reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej
anagrzymis ja mogę sobie tylko wyobrazić co teraz czujesz i myślisz - ta niepewność którą zasiała lekarka ehhh... współczuję..., ale jest możliwość że ciąża jest młodsza bądż lekarka miała słabszy sprzęt. Też za jakies 3 dni poszłabym do innego gina na usg. Tylko wiem że te 3 dni dla Ciebie będzie wiecznością. Myślami jestem z Tobą i chciałabym aby okazało sie to pomyłką. Trzymam kciuki

Nullka no moja gin. stwierdziła, że ma mocno powiększające to USG, więc chyba marne szanse żeby się myliła.:-(

Anula pewnie w gabinecie ach

Ana niestety wiem co czujesz kochana.
jestesmy z tobą i nie trac nadziei moze jeszcze sie pokaze okruszek.

anagrzymis :sad: przytulam mocno. trzymam kciuki zeby wszystko okazalo sie jedna wielka pomylka:tak:

nullka ojej jedna kreseczka?:szok: szkoda! trzymalam kciuki. u mnie pewnie tez nic z tego nie bedzie:cool2:
dzisiaj 14dc i o 12 godz na tescie owulacyjnym jednej formy wyszly dwie grube krechy o tym samym kolorze, a na drugim tescie innej firmy dwie kreseczki ale druga troszke jasniejsza od tej testowej:sorry2: wiec jak owu bedzie jutro wieczorem to bedzie to juz 15dc, a staranka zakonczone 11dc wiec pewnie nic z tego nie bedze..

Beatko nie mialam szans zmierzyc temperatury bo zerwalam sie do wrzeszczacego mojego urwisa:angry: zreszta prawie codziennie tak mam dlatego nigdy nie zabwieralam sie za mierzenie temperatury.

No to od dziś pisze tylko na rozowo zeby fala dziewczynkowa trwala dalej!!!:-):-):-):-):-) Dziekuje wszystkim za kciuki widzicie jak sie przydaly?:tak::tak::tak:
Na razie nie moge ochlonac. Jestem mega szczesliwa. Teraz tylko czekac az coreczka sie urodzi i zobacze ja na zywo.

Anagrzymis nie lam sie kochana ,wiem ze to trudne ale pomysl ,ze widac nie byl odpowiedni moment i ciaza sie nie przyjela. To okropne jak dzidzia juz rosnie i fika a potem sie poroni. Ty bedziesz szczesliwa mamusia na pewno jak nie teraz to niebawem

Nulka to czekaj na @ i dzialaj dalej a moze @ jednak nie przyjdzie;-)

Aneczko:-):-):-)
nie mo9ge uwierzyć wielki wielkie gratulacje!!!!!!!!!

nasze córcie będą prawie w tym samym wieku, ciekawe jak urodzimy!!!!

anagrzymis no ja sie dalej staram:-(przykro mi smutno z powodu twoich przezyc nie uciekaj stad dziewczyny ci pomoga ja sie przenioslam na zaczynamy staranka 2 w tym miesiacu juz 4 dziewczyny zafasolkowaly a to pewnie jeszcze nie koniec ale podczytuje was codziennie i strasznie sie ciesze ze dziewczynom spelniaja sie marzenia o coreczkach :-) trzymaj sie cieplutko jestem myslami z toba

reklama
Aneczko a nie mowilam ze bedzie dziewczynka :-) GRATULUJE !!!!
normalnie szok
ciekawe czy na jakims innym forum tez tak sie zdazalo
ze wszystkie zaplanowaly
wychodzi na to ze ta metoda jest na 100%
w naszym przypadku

dido czemamy tylko na ciebie
bo u ciebie tez jest dziewczynka oczywiscie :-)

anagrzymis ja jak bylam w 5/6 tyg ciazy nic nie bylo widac tylko pecherzyk
nawet nie bylo widac czy jest pelny czy pusty
gin kazal przyjsc za 2 tyg
a pozniej okazalo sie ze ciaza jest mlodsza
wiec moze nic straconego u ciebie
trzymaj sie kochana

Do góry