reklama
Marzycielka12
Fanka BB :)
czesc dziewczynki. a ja wlasnie wrocilam z chlopakami od kolezanki. normalnie nie moglam ich do domu zaciagnac teraz musze ich wygonic do spania i moze uda mi sie jeszcze z wami troche popisac. moj maly jeszcze przed wakacjami potrafil chodzic spac o 19 i mialam jednego z glowy a teraz tak sie rozszalal, ze najchetniej chodzilby spac z nami
Misia ja raz w ciazy tak sie rozchorowalam, ze zadne czosnki mi nie pomagaly. dopiero jak lekarz dal mi antybiotyk to mi przeszlo. a naprawde stosowalam mnostwo domowych sposobow.
Misia ja raz w ciazy tak sie rozchorowalam, ze zadne czosnki mi nie pomagaly. dopiero jak lekarz dal mi antybiotyk to mi przeszlo. a naprawde stosowalam mnostwo domowych sposobow.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Sylwia no to si bo juz myslałam,że Oliwka śpi i jakis sex się trafił)))
Lor haaa,no dobrze mi)
Marzycielka witaj
Lor haaa,no dobrze mi)
Marzycielka witaj
Piranha
Lorelaine, widać, że ładnie Ci estrogeny przyrosły (te spadki tempki to są najczęściej właśnie od wyrzutu estrogenów a w 8-38 godzin po szczycie estrogenów, również LH osiąga swój szczyt) tak więc owulacja tuż tuż Zobacz załącznik 423831
Gal, a co tam u Ciebie, jak tempka?
Gal, a co tam u Ciebie, jak tempka?
Gal
Witam się wieczorową porą z Wami.
Miałam dzisiaj taki zabiegany dzień, sprawy urzędowe, potem zakupy, obiadki, lekcje starszego, usypianie małego i tak zeszło. Teraz czytałam co tam naskrobałyście, próbuję Was wszystkie spamiętać, ale jeszcze ciężko.
Misia, ja swoim na przeziębienie, robię herbatkę imbirową z miodem i cytryną. Słyszałam, że nawet imbir lepszy od czosnku. Tylko dokładnie nie wiem, jak to w ciąży z nim.
Dobry jest też z naturalnych sposobów olejek pichtowy, ale ten to raczej też nie w ciąży. Zastanawiam się co by tu mogło Ci pomóc, będę myśleć. A stosujesz homeopatię, bo ja w ciąży i nie tylko stosuję.
Piranha, dziękuję za pamięć. Wklejam spóźniony wykresik
Miałam dzisiaj taki zabiegany dzień, sprawy urzędowe, potem zakupy, obiadki, lekcje starszego, usypianie małego i tak zeszło. Teraz czytałam co tam naskrobałyście, próbuję Was wszystkie spamiętać, ale jeszcze ciężko.
Misia, ja swoim na przeziębienie, robię herbatkę imbirową z miodem i cytryną. Słyszałam, że nawet imbir lepszy od czosnku. Tylko dokładnie nie wiem, jak to w ciąży z nim.
Dobry jest też z naturalnych sposobów olejek pichtowy, ale ten to raczej też nie w ciąży. Zastanawiam się co by tu mogło Ci pomóc, będę myśleć. A stosujesz homeopatię, bo ja w ciąży i nie tylko stosuję.
Piranha, dziękuję za pamięć. Wklejam spóźniony wykresik
Piranha
Gal, śliczny wykresik, pięknie Ci progesteron przyrasta (a "wysokoprogesteronowcy" mają większe szanse na córcię :-)). Ty też w piątek hurtowo testujesz z dziewczynami? :-) A imbir jak najbardziej można pić w ciąży, jest nawet zalecany w walce z ciążowymi mdłościami.
hej dziewczyny, połozyłam chłopaków do łóżka, chociaż pewnie jeszcze z godzine poszaleją. Ja najbardziej boje się, że nie poradzę sobie z trójką małych dzieci. Tym bardziej, że mój mąż najprawdopodobniej niedługo wyjedzie za granice do pracy, więc zostałabym z nimi sama- i to mnie przeraża. A w drugiej kolejności boję się swojej reakcji gdyby okazało się, że to trzeci chłopaczek. I tego, że wiecznie będę miała do siebie pretensje, że ta trzecia ciąża nie została zaplanowana i poprzedzona tymi wszystkimi metodami, o których tu piszecie i dzieki którym udaje Wam się! Test na sprawdzenie płci zakupiłam i dam znac jak zrobię. Teraz będę trzymać kciuki za Kosmopolitan- usg 26-go? Tu się okaże czy te testy z moczu to po prostu wyrzucanie pięniędzy w błoto. Na kafeterii jest też dziewczyna, która wpadła, z tym, że ona ma dwie córki i chciała synka. Test z moczu pokazał jej, że będzie trzecia córka, ona ma usg 31-go stycznia, zobaczymy.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i dzięki za przyjęcie mnie do Waszego grona.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i dzięki za przyjęcie mnie do Waszego grona.
Piranha
patrysiak, też czekam jak na szpilkach na USG Kosmo :-), chciałabym by przestała się zadręczać bo to czekanie jest najgorsze, ona tyle zrobiła w kwestii planowania płci, że nie ma innej opcji jak córka! Na USG Majóweczki z kafe też czekam (jakoś czuję dystans do tamtego forum i wolę nasze :-)). A te testy to naprawdę lipa i zależą głównie od pH moczu. Dziewczyny robiły eksperymenty i jak wychodził im z testu chłopak to zakwaszały się żurawiną bądź witaminą C i z chłopca robiła się dziewczynka. Ja wychodzę z założenia, że gdyby w moczu był hormon określający płeć dziecka to byłoby o tym głośno i bez problemu w każdym laboratorium, gdzie robione są badania krwi i moczu, można by było sprawdzić sobie płeć potomka :-)
reklama
jeżeli mogę Cię jeszcze pomęczyć Piaranio to powiedz czy twoja ciąża różniła się od tej poprzedniej w jakiś sposób. Ja poprzednie dwie zniosłam praktycznie bezobjawowo (tzn oprócz tycia oczywiście)- nie było żadnych zachcianek, mdłości, wymiotow itp. I teraz też się na to zanosi; gdyby nie brak miesiączki i dwie kreski na teście ciążowym to nie wiedziałabym, że jestem w ciąży. więc interpretuję to, że też chłopak. Ja to taka urodzona pesymistka jestem:-)
Podziel się: