reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneczka wiedzialam wiedzialam SUPER!!!!! Gratuluję kochana :-) i cieszę się jakby to bylo moje dziecko

Co raz bardziej wierze w to planowanie tylko trzeba być cierpliwym :-) Cierpliwość popłaca :-)
A z ciekawości w którym cyklu starań Ci sie udało??

reklama
AneczKo Boziu jakie wiesci!!!!!!!!
Widzisz kochana...mowilam ci ze wrocisz szczesliwa....a ze mnie zadna przepowiadaczka plci:)))) tak mi jakos przemknelo ale nijak sie ma to do rzeczywistosci....Bardzo bardzo Ci gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!
Wyczekalas sie ale mozesz juz spac spoKojnie....masz corcie:)))))
Boze dziewczyny to jest az niesamowite ze same coreczKi....za czasow kiedy ja sie starlam...mimo planowania jeden po drugim byli chlopcy!!!!!!!!!!!!!az nadziwic sie nie moge..moze to jakis ogolnie dobry czas na poczecie dziewczynek...a ze wszytskie podobnie zaszlyscie w ciaze:))))naprawde wielkie Woooooooooooooooooooooooow:-D:-D:-D:-D:-D

Aneczko hip hi hurraaa!!! Opowiedz jak ci powiedzial i wogole gin.ALe super.
Aniagrzymis mam nadzieje ze w twoim przypadku bedzie jak u Beatki.Chociaz u mnie jak bylam u gin pierwszy raz bylo ze 6tyg i 5 dnia a ciaza byla wg usg 6 tyg i 1 dzien.ale serduszko juz bilo.Trzymam kciuki.

czarodziejka ale wiesz przynajmniej za twoich czasow jak sie staralyscie
i mowisz ze sami chlopcy sie rodzili
to przez to nie bylo takiego smutku i zazdrosci ze jedna ma a inna nie
a my teraz jak wszystkie mamy dziewczynki tez nie ma smutku i zazdroszczenia
ja wrzylam ze aneczka ma dziewczynke
i wierze ze dido tez pod serduszkiem nosi krolewne
to poprostu jest piekne
az moj M nie moze uwierzyc
bo wg niego nie da sie zaplanowac
i twierdzi ze tylko dzieki niemu bede miec Hanie (a swinie lataly ;-))

Czarodziejko mi sie wydaje ,ze tez wiele z dziewczyn nie mialo wtedy az takiego parcia mocnego na corcie. Jak czytalam wczesne posty to czesc dziewczyn starala sie np. przy dwoch kreskach na tescie owu a to przeciez za pozno. Albo mniej wiecej przed owulacja a to zadna metoda. No ale najwazniejsze ,ze dzieciaczki sa zdrowe i kochane. Moj Antos tez jak byl w brzuszku to myslalam ,ze bedzie dziewczynka(nie planowalam) ale urodzil sie cudowny chlopczyk.
Ania gin nie powiedzialam ,ze chce zobaczyc plec tylko ,ze chce sobie zrobic dodatkowe usg. Chyba zrozumiala sama bo szybko zjechala w rejony krocza:-D Bylam z Witkiem i ona do niego "a ty co bys chcial?" Witek mowi ,ze "brata" a ona na to no" to chyba brata nie bedziesz mial":rofl2: popatrzyla jeszcze (ja w tym czasie prawie umarlam) i powiedziala "niee na pewno nie bedziesz mial brata, moze byc siostrzyczka?" Mi lzy stanely w oczach a ona sie pyta "czy to dobrze czy zle?":-D Ja mowie ,ze" bardzo dobrze bo mam juz dwoch chlopcow to corcia sie przyda teraz";-) No i potem jeszcze pytalam czy na pewno a ona ,ze" zeby to jeszcze mial byc chlopiec to trzeba by bylo przeszczep jakis zrobic bo tu juz nic nie urosnie":-):-):-)
To tyle . No i znowu sie wzruszylam:-p
Lece sniadanko robic paa

sprobuje wstawic zdjecie dowodowe;-)

Załączniki

• c
    c
    22,8 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Do góry