reklama
axarai
dziecioholiczka......
Kolorowych i Smacznych i Owocnych Snów w takim razie!!!!!!!!!!!!!!
axarai
dziecioholiczka......
no popatrz ja mam to samo, fakt, że rano potrafimy do 11 pospać, ale zasypiam ostatnio kole 2 w nocy:-( masakra jakaś!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
wiajcie ,wleciałam na sekunde..
((
((
MiSia-2007
Początkująca w BB
witajcie
robiłam test na początku ciąży - Dziewczynka :-)
a teraz robiłam go jak wczesniej pisalam bo data sie konczyła i chlopak a u lekarza dziewczynka na usg:-)
tak wiec głowy do góry bo takie rzeczy to 50% na 50%
a test robiłam na czczo i rano a miałam 2 bo drugi za 1/2 ceny to wziełam oba
dziś już lepiej do lekarza nie ide:-)
czosnek , miodek fuj i cytrynka zrobiły swoje
herbatka z malinkami mniam
pozdrawiam wszystkie mamusie i miłego dzionka
robiłam test na początku ciąży - Dziewczynka :-)
a teraz robiłam go jak wczesniej pisalam bo data sie konczyła i chlopak a u lekarza dziewczynka na usg:-)
tak wiec głowy do góry bo takie rzeczy to 50% na 50%
a test robiłam na czczo i rano a miałam 2 bo drugi za 1/2 ceny to wziełam oba
dziś już lepiej do lekarza nie ide:-)
czosnek , miodek fuj i cytrynka zrobiły swoje
herbatka z malinkami mniam
pozdrawiam wszystkie mamusie i miłego dzionka
kosmopolitan
Fanka BB :)
witam,
ja tez nie moge spac w nocy:-( dzisiaj to autentycznie nie spalam pol nocy, probowalam wszystkiego, ale na nic wrrrrrr
piranha Ty to kobieto z rana potrafisz poprawic humor- dziekuje Ci bardzo nawet nie wiesz ale naprawde buzia mi sie od razu usmiechnela
mama no kompletnie nie znam sie na wykresach, ale widze ze jestes smutna:-( przytulam Cie mocno.ja nie trace jeszcze nadziei na Twoja Fasolinke
ooo synek budzi sie, dobrze ze zdarzlam kawe wypic bo inaczej nie dalabym rady funkcjonowac po tej nieprzespanej nocy
ja tez nie moge spac w nocy:-( dzisiaj to autentycznie nie spalam pol nocy, probowalam wszystkiego, ale na nic wrrrrrr
piranha Ty to kobieto z rana potrafisz poprawic humor- dziekuje Ci bardzo nawet nie wiesz ale naprawde buzia mi sie od razu usmiechnela
mama no kompletnie nie znam sie na wykresach, ale widze ze jestes smutna:-( przytulam Cie mocno.ja nie trace jeszcze nadziei na Twoja Fasolinke
ooo synek budzi sie, dobrze ze zdarzlam kawe wypic bo inaczej nie dalabym rady funkcjonowac po tej nieprzespanej nocy
MiSia-2007
Początkująca w BB
Gal - homeopatię nie wierze
ale dzieki za rade imbirowa herbatka ostra ale rozgrzewająca - dzieki super:-)
ale dzieki za rade imbirowa herbatka ostra ale rozgrzewająca - dzieki super:-)
Ostatnia edycja:
reklama
MissBella
Fanka BB :)
Dzień dobry
Miłego dnia dla wszystkich :-)
mama05 tez się na wykresach nie znam ale trzymam kciuki do samego konca &&&&& !! A jeśli chodzi o moje włosy, bo napisałaś że mam krótką fryzurkę, to informuję że mam długie włosy, do ramion tyklo na zdjęciu mam spięte do góry bo tam było ok 40 stopni gorąca a na urlopie wygoda przecież najważniejsza
Miłego dnia dla wszystkich :-)
mama05 tez się na wykresach nie znam ale trzymam kciuki do samego konca &&&&& !! A jeśli chodzi o moje włosy, bo napisałaś że mam krótką fryzurkę, to informuję że mam długie włosy, do ramion tyklo na zdjęciu mam spięte do góry bo tam było ok 40 stopni gorąca a na urlopie wygoda przecież najważniejsza
Ostatnia edycja:
Podziel się: