Hej dziewczynki,
U mnie dzisiaj internet nie działał , no oprócz rana i nie mogłam do Was zajrzeć, dziwne uczucie, na szczęście już działa:-)
Merylin- no to jak masz takie objawy, dla mnie to jedno oznacza, cycuszki bez powodu nie rosną:-).
Super , zaciskam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&
MissBella- to super, że ziółka doszły:-) Tak, wstrzymaj się z piciem do końca cyklu, miejmy nadzieję, że nie będę Ci już potrzebne i będziesz mogła je przekazać innej dziewczynce!
Mama05- szkoda, że ich jeszcze nie masz w domku, bo byś dzisiaj już wieczorkiem je łyknęła, ale najwyżej poczekają do juterka:-)
Kinga85- dzięki za rady , skorzystałam:-) 3 luty testowanie, oby szczęsliwie!
Truskafffka- też dzięki za rady!
A ja zaczynam pomału mysleć o nowych starankach i po raz pierwszy chcę się bardzo przybliżyć 1,5 , 2 dnia przed owu. No i mam stresa z tym zwiazanego. No i aby sie pocieszyć zajrzałam do kalendarza faz księżyca i niestety okazało sie, że owu będzie przypadać jeszcze w czasie pełni, za dzień po owu będzie nów.
Chcąc sie trochę pocieszyć, że to nie ma aż takiego dużego znaczenia sprwadziłam swojego młodszego synka i niestety owu miałam wtedy w zimę i po pełni, czyli się sprawdziło.
Dlatego mam do Was wielka prośbę, czy mogłybyście sprawdzić swoje dzieciaczki, kiedy miałyście owu czy po pełni - wtedy bardziej na chłopca ( w powietrzu więcej jonów dodatnich), czy po nowiu- wtedy bardziej na dziewczynkę.
Podaję jeszcze raz linka do tego kalendarza
http://cybermoon.pl/kalen/phase.html
Wiem , że juz była o tym mowa wcześnie, Piranii wiem, że sie sprawdziło, a czy innym dziewczynkom to nie pamiętam.
Dlatego baaaaaardzo Was proszę........................