Cześć babeczki!
Kosmo, jestem myślami z Tobą kochana, życzę zdrowego dzidziusia i wymarzonej córeczki, jesteś bardzo dobrą, szczerą, otwartą, wrażliwą, życzliwą duszyczką a tak jak wspomniałaś kiedyś mi - dobre rzeczy do ludzi wracają! A na koniec cała moc różowych kciuków i córeczkowych fluidków!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Truskafffko, dzięki że pytasz kochana! Coś tam pospać dał ale kilka razy się budził i popłakiwał ...chyba znów zęby idą. Robisz testy owulacyjne bo Twój wykresik bardzo owulacyjnie wygląda? :-)
Kinga, wykres prześliczny, a że tempka leci w dół to normalne, zazwyczaj najwyższe stężenie progesteronu jest koło 7 dpo, u mnie tempka od 8 do 10 dpo leciała w dół by w 11 dpo wzbić się w przestworza, czego Tobie również z całego serca życzę! A co do spadku to faktycznie żaden to spadek jak wspomniała Czarodziejka :-), takich niewielkich spadów jest pełno na wykresie nawet po implantacji i pozytywnym teście ciążowym. Zaciskam kciuki i czekam na mega-wieści we wtorek rano!!! :-)
Mama05, ten spadek na pewno nic złego nie oznacza, często w okolicy 3-4 dpo jest tzw. drugi wyrzut estrogenu ("secondary estrogen surge", pierwszy jest przed owulacją) i to on obniżył tempkę. Może to właśnie dobry znak, że wykres nie jest liniowy a nareszcie ma jakieś piki od szalejących hormonów. Tak więc kciuki kochana za jutrzejszą wysoką tempkę!!! &&&&&&&&&&&&&
Dam znać :-) (dzięki!!!
), mam nadzieję, że najpóźniej jutro do Ciebie też zapuka! :-)