reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dido no może tym razem się uda &&&&&& Cóż w końcu planowanie dziewczynki nie jest takie super proste więc czasem i cierpliwości potrzeba. U nas zaskoczyło od razu ale co z tego wyjdzie to się zobaczy ;)

reklama
Hm, co tu dzisiaj tak cicho. Wszystkie zajęte przed weekendem?
A mnie jakiś dół dziś dopadł, moje przecucia zmieniły się z pozytywnych na negatywne :-( wiara w dzidzie mnie opuściła....
Chciałabym żeby był już 26 sierpnia i żebym wiedziała co i jaki a potem kolejna @ i przytulanka:tak:
Idę sprzątać przynajmniej nie będe tyle myśleć.

JAGIENKA,u Ciebie juz na dniach.
Trzymam kciuki za szybki porod.
Wszystkim starajacym zycze owocnych staranek.

U mnie 19dc.
I czekam do 29 sierpnia na rezultat;-)

Będę trzymać kciuki :-):-):-):-) będziesz testować dzień przed moim terminem porodu :tak:

Ja rozpakowywuję się na dniach ale nie sądzę żeby przed terminem...byłam dzisiaj u gina,szyjka twarda,wysoko,rozwarcie takie samo jak od miesiąca-1,5cm,na ktg ani jednego,nawet małego skurczybyka :-p
Teraz mam przyjść 28 sierpnia,na ktg,badanie wód i rozwarcia.
Tymczasem wzięliśmy się z mężem za malowanie pokoju w którym będę z małą, kupiliśmy błękitną i łososiową farbę,teraz myślimy nad kombinacją...macie jakieś pomysły na niezwyczajne pomalowanie ścian pokoju dziecięcego?

KOCHANE WRÓCIŁAM.....Tesknilyscie??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BEATKO- brak mi słów z radosci!!!!!!!
wiedzialam, wiedzialam, wiedzialam...

GRATKI-dla zafasolkowanych mam:)))))
pozniej wiecej naskrobie

dziekuje wam za wiare
gdyby nie wy pewnie bym caly czas myslala ze to chlopczyk
a w szczegolnosci czarodziejce
ona dla nas wszystkich jest wielka podpora na tym watku
Beatko- nawet nie wiesz ile znacza dla mnie Twoje słowa....Dziekuje...
Ale ja naprawde od poczatku przeczucie mialam ze to Hanusia....wielu moim kolezankom tak juz przepowiedzialam plec...to jest jak impuls ..bach ciach i jest mysl....i wtedy mowie....
nie potrafie na zawolanie ale jak poczuje..
Ja jesze @ nie mam wiec kto wie czy i mi sie jakies male nie zasialo!!!!! tak czy tak bardzo sie ciesze Twoja wielka radoscia i szczesciem. Tesciom nic nie mow....poskreca ich jak sie dowiedza na finiszu!!!!!!! Nochale im utrzesz ze ho ho.i DOBRZE!!!!!!:))))))

reklama
dziewczyny czy nie uwazacie ze jak cos sie planuje przez dluzszy czas na scisle okreslony termin to zawsze cos stanie na przeszkodzie? :-(
ja od roku planowalam sierpien na podjecie staran o kolejne malenstwo (dokladnie corcie) bo chce urodzic wiosna (a sierpien to ostatni miesiac na poczecie). no i co? oczywiscie wielka klotnia z mezem :wściekła/y::crazy: nie do pokonania. akurat w te dni :crazy: ale co najgorsze. dzisiaj jest dopiero 10tc i pojawila sie juz druga blada kreseczka:/ zwykle owu mam ok 14dc, a na testach paskowych druga blada kreseczka pojawia sie tak na ok 2-3 dni przed owu (codziennie robi sie ciemniejsza). no i nie wiem czy jak sie wieczorem pogodzimy to probowac?:no: chyba troche pozno jak na dziewczynke,co?
wczesniej planowalam ze staranka skonczymy przed pojawieniem sie drugiej bladej kreseczki. no i lipa jednym slowem:(:(:( jestem smutna, zla, zawiedziona. tyle miesiecy oczekiwania i oczywiscie nic z tego nie wyszlo:(

Do góry