reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskaffka - i u nas napadalo i caly czas sypie
m0741.gif
Ja z Maksiem za jakas godzinke wyjde pod dom na saneczki...tak przed drzemka go dotlenie a suczyca sobie pobiega:)))
m0744.gif

Kinga -
taki spadek to zaden spadek:)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga85 jakim termometrem mierzysz tepmke bo ja dzisiaj pierwszy raz mierzyłam zwykłym, rtęciowym i mam wrażenie, że nie jest to dokładny pomiar, rano jestem tak zaspana że ledwo widzę te kreseczki na termometrze a poza tym nie wiem ile czasu powinien trwać pomiar...:baffled:

truskaffka szalona Ty:-D narazie nie ma co zazdraszczać hehehe nie wiadomo jak bedzie wyglądał do wtorku ;-) chociaż narazie chyba całkiem dobrze wygląda:tak: 3majcie kciuki!!!!
no jasne...trzeba odrobiny dystansu i zimnej wody...ale ale ale...póki co pięknie wykres wygląda i trzymam gorąco kciuki żeby tak już zostało:tak:

cześć babeczki :))

ja mam rodzinkę w domostwie-siostrę z mężem i Julką w wieku Domisia;)

Czarodziejka,Kosmo,Kinga,Truskafffka już wykres uzupełniony choc szału nie ma....
fakt mierzyłam po 6 jakieś 20min wcześniej ,ale to nie ma wpływu na wynik...no nic..spadła ,może jutro się podniesie.....

Kosmoooooooooo kochana -mega &&&& za Ciebie i dobre wieści:)) my cioteczki czekamy na info kogo z Tobą powitamy:):):)

Pirania -daj znać jak listonosz przyjdzie ;)) zresztą uż powinien być:baffled:

ściskam Was wszystkie i może uda mi się jeszcze dzis wlecieć ..

WITAM;)

KOSMO
dzisiaj nasza wizyta ty na 14 ja na 14:30 :))kciuki dla nas &&& dla ciebie specjalnie
~~~~~~~~~~~~
CZARODZIEJKO hehe ja ci daje 1-2 latka :pP
TRUSKAFFKA hehe Domiś też uwielbia podziwiac ;D

Cześć babeczki!

Kosmo, jestem myślami z Tobą kochana, życzę zdrowego dzidziusia i wymarzonej córeczki, jesteś bardzo dobrą, szczerą, otwartą, wrażliwą, życzliwą duszyczką a tak jak wspomniałaś kiedyś mi - dobre rzeczy do ludzi wracają! A na koniec cała moc różowych kciuków i córeczkowych fluidków!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Truskafffko, dzięki że pytasz kochana! Coś tam pospać dał ale kilka razy się budził i popłakiwał ...chyba znów zęby idą. Robisz testy owulacyjne bo Twój wykresik bardzo owulacyjnie wygląda? :-)

Kinga, wykres prześliczny, a że tempka leci w dół to normalne, zazwyczaj najwyższe stężenie progesteronu jest koło 7 dpo, u mnie tempka od 8 do 10 dpo leciała w dół by w 11 dpo wzbić się w przestworza, czego Tobie również z całego serca życzę! A co do spadku to faktycznie żaden to spadek jak wspomniała Czarodziejka :-), takich niewielkich spadów jest pełno na wykresie nawet po implantacji i pozytywnym teście ciążowym. Zaciskam kciuki i czekam na mega-wieści we wtorek rano!!! :-)

Mama05, ten spadek na pewno nic złego nie oznacza, często w okolicy 3-4 dpo jest tzw. drugi wyrzut estrogenu ("secondary estrogen surge", pierwszy jest przed owulacją) i to on obniżył tempkę. Może to właśnie dobry znak, że wykres nie jest liniowy a nareszcie ma jakieś piki od szalejących hormonów. Tak więc kciuki kochana za jutrzejszą wysoką tempkę!!! &&&&&&&&&&&&&
Dam znać :-) (dzięki!!!
t4801.gif
), mam nadzieję, że najpóźniej jutro do Ciebie też zapuka! :-)

Ostatnia edycja:
Piranha jak mogę doradzic to na ząbkowanie jest rewelacyjny żel baby Orajel, nie jest on dostepny u nas w aptekach ja miałam z USA ale jest na ebay bo koleżance kupowałam, jest na prawdę świetny, bardzo pomaga

reklama
Do góry