reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal, cieszę się ogromnie!
b0223.gif

Ja też już zmykam
t2244.gif
, kolorowych snów i do jutra!

reklama
witajcie
robiłam test na początku ciąży - Dziewczynka :-)
a teraz robiłam go jak wczesniej pisalam bo data sie konczyła i chlopak a u lekarza dziewczynka na usg:-)
tak wiec głowy do góry bo takie rzeczy to 50% na 50%
a test robiłam na czczo i rano a miałam 2 bo drugi za 1/2 ceny to wziełam oba:tak:

dziś już lepiej do lekarza nie ide:-)
czosnek , miodek fuj i cytrynka zrobiły swoje
herbatka z malinkami mniam :-D
pozdrawiam wszystkie mamusie i miłego dzionka:tak:

witam,
ja tez nie moge spac w nocy:-( dzisiaj to autentycznie nie spalam pol nocy, probowalam wszystkiego, ale na nic wrrrrrr

piranha Ty to kobieto z rana potrafisz poprawic humor- dziekuje Ci bardzo:tak: nawet nie wiesz ale naprawde buzia mi sie od razu usmiechnela:tak:

mama no kompletnie nie znam sie na wykresach, ale widze ze jestes smutna:-( przytulam Cie mocno.ja nie trace jeszcze nadziei na Twoja Fasolinke:tak:

ooo synek budzi sie, dobrze ze zdarzlam kawe wypic bo inaczej nie dalabym rady funkcjonowac po tej nieprzespanej nocy

Gal - homeopatię nie wierze :no:
ale dzieki za rade imbirowa herbatka ostra ale rozgrzewająca - dzieki super:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)

Miłego dnia dla wszystkich :-)

mama05 tez się na wykresach nie znam ale trzymam kciuki do samego konca &&&&& !! A jeśli chodzi o moje włosy, bo napisałaś że mam krótką fryzurkę, to informuję że mam długie włosy, do ramion tyklo na zdjęciu mam spięte do góry bo tam było ok 40 stopni gorąca a na urlopie wygoda przecież najważniejsza :-D

Ostatnia edycja:
Do góry