reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wkoncu mam chwilke by zajrzec na bb
Mielismy gosci-znajomych,maja dwie dziewczynki i troche rozmawialismy na tematy plci dzieciaczkow´.
Byli zdziwieni jak im powiedzaialam,ze mozna troszke wplynac na planowanie.:szok::confused2:ale mimo to zainteresowali sie,choc wiecej dzieci nie planuja.
Dziewczyny naszlo mnie dzisiaj taki pytanko.....jak mialybyscie 2 corki staralybyscie sie o synka?????

U mnie jutro wielki dzien,choc zadnych przeczuc nie mam.
Choc moj M jest przekonany,ze jutro beda II.;-)Ja podchodze jakos na luzie,wkoncu to dopiero pierwszy cykl:tak:
Dobranoc

reklama
Zatestowalam dzis,i niestety jedna I:-(
Tak wiec monico, dolaczam do Ciebie na maj:-)
Teraz nie skonczymy staranek na 10,tylko na 11 dc.Powolutku,a do celu.
Moj M juz sie cieszy,ach ci faceci:-D
Zycze wam kochane milej niedzieli.

dido a ile dni masz do @?? mi dopiero pozytyw wyszedl jakies 2 dni po @

Beatko tak, na tych testach nie mozna się opierac w 100 % ja dawalabym 50 przy jednoczesnej obserwacji sluzu szyjki i innych. Robilam testy z apteki i allegro i tak samo, u mnie pokazują owulkę lub moment po niej, wiec dzialania na dziewczynkę do dnia pozytywu na 200|% u mnie zakonczylyby sie synkiem

beatko jak bylas na monitoringu to jak pecherzyk rosł dziennie tzn ile mm?? i kiedy pękał?? ostatnio pekł mi przy okolo 22 mm a teraz stawiam na 27 tylko ten cykl inny, ale 27 to za duzo zdecydowanie

hej cioteczki
ale naskrobalyscie...
ja na chwilke TYLKO SI PRZYWITAC
poczytam was poźniej:)))))
u nas pogoda do bani a wczoraj bylo tak cudnie:baffled::baffled::baffled::baffled:
milej niedzieli kOchane...i nie poddawac sie w swym dążeniu do "celu"

a tak w ogole mi pierwszy test wyszedl negatywny a dwa dni poźniej druga blada kreseczka:-) wiec nie ma co przekreslac od razu cyklu....dopuki @ sie nie pojawi wsio mozliwe

czarodziejka jak najbardziej sie z toba zgadzam
bo mi dwie kreski dopiero wyszlu 5 dni po terminie spodziewanej @
wiec dido nadzieja jeszcze jest &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mama u mnie pecherzyki rosna roznie
na poczatui tak 1mm na dobe pozniej jak blizej owulki to 2mm na dobe
a ostatnio w ciagu pieciu dniu urosl mi 12mm i pekl jak mial 22mm

u mnie tempka dzis 36.8
jajniki juz tak nie bola choc teraz wlasnie znow je czuje hmmmm
cycki bola tylko jak je scisne ;-)
jeszcze ponad tydzien czekania

dido ja jak bym miala 2 corki to napewno bym sie starala o synka
bo ja strasznie chcialam pierwszego synka
chlopcy sa super tacy mamusi
mi ten mlodszy strasznie zastepuje corke
wkleje wam zdjecia jak wygladaja
a wy sie pochwalcie swoimi
co wy na to?

Ostatnia edycja:
No niestety dziewczyny nadzieji juz nie ma,przyszla @:-(
Ale z jednej strony sie ciesze,ze nic mi sie nierozregulowalo i moge rozpoczac nastepne staranka:-)
Ja tez bym pewnie sie starala o synka:tak:,zawsze chcialam miec chlopczyka.Chlopaki sa fajne.:-)
Ja sie chetnie pochwale moimi skarbami,moze cos jutro wkleje:-)

czesc babki...
No jasne ze chlopaki sa super!!!! i jak w zyciu lekko mają,,a przynajmniej lżej ni kobiety!!!!ostatnio z męzem o tym rozprawialismy"..wlasnie ze chyba łatwiej jest miec synów...moj mąz zdecydowanie woli 2-ch synów niz jakby mial mic 2-ie córy....poza tym uwaza ze dziewczynki są piskliwe i rozdarte...mysle ze tu akurat nie chodzi o plec bo i chlopcy potrafią "dawac":-D:-D:-D:-D:-D

beatko- a gdzie wstawilas zdjęcia swoich pociech bo ja nie widze???

dido-bądz cierpliwa a twoj wysilek zostanie wynagrodony:)))))

czarodziejka jeszcze nie wstawilam :zawstydzona/y:
juz wstawiam

Moj mlodszy synek mamusi Marcel

Starszy synek Oscar

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry