reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam :0)
Ojj pamietam Was wszystkie :) to byly czasy :-):-D:zawstydzona/y:
Ja teraz bede miala wiecej czasu od listopada.. ale ten czas zalezny od kaprysnosci mojego Ksiecia :-D .. np.. dzis marudny jak cholerka :szok:...
Kiki ... dziekuje ..rosnie moj Maluszek jak na drozdzach :zawstydzona/y:
Pyszczku ... jak tam Sebus ?? :-)
Patrysia .. łoooo Ciebie to juz dawno nie bylo :-D
Marcelkowa Mamo.. Synus sliczny :tak:
Tusia ....a Co u Ciebie???

Dziewczyny .. oj leci czas dla nas wszystkich jak nie wiem.. wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie.. nim sie ogladniemy a przyjdzie czas na wymiane zdan i wiadomosci o naszych wnukach :-D:-D:-D:eek::-)

Caluje Was Wszystkie ..musze szybko pisac bo Ksawerek wzywa :-D
PS.. Przedstawiam Wam.. moje Cudo :-)
Zdjęcie0293.jpg

Milego dniaaaaaa :)

reklama
witam witam

sylwi uroczy maluszek i jaki malenki moja dercia juz taka panna,,

aniu przepraszam jaka stara dupa..my chyba z beti bylysmy najstarsze o ile pamietam..jeszcze spelnia sie twoje marzenia..mam nadzieje ze jak zaczniesz staranka o bobaska to bedzie tu cala nasza stara ekipa i bedziemy ci dopnigowac aniu tak jak ty wspieralas nas..

dziewczyny do dziela moze wieczorkiem maly drineczek

witam witam

sylwi uroczy maluszek i jaki malenki moja dercia juz taka panna,,

aniu przepraszam jaka stara dupa..my chyba z beti bylysmy najstarsze o ile pamietam..jeszcze spelnia sie twoje marzenia..mam nadzieje ze jak zaczniesz staranka o bobaska to bedzie tu cala nasza stara ekipa i bedziemy ci dopnigowac aniu tak jak ty wspieralas nas..

Dziewczyny do dziela moze wieczorkiem maly drineczek

dzieki kiki....
Ja jestem na posterunku jakby co :)

straszne tu pustki ostatnio...smutno ...kiedyś w ciągu dnia przybywało kilka lub kilkanaście stron ...teraz musze czekać kilka dni na posta....dziewczyny odzywajcie sie ....
piszcie o wszystkim , nie wiem jak innym ale mnie bardzi rakuje tych rozmów , przepisó na sałatki( ą od asus to często robię bardzo mi smakuje)
ja zaglądam codziennie

reklama
Do góry