się zachciało..tak że w niedziele cały dzień leżałam bo się brzuchol spinał
napewno znajdziesz coś ciekawego i ładnego do ubrania
nocka jak widzę spokojna, zdrówko wam wróciło, córunia ładnie kopie..sama radość;-)
Karola witamy i zapraszamy do wspólnego pisania
co do staranek..tak, mamy nadzieję na córeczki, ale jednak musimy być przygotowane na ewentualne siusiorki
MissBella ja tam nie przestaję trzymać &&&&
Nullka hehe miłe wieczory zazwyczaj kończą się niewyspaniem
pięknie imprezujecie, udanej zabawy!!!!
Aneczka trzymam kciuki za tatę. I ślę fluidki żeby Ninka opuściła już brzuszek i pojawiła się na świecie szybciutko
Kinga trzymam &&& za pozytywny tydzień, w walentynki nic tylko płodzić
mój D kiedyś zrobił i pizze w kształcie serducha nie pamiętam czy z okazji walentynek czy jakiejś rocznicy, ale byłam bardzo mile zaskoczona
Tusia tak jak dziewczyny pisały, twój wykres się zapisze, w zakładce "moje cykle"
Noemi ja też kupuję cudeńka "z przepisu na córę" na raty
Kate jak jest dołek...to TULIMYYYY
Betsie wciąż nieustannie &&& zaciśnięte!!! Jest nadzieja!!!
a dla synka z okazji urodzinek...słodki buziak w czółko
Dido witaj wśród żywych i zdrowych
Czarodziejko tak to z naszymi maluchami już jest, człowiek 24h na posterunku
od 12 próbuję was nadrobić i dogonić, ale wiecznie coś w pracy mi przeszkadza buhaha
za to wam walnę takiego posta że ze stołków pospadacie
Mama tulę mocno z powodu taty, przykro mi
rosół oczywiście też gotuję i gotuję a ślinka leci i leci
mówisz że bez starań...a może właśnie z tego dzieci będą
ja się już wkurzam...bo czekam na ten mój @ a czerwona małpa nie przychodzi..., bóle są..a jej jak nie było tak nie ma
a tu ziółka kupione, wymieszane, czekają na picie...noooooooo
i protest zgłaszam...fotki nie zdążyłam obejrzeć
proszę choćby na pw
Marylin tulę, wstrętna I kreska...
Pierogatka ślę fliudki żeby niunia ładnie grzecznie i szybko opuściła ciepłe gniazdko
Ania ładnie, uniwersalnie..Choć Helenka podoba mi się bardziej
Gal przykro mi z powodu rodziców:-(
to będziesz pięknie oblatana z miernikiem, &&& za córę, bardzo się o nią starasz
Piranha ja w ciąży z Matikiem byłam na weselu mojej przyjaciółki za świadka. To było na 6 dni przec cc hehe beczułka byłam boska, do tego tańców mi się zachciało..tak że w niedziele cały dzień leżałam bo się brzuchol spinał
napewno znajdziesz coś ciekawego i ładnego do ubrania
nocka jak widzę spokojna, zdrówko wam wróciło, córunia ładnie kopie..sama radość;-)
Karola witamy i zapraszamy do wspólnego pisania
co do staranek..tak, mamy nadzieję na córeczki, ale jednak musimy być przygotowane na ewentualne siusiorki
MissBella ja tam nie przestaję trzymać &&&&
Nullka hehe miłe wieczory zazwyczaj kończą się niewyspaniem
pięknie imprezujecie, udanej zabawy!!!!
Aneczka trzymam kciuki za tatę. I ślę fluidki żeby Ninka opuściła już brzuszek i pojawiła się na świecie szybciutko
Kinga trzymam &&& za pozytywny tydzień, w walentynki nic tylko płodzić
mój D kiedyś zrobił i pizze w kształcie serducha nie pamiętam czy z okazji walentynek czy jakiejś rocznicy, ale byłam bardzo mile zaskoczona
Tusia tak jak dziewczyny pisały, twój wykres się zapisze, w zakładce "moje cykle"
Noemi ja też kupuję cudeńka "z przepisu na córę" na raty
Kate jak jest dołek...to TULIMYYYY
Betsie wciąż nieustannie &&& zaciśnięte!!! Jest nadzieja!!!
a dla synka z okazji urodzinek...słodki buziak w czółko
Dido witaj wśród żywych i zdrowych
Czarodziejko tak to z naszymi maluchami już jest, człowiek 24h na posterunku
mama05
reklama
truskafffka
Podziel się: