reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Monica- Gratulacje....Oby tak juz do konca....rozumiem ze plec pozostaje tajemnica..przynajmniej to nastepnego "podgladania":-D:-D:-D:-D:-D

Beatko- mysle ze ruchy poczujesz lada moment!!! w ogole sie tym nie stresuj!!!!!

Kinga- Tesciora nie robie...Juz nie musze;-);-);-);-);-) Jednak dziadzia nie byla mi pisana...przynajmniej na te chwile...a i ja przyznaje ze odetchnelam.
Gdybym miala starsze dzieci to moze inaczej bym na to patrzyla ale w obecnej sytuacji bylo by ciezko...no nic nie ma co rozprawiac!!!!!!

Bershka- GDZIE SIE PODZIEWASZ???

monico,super, ze wszystko dobrze:-)
Mam do Ciebie jeszcze pytanko.
To ty pisalas kiedys,ze testy owulacyjne wychodzily ci pozytywne juz po owulce.
Bo u mnie tez swiruja.
Jestem pewna na 100% ,ze w tym cyklu mialam owulke w 15dc w poludnie.
A test wyszedl pozytywny dopiero 16dc pod wieczor:szok:
Liche testy,czy ty tarczyca ma wplyw.

Czarodziejko tak tajemnica nawet nie kazałam moje gin szukac, chce miec pewnosc a nie jakies gdybanie, jeszcze mam czas, a co bedzie jestem wiadomo ciekawa, ale po moich ostatnich przejsciach modlilam sie o zdrowie dzidzi i moje.
Twoje obawy rozwiane, napewno pozniej przyszla przez zmianę klimatu

Asiuniak co do bialka tak jak dziewczyny pisza moze byc troszke a grzyby i bakterie podczas siusiania dostaja sie do moczu, lepiej pojsc na kontrole niz nakrecac sie "internetowymi spekulacjami" albo zadzwon do ginekologa i podpytaj

Dido tak u mnie testy wychodzily pozytywne po owu (mialam odczucie na owu poza tym monitoring), nie wiem dlaczego tak bylo, o tarczycy dowiedzialam sie juz w ciazy wiec nie wiem czy ma ona wplyw na test owulacyjny. Przestalam ufac testom, a podczas staranek nasza psyche oddzialuje na organizm i moze owu byc wczesniej lub pozniej

DZIEWCZYNY ratunku w tej ciązy tak makabrycznie boli mnie głowa i to codziennie ze chyba nie wyrobię, najgorsza ciąża z wszytstkich, nadal mam awersje do większosci pokarmów i odbijanie. Beatko, Aneczko mialyscie tak???

Aneczko trzymam kciuki za Twoje badanie USG

Kinga a może zrób sobie test innej firmy np. quick vue - dziewczyny na forach go chwalą... bo niektóre testy nawet po tygodniu dopiero wykrywają ciążę...
ja testuję w piątek i też zamierzam kupić ten test:)
wiesz już raczej nie zrobię testu
wybiorę się do ginekologa jeżeli okresu nie dostanę.

A czy mam przeczucie...cóż na pewno nie czuję abym miała dostać okres. Tyle czuję.

Monico zuperr ze z dzidzia wszystko oki.
Czarodziejko dobrze ze wszsytko po twojej mysli.
Kinga trzymam kciuki.A powiedz gdzie chodzisz do gina?

reklama
Jola odezwij sie babo!!!!!!!

Cioteczki dziekuje za wsparcie:)))))
dzis juz @ na calego...ale obiecuje nie zajeczec nawet przez chwile:)))))

Kinga- moze jeszcze trzeba poczekac. Mi w ciazy z maksiem test wyszedl negatywny, po 3 dniach powtorzylam i wyszla slaba druga kreska. Jesli stezenie hormonu ciazowego jest niskie to test moze nie wyjsc a jednak ciaza moze byc!!!!!!

Monica- masz racje. Zdrowe baby najwaznijsze....zreszta juz plci nie zmienisz wiec poczekac mozna:)))))trzymam jednak kciuki aby marzenia sie spelnily:)))))

Do góry