reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej
jestem, czytam, ale nie mam weny ani nastrojów na pisanie

Wizyte mam na czwartek, moze zrobi USG i czegos sie dowiem, CRP dalej wysokie ale powoli spada, mój stary lekarz dał mi skierowanie do szpitala, a moja nowa gin, zeby nie panikować wiec nie poszłam

Teraz doszły mi spuchnięte i krwawiące dziosła i krwotoki z nosa i jestem wysypana jakis czerwonymi plamami od szyi w dół:cool: nie są swędzące, myslalam ze ospa ale ospe przeszlam, chyba hormony

z mężem jestesmy na etapie braku porozumienia:confused2: a cała ta tragedia dodatkowo "stoi" między nami i co najgorsze nie widzę rozwiązania.Boje się o dziecko, gdyż mam mase stresów i nerwów z tym związanych a wiadomo w ciąży nie powinno ich być :baffled:, Ruchów dalej nie czuje, a macica twardnieje mi zwłaszcza wieczorem

reklama
to moj brzuszek na poczatku 18 tyg czyli teraz

dido ja mam mdłości do teraz, w sumie jakby lżejsze, ale dzisiaj mnie złapało że szok

dido mdlosci mam nawet czasem i teraz zwykle jak zjem objad
a takie caly czas to do 4 miesiaca

nullka omega jest bardzo pomocna przy cienkim endometrium ktore odpowiada za zagniezdzenie sie zarodka
ja raz mialam 8mm w owulke raz 5mm a przy 5 nie ma szans na dziecko
i przy drugim cyklu z omega moje endo w owulke mialo 8,5mm to bardzo dobrze i zaszlam
dodatkowo omega 3 to ryby wiec super pasuje do diety dziewczynkwej
jak ktos malo je ryby

monico przykro mi ze twoje stosunki z mezem sa teraz nie najlepsze
ale trzeba go zrozumiec
mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie dobrze miedzy wami
a brzus masz super malutki i zgrabniutki :tak:
no i firanka sliczna :-)
co do ruchow to ja mialam to samo
dopiero w 21tc poczulam
i jak sie okazalo na usg ze
lozysko mam przodujace
tylko nie wiem co dalej czy to sie zmieni
bo wiem ze jak lozysko jest z przodu to musi byc cc
bo lozysko zaslania wyjscie dziecku
wiem ze ktoras z was ma lozysko z przodu
tylko nie pamietam czy ty czy Aneczka :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
ja mieszkam w Monchengladbach :)a ty dido21 tez moze w niemczech mieszkasz??
znajac mojego pecha to jutro sie zacznie okres:-(
ale test naszykowany mam;-)

Czesc DziewczynKi.
51718_niemowle_dziecko_kocyk.jpg
Wybaczcie ze mnie mniej ale czas sie Kurczy przed wyjazdem. Wczoraj mialam jeszcze zebranie w przedszKolu...

W niedziele wyjezdzamy...i w niedziele idziemy jeszcze na chrzciny malej dziewczynKi! nO nic w razie czego bedziemy spac w samolocie...i tak lecimy o 24 wiec dla dzieci to juz noc:)))

Anagrzymis- podobnie jak w ciazy bylam przeziebiono na ostro...pomogly mi bardzo inhalacje z wody i sody...robi ie roztor i wdycha!!! rewelKa!!!!
no poza tym...soK malinowy ale domowy...i konska dawka Vit C...1000mlg

JagienKo- jak sobie radzisz? Jak ogarniasz troje dzieci? Ja wiem ze chlopcy sa juz duzi ale jednak tez trzeba sie nimi zajmowac:)))) No i jaK cycusie? wporzdku Juz? pamietam ze mnie suciorki dlugooo bolaly.

moj znajomy...stawia Karty...ale on jest ogolnie (jak ja to mowie)Kosmita. jest jasnowidzem tzw medium. cale tlumy ludzi do niego chodza bo sprawdzalnosc tego co mowi jest ogromna. spotkaLam sie z nim...usiadlam, przelozylam karty....A On do mnie: Kochanie jakie masz piekne karty....widze przy Tobie jeszcze jedno dziecko.............nie uwiezycie....powiedzial Dziewczynka:szok::szok::szok::szok: A ja do nie....nieeee nie mow mi nie chce....zaczal sie smiac....mowi do mnie ze to jeszcze nie teraz...ze widzi ze nie chce i ze nawet bede probowala sie zabezpieczac...a nie wiedzial ze mam umowiona wizyte na cytologie bo chce spirale!!!!!! tak mnie zazyl!!!!! Zobaczymy co zycie przyniesie ale moze to glupie, jednak wiesc o dziecku nie ucieszyla mnie,,,przeciwnie...pomyslalam "znowu pieluchy":baffled:
dlugo z nim rozmawialam....nie tylko o mnie...na koniec zegna sie ze mna i mowi....nie martw sie Agata, bedziesz miala fajna corcie a ja znowu: nieeee dawid nie chce sluchac hahahahhaha
swietny czlowiek, niezwyKle uduchowiony:)))) No nic tk Wam chcialam napisac o moich przygodach:)))))
tak czy siak podchodze do kart z dystansem chociaz on stawia, patrzy, mowi i sie sprawdza...:sorry2:

heh ciekawe która wrózba ci sie sprawdzi ta czy pana z Indii?
Agata a jakies namiary morze ???
miłego dnia babeczki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej

Beatko ja mam łożysko z przodu:-)
a co do porodu nie przeszkadza to w naturalnym, z pierwszym synkiem mialam też łożysko z przodu i rodzilam naturalnie

Czarodziejko :-) :-) no ciekawe ciekawe

reklama
Czarodziejko może i faktycznie jest Ci córcia pisana za jakis czas.
Monico mam nadzieję ,że wkrótce się wam nastroje poprawią.
Ja mam z tyłu łozysko i pewnie dlatego tak szybko ruchy poczułam. A dziś mam byle jakie samopoczucie. Szukałam gdzieś usg w Gdańsku ale lipa bo wszędzie 150 albo nawet 200zl sobie życzą:zawstydzona/y: Muszę chyba czekać do października:sorry2:

Do góry