reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ten drugi kalendarz nie wiem skad jest ale malo komu sie sprawdza
ten pierwszy jest najbardziej akurat

czarodziejko pewnie ze wasza byla jest i bedzie forumowa Hania

reklama
Hej mi ten pierwszy tez sie sprawdzil z Olinkiem,a teraz wychodzi ze od wrzesnia do grudnia na dziewczynke,ale chyba nie zaczniemy sie starac do konca roku. Potem w 2 latach mam wiekszosc na chlopca,a w 30 roku zycia mam rawie caly rok na babuszke :)
Jagienka piękną masz coreczkę.
Ciezaroweczki trzymam kciuki na usg.

images
Dzien Dobry;)))

Spalam dzis jak Susel..zreszta wszyscy taK spalismy...
Maz sie wczoraj marnie poczul..mowi ze cos go bierze...no wiec otworzylam mu SoK malinowy , ktory 3 tygodnie temu robilam:))) Wypocil sie w nocy i wstal jaK nowy..MaKsio wczoraj tez kichal ale dzis widze juz dobrze...troche w nosku sucho ale oK...zreszta spal normalnie wiec gra..
Ja dzis do dentysty...ale juz taK nie paniKuje:)))) UspoKoilam sie po ostatniej wizycie...:)))

Dziewczyny ledwo waKacje sie sKonczyly a juz dzieci w przedszKolach zagilane...Powiem Wam ze sie ciesze z tej Grecji....Troche sie wygrzejemy...bo to Lato tegoroczne nie zabardzo dopisalo... no nic jeszcze Tydzien

witam was :)

Agatko...
Wicie mam taki sposob na ludzi "tego pokroju".....Posylam im duuuuzo "światla" ono niweluje zazdrosc i wszelkie cienie...dzieja sie wowczas cuda ....
Zawsze powtarzam ze co dajemy to wraca...uwierzcie mi na slowo ze nie trzeba sie mscic...taki zawistny czlowiek zawsze otrzyma to co sam wypuscil w swiat...:))))
Mnie juz nie rusza o ze Ktos ma pare...nie mysle w Kategorii "nie udalo sie"...zakladam ze taki byl zamysł tego Ktory wie wiecej niz ja:)))))
Patrze na moje dzieci i Kocham najbardziej na swiecie...nie czuje bym byla niespelniona..dla mnie to zamkniety temat...mam synkow i Cudnie:))))))
pięknie to napisałaś :)))) podzielam twoje zdanie.

Jeżeli chodzi o mnie to ja też wiele zrozumiałam przez te lata starań.. My z mężem pragniemy drugiego dziecka (płeć nie jest ważna dla nas) ale wiem też że jeżeli nam się nie uda to trudno... tak ma widocznie być i koniec. Mam jednego syna, to wspaniały wrażliwy i zabawny facet jest:) kocham go i dla niego jest skłonna do wszystkiego.. Ciesze się że go mamy z mężem, jest dla nas wszystkim. Trzeba się cieszyć i doceniać to co się ma i taka jest prawda. Ludzi dążą do niewiadomo czego... chcą to i tamto.. chca aby było tak... rzucają się w taki wir... ale nie zauważają tego co mają! a to takie ważne.Cieszyć się drobiazgami i cieszyć się z tego co się posiada w danej chwili. Zdrowe dziecko/dzieci mąż rodzina... to jest szczescie! reszta.. nie jest tak ważna już.
To moje zdanie :))

Pozdrawiam was
miłego życzę...

p.s. Nie palę już od ponad miesiąca! :tak::happy:

Beatka powodzenia. Niech moc będzie z Tobą;-)
Czarodziejko ja też jestem podobnego zdania i nie przejmuję się takimi ludźmi.Z cudzej zawiści mogę się tylko śmiać i współczuć bo tacy ludzie nie są szczęśliwi jeśli karmią się czyimś niepowodzeniem.

reklama
Do góry