reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam ..
Dziekuje Dziewczynki za zaproszenia ale .. ja nie mam czasu wchodzic co dzien tu a co dopiero na zamkniety gdzie pisac trzeba .. :) Zreszta z cala sympatia .. ale jak to mowia 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi.. mialam raz zaproszenie .. potem zniknelo..wiec nie pcham sie ponownie ;-)...
Sa jeszcze Dziewczyny co pisza tu .. i czasem milo popisac jak sie ma chwilke .. co slychac itp.. :-)

Caluje mocno... trzymajcie sie cieplutko..bo mroz idzie ;)

PS.. Asia... zdrowka dla malutkiej !! :) moj tez przesypia w nocy ladnie .. ale za to w dzien spi jak mysz pod miotla :-D no ale cos za cos .. lepiej ze w nocy spi ;-) a w dzien pobryka :)
Dzastina.. ja w 3 ciazy umieralam z mdlosci itp.. trzymalo mnie do konca oc im blizej konca bylo tym lżej.. mam nadzieje ze u Ciebie szybko przejdzie :))

Kolorowych !!:)

ale Ci zazdroszcze Sylwia tych przespanych nocek..ja miałam moze zaledwie dwie :-D

na zamknietym nie trzeba pisac...tam piszą dziewczyny z chęcią a nie z przymusu ;-)

dobrej nocy

hehehe jakie tam specjalistki jak mamy przeważnie dzieci tej samej płci :-D większości wyszło na odwrót :-D jedynie Ty, Okruszynka i Renia macie córeczki :-D

Ja jestem ciekawa czy bedzie 2 synuś:)
Co prawda tulanko było w samą owulację i kilka dni później:)
Więc pewno będzie Oliwier:) zresztą też tak coś czuję:)
Może w piątek coś się da zobaczyć:):):)

reklama
Witam:)
Anooo malo kto pisze..bo to taki okres ze nei ma czsu na nic ;-)

Ja planowalam ciaze w ktorej poronilam.. potem naprawde bylo mi wszystko jedno co do plci..wazne bylo by ciaza byla zdrowa i dziecko zdrowe bo nic wiecej tak naprawde sie nie liczy ..tylko musialam po doopie dostac bo to w 100% zrozumiec :zawstydzona/y:
Moj Maluch wlasnie spi.. jak na razie z ospa u niego ciszaaaa i mam cicha nadzieje ze juz tak zostanie.. ostatnio mial przez 2 dmi taka kropke a`la ospa ma brzuszku ale to zniknelo..moze to bylo to tylko przeszlo minimalnie..pozyjemy zobaczymy :tak:

Dzastina.. udanego podgladanka :-D.. u mnie ginek mowil ze wczesniej jak w 20tyg.. mi niep owie bo bardzo lawto sie pomylic ;-)
Joasia .. jak tam?? przeszlo Malutkiej??
Tusia.. Hoppp Hoppp .. jak sie macie?? :-)
Bershka.. noo ja wiem ze dziewczyny pisza z checia a nie z przymusu :tak: tylko ja piszac "trzeba" mialam na mysli ze sie udzielaja itp.. :zawstydzona/y:a nie z doskoku i z wolnej chwili..przynajmniej takie mam wrazenie o watkach zamknietych ze sie tam jest i sie pisze regularnie a nie jak tu :zawstydzona/y: a jak Kubus?? juz "sam" wszystko zjada??;-)

Caluje Was wszystkie mocno.. i coby Was nie zasypalo do konca :-D

Do góry