reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

patrysiak ja mialam test plytkowy taki jak ciazowy, robi sie go od 10tygodnia. jednak ja nie polecam bo z tego co pisza dziewczyny one sie nie sprawdzaja, pisza ze to jest 50/50. no i co z tego ze go zrobisz, jak i tak nic Ci to nie da, bo nie bedziesz miala pewnosci.
zobacz, ja tez go zrobilam bo bardzo sie niecierpliwilam i co?, nic mi to nie dalo. nadal nie mam pewnosci:wściekła/y: owszem, to ze mi wyszedl kolor chlopczykowy bardzo wzielam do serca ale przeciez pewnosci nie mam..

reklama
wpadam się tylko przywitać :-)

jajniki mnie dzisiaj coś mniej bolą...mam nadzieję że to tylko cisza przed burzą :sorry:

a wy już za niedługo będziecie testować...ach ale będą emocje :tak::-)

ja chcę sobie zakupić ten test na płeć, doczytalam, że niektóre z Was go robiły- m.in Kosmopolitan i mam pytanie- pamietasz może, w którym tyg go robiłaś? Ja znalazłam na allegro takie, które podobno mozna robić od 6 tyg. ale nie wiem czy ten 6 tydzień musi być ukończony?

ja bym na twoim miejscu zrobila ten test po 10 tyg czytlama ze sa lepsze i w mniejszych przypadkach sie myla niz te takie jak test ciazowy kasetkowy

ja napewno bede robic ten http://www.chlopiecczydziewczynka.com.pl/ nawet jak czytalam komentarzena allegro co maja te testy to tylko jednej dziewczynie sie nie sprawdzil

Ostatnia edycja:
odebrałam Zuzę ,zrobiłam zakupy spożywcze,zatankowałam i jestem;)

Lor witaj :)
jajniki mówisz pracują ;))

idę z Zuzą lekcje odrabiać...

co do wagi dzieci to Dominik urodzony w terminie miał 4100 i 58cm a nie jadłam materny ,nie miałam cukrzycy ani nic z tych rzeczy-ot taki mi się trafił:)))
wypychałam Go całe 11 minut:))
ale ja wszystko szybko robię ;))))

witajcie dziewczyny !!!
jestem przeziebiona już 4 dzień :no:
mam katar i boli mnie gardło - pije herbatez miodem i cytryną , jem czosnek ............. ale to cały czas trwa
czy moge brać coś silniejszego ?

Misia jak ja byłam w ciąży z Kacem też strasznie się rozłożyłam, kaszel to miałam taki, że myślałam, że na pewno urodzę wcześniej, a lekarz powiedział, że jakieś gowna homeopatyczne, albo coś ziołowego tylko, no lipa straszna:-(
Daria Ty sobie daj spokój z tymi dziwnymi testami, bo później będziesz tak przeżywać jak Kosmo, wyszedł jej jakiś chłopczykowy kolor i teraz zamiast wierzyć, że ma córeczkę to się stresuje:szok:
Mama ja mam taki plan, że będziemy testować w piątek, to będziemy!

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny :tak:
jutro sie przejade dolekarza jak mi sie po nocy nie zmieni , ale tam tyle wirusów w powietrzu , że się boje czegoś gorszego złapać:-(

a te test to lipa miałam jeszcze w szufladzie i zrobiłam tak po prostu jakieś 2 tygodnie temu , bo data sie kończyła i wyszło ,że bedzie chłopak :-D

reklama
misia kochana, serio Ci ten test chlopaka pokazal? jejku znowu zaiskrzyla we mnie nadzieja:tak: a powiedz dlaczego go wczesnej nie zuzylas? ja majac w domu hcyba nie wytrzymalabym i zrobila. chyba ze mialas ich wiecej?
trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowka:tak: moim zdaniem najsuteczniejszy jest czosnek, cebula i miod:tak:

okazuje sie ze i ja teraz mam jasny, ale mętny mocz:-D oj to chyba zalezy co sie je i pije, i ile sie je i pije?

Do góry