reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

matik- jasne ze wszystko jest meeega dobrze:))))) trzymam kciuki za wizyte,,

Dziewczyny wklejam Wam zdjecia z urodzin Maksia....na mnie nie patrzcie bo wyszlam jak potłuczona:))))
pozniej wykazuje fotke

Ostatnia edycja:
reklama
Zmieniłam Mamie05 datę na 4 lutego, ustaliłyśmy, że obie będziemy mieć dreszczyk emocji z samego rana :-), to będzie u niej 13-14 dpo więc na pewno coś już wyjdzie na teście.
rozumiem:)
To może i ja poczekam jeszcze, u mnie bedzie jutro dopiero 12dpo.

czarodziejko Maksik jaki cydny, włoski mu sie kręcą fantastycznie:-) i Ty fajna babeczka, dobrze wyszło!:tak:

A WOGÓLE TO SIĘ UPOMINAM Gdzie są ciążowe fluidki dla mnie? dziś miałam już zbierać świeżutkie!!! :-)

Kosmo, ja bym chyba kupiła łóżko piętrowe (siostra dla dzieci ma takie z drabinką i ze zjeżdżalnią :-)) a za jakiś czas starszy synuś by sobie wybrał czy będzie spać na dole czy na górze :-) Co do mebelków do siostra ma Ikea Trofast (też zakupiłam Krzysiowi taki regał ale jeszcze w kartonach leży).

trofast_inn_02.jpg

Mieszczą się tam rzeczy obojga dzieciaczków (różnica wieku to 2 lata), mebelki sprawowały się dobrze i kiedy dzieci były młodsze i teraz kiedy podrosły (a jej synek chodzi już do zerówki). Te regały można potem dowolnie rozbudowywać, są też półki wiszące:

trofast15.jpg

Ostatnia edycja:
No ale Maksio sliczny:-) No a Ty oprocz smiesznej minki , ladnie wygladasz. Fajna fryzurka i ladna babka ale to juz wiemy nie od dzis :tak: Kosmo nie wiem co doradzic w kwestii mebli bo ja nie mam jakis typowo przeznaczonych dla wieku. Chlopcy maja lozko rozsuwane bo mamy skosy i pietrowe sie nie miesci a poza tym oni sa bardzo zywi i balabym sie ,ze w zabawie , ktorys zleci na dol. Maja w pokoju komode i polki na wysokosci takiej zeby im pasowala. Wiecej mebli nie ma a ubrania sa akurat w szafie duzej na dole.

WITAM;)

CZARODZIEJKO jaki loczuś z Maksia;)))slicznie;)))
KOSMO wiesz ja co do łóżek piętrowych jestem na nieeee...(ale to ja)...ogólnie na razie bym wstawiła łóżeckzo bądź kołyskę koło swego łóżka a potem dostawiła do pokoju braciszka;))(tak zrobiłam ja ze swoimi i teraz spią razem w pokoju tzn każdy ma swoje łóżko)a jeśli jednak mozecie sobie zrobić drugi pokoik bez większych przeszkód to bym zrobiła i do razu każdy miałby swoj kąt;)i ja teraz tak zrobię...z balkonu dla maluszka pokój robimy a chłopaki w swoim i jeśli będize to córeczka to juz tak zostanie a jeśli bedize chłopczyk to później razme będa spali w pokoju a ten z balkonu to pokój zabaw itd.a tam gdzie śpią będzie też biurko(komody z ciuchami do pokoju z balkonu)do nauki także Domiś w ciszy tam się np pouczy a smerfy będa sie bawić w osobnym pokoju;)

PAMIĘTAJCIE KCIUKI CAŁY CZAS SĄ DLA TESTUJĄCYCH!!!!I ZA NASZE BRZUCHATKI RÓWNIEŻ ABY WSIO OK BYŁO WRAZ Z PORODEM:)))&&&&&&&&&&&&

Czarodziejko, ślicznie wyglądacie, Maksiu przeuroczy (jakie słodkie loczki!!!) a z Ciebie piękna babeczka!!!

Kinga, u Ciebie test 10 mIU/ml na pewno już jutro coś wykaże, wszystko zależy od tego kiedy dzidziuś zagnieździł się w macicy a u Ciebie skok implantacyjny (bo to nie mogło być nic innego :-)) był już w 9 dpo!
t2014.gif

A oto świeża porcyjka (z najnowszej dostawy) ciążowych fluidków:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

...wyprodukowałam też kilka neutralnych dla marti_ki, czarnej i pierogatki :-)

Ostatnia edycja:
kosmo co do drugiego pokoju to ja bym jeszcze nie robiła bo i tak mały bedzie na pewno przez dłuższy czas z Wami w sypialni, my małemy zrobiliśmy półki na zbawki i mamy kupic komode, jedna nam wystarczy bo mamy dużą garderobe i tam mam większąśc ciuchów.

reklama
Do góry