reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama ale fajnie:-) To nic tylko sie przytulac. Tak musi byc ,ze jak my sie rozpakujemy to 3 z was musza zaciazyc zeby sie wyrownalo;-):tak:
Beatko oj meczy ten koniec co? Ja tez juz bym chciala koniec ale pewnie jak Ty ponosze , donosze a potem przenosze:-D Zycze Ci jednak zeby juz na dniach Hania opuscila swoja kryjowke i pokazala sie swiatu:tak:
U mnie tez po wizycie cisza. Szyjka dluga , zamknieta a Ninka wazy okolo 2500g. No wiec czekaaamyy

reklama
No to mama cudne wieści, leć kochana nawet wybaczamy ci nieobecność na bb, idź i się dziś, jutro i pojutrze.....
Daria , czyżby ?
Gal gdzie ty kochana się podziewasz, nie płacz po kątach tylko wracaj do nas
Beatko a tobie jak już przyjdzie ta magiczna chwila szczęśliwego rozwiązania i cudownego spotkania z niunią, oby szybko przyszła na świat....
Aneczka a dla twojego smyka .....sto lat, sto lat i świeczek na torcie http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Święta/Urodziny/003.gif

Ostatnia edycja:
Noemi, pewnie jeszcze owulki nie było, czekaj i mierz dalej, mi w szczęśliwym cyklu niespodziewanie przesunęła się z 12-14 dc na 18 dc. A robisz testy owulcyjne? Co do robienia wykresu to załóż sobie konto na Obserwacja cyklu - enpr.pl i do dzieła! :-) ...możesz tak jak dziewczyny wrzucić swój wykres w sygnaturkę.

Gal, co u Ciebie?

wszystkim staraczką :) życzę udanej nocki :)
co do moich zachcianek to picie melisy nie wiem czemu tak się jej uczepiłam, pieczywo ciemne ze słonecznikiem czerwona papryka do tego .
Mój mąż powiedział "Matik widzisz schudłem :) nie tyję będzie dziewczynka :)"
Ale mnie pocieszył :) ale fakt że jak byłam z bliźniakami to rósł równo ze mną ja 98 w pasie i on też :) tylko mi zeszło a jemu nie :) dopiero po 3-5 latach :)

Dziekuje za zyczonka dla Antosia. Zmienilam dopiero dzis suwaczek bo sie zagapilam ,ze juz przelecialo mu te 4 latka.
Zmykam spac a wy sie przytulajcie staraczki;-)

Jestem!
Dziękuję kochane dziewczynki za pamięć o mnie!

Agulek- ano popłakałam sobie dzisiaj po kątach :tak:, ale to strasznie to miłe co napisałaś, poprawiłaś mi humor!
:-)
Piranha- już melduję co u mnie....

Musiałam się trochę zresetować psychicznie i przestać na trochę o tym myśleć, dlatego przez jakiś czas nie zaglądałam na forum i żeby Was nie zamęczać swoją psychiką... ale dłużej nie wytrzymałam........

Pod wieczór spadło mi ph do 5-5,3 i po tym zaaplikowałam sobie cały rephresh. Po półtorej godziny od wzięcia tego cudu, ph wyniosło 4. A więc rephresh na mnie działa, kwestia na jak długo.

Piranha- u mnie pewnie ta woda do picia tak na mnie działa, właśnie ją podejrzewałam o to już wcześniej.

Próbowałam dzisiaj badać szyjkę, ale nie idzie mi to , nie bardzo ją wyczuwam, o ile wogóle.

A, mama05- Ty już pewno po starankach i błogo sobie odpoczywasz! W tym cyklu się uda, nie ma innej opcji:-D
Pozdrawiam też mamusie, które niedługo spotkają się ze swoimi córeczkami!

Czesc komputer juz dziala:-)
mama ty to musisz byc zajeta goooooooo girllllll:-D
Powiedzcie mi kobietki,czy ktoras miala tak ,ze ze 3 dni po@ pojawia sie taki lekko różowy śluz,bo nie rozumiem co to moze oznaczac???????
Ide nadrobic czytanie:-)

dzieki dziewczynki

mama to dla ciebie i dla reszty staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

piranha dzieki, probowalam wszystkiego ale wiesiolka i olejku rycynowego nie, moze sprobuje wiesiolek od jutra bo olejek nie wiem czy tu dostane

reklama
Gal dobrze że jesteś
Daria czekamy zatem na pierwsze usg;-)
Matik jak mąż tak mówi, to trzeba się go słuchać:-ptrzymam kciuki
Aneczka Nina ma jeszcze czas , niech sobie spokojnie rośnie;-)
Noemi jak idzie z wykresem?
Piranha jak Krzysiu?
Juliana może to jakieś resztki @?
nie wiem

Do góry