Piranha
Fanka BB :)
Mama05, ja naprawdę ogromnie wierzę, że uda Wam się w następnym cyklu, będziecie już spory czas na witaminkach ...może zbliż się bardziej do owulki, może dla Was te 2-3 dni to za dużo tak jak było dla nas? A może zdążysz jeszcze w tym cyklu iść do gina by zmierzył grubość endometrium? Widać, że progesteron pięknie produkujesz, może po prostu chłopaki Twojego M nie przeżywają tak długo? Oczywiście szanse wciąż są, widziałam wykresy ciążowe na których tempka spadła na chwilę poniżej linii podstawowej ....jeśli się nie udało to naprawdę mam przeczucie, że uda się w przyszłym cyklu jeśli bardziej zbliżycie się do owulki
tusia, on ma w składzie m.in. ten wyciąg ale i szereg innych składników, podam potem skład z buteleczki ...no chyba, że jest on tylko na opakowaniu (a nie mam go już) to trzeba się wtedy uśmiechnąć do mamy05, nullki, natusi lub Andziak :-)
patrysiu, podobno mięso ma niskie ph, ale zawarte jest w diecie na chłopca, ponieważ zawiera dużo testosteronu. Ja mięso jadłam ale w mniejszych ilościach. Sylk aplikuj sobie do owulki ale po owulacji też trzeba pilnować przez jakieś kilka godzin czy pH nie wzrosło. A czy sam Sylk sobie poradzi z obniżeniem pH to już trzeba sprawdzić doświadczalnie paskami, podobno długo niskie pH utrzymują te specyfiki Replens i Rephresh.
MissBella, ja w pierwszej ciąży poszłam za zwolnienie w 6 miesiącu, miałam stresującą pracę i dostałam dość silnego krwawienia, na szczęście nic się nie stało ale stwierdziłam, że nie będę ryzykować a zdrowie Maluszka najważniejsze.
agulek, cieszę się ogromnie, wszystko zatem na dobrej drodze
, u mnie też śluz strasznie się pogorszył przez tą dietę i suplementy, w dniu owulacji (a była dopiero wieczorem) już od rana miałam przezroczysty ale lepki śluz, miał pewnie zatem niskie pH, komórka jajowa naładowała się zatem dodatnio i przyciągnęła ujemnie naładowane plemniki żeńskie
Ja na wszelki wypadek mierzyłabym pH na samym początku chociaż, potem już może dojdziesz do wprawy i np. będziesz wiedzieć, że danego rodzaju śluz ma u Ciebie danego rodzaju pH. I nie przepraszaj, pytaj naprawdę kiedy chcesz i o co chcesz, strasznie się cieszę jeśli mogę komuś pomóc! :-)
Czarodziejko, cieszę się ogromnie, że już jest lepiej! A @ faktycznie na pewno sie spóźnia przez chorobę i antybiotyki więc głowa do góry!
Gal, Twój wykresik nadal wygląda bardzo ładnie a tempka wciąż wysoko nad linią pomocniczą
Progesteron jest najwyższy w okolicy 7 dnia po owulacji, potem spada i tempka może lecieć, po implantacji następuje jednak często drugi skok tempki, zerknij na mój szczęśliwy wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl - temperatura też leciała delikatnie w dół od 8 dpo, w 11 dpo nastąpił skok w wyniku wzmożonej produkcji progesteronu po implantacji zarodka.

tusia, on ma w składzie m.in. ten wyciąg ale i szereg innych składników, podam potem skład z buteleczki ...no chyba, że jest on tylko na opakowaniu (a nie mam go już) to trzeba się wtedy uśmiechnąć do mamy05, nullki, natusi lub Andziak :-)
patrysiu, podobno mięso ma niskie ph, ale zawarte jest w diecie na chłopca, ponieważ zawiera dużo testosteronu. Ja mięso jadłam ale w mniejszych ilościach. Sylk aplikuj sobie do owulki ale po owulacji też trzeba pilnować przez jakieś kilka godzin czy pH nie wzrosło. A czy sam Sylk sobie poradzi z obniżeniem pH to już trzeba sprawdzić doświadczalnie paskami, podobno długo niskie pH utrzymują te specyfiki Replens i Rephresh.
MissBella, ja w pierwszej ciąży poszłam za zwolnienie w 6 miesiącu, miałam stresującą pracę i dostałam dość silnego krwawienia, na szczęście nic się nie stało ale stwierdziłam, że nie będę ryzykować a zdrowie Maluszka najważniejsze.
agulek, cieszę się ogromnie, wszystko zatem na dobrej drodze

Czarodziejko, cieszę się ogromnie, że już jest lepiej! A @ faktycznie na pewno sie spóźnia przez chorobę i antybiotyki więc głowa do góry!
Gal, Twój wykresik nadal wygląda bardzo ładnie a tempka wciąż wysoko nad linią pomocniczą

Ostatnia edycja: