Kingusiu to wroc chociaz na zamkniety jak nie chcesz na otwatm pisac...też tęskniłam za wami mocno.... :**
patrz juz 8msc.... ) :*
DZASTINA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!:-)
reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
DZASTINA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ABY CZARUŚ ZDROWO RÓSŁ I ABY UDAŁO SIE WAM JESZCZE JEDNO MIEĆ DZIECIATKO!!!!!
SYLWIA super wiesci :-)
Co do płci no wiecie ja także bym chciała mieć córeczke ale jestem szczęsliwą kobietą bo mam uroczych moich synusiów których bym na nico niezamieniła bo to moje kochane szcześcia dzieciątka kocham je ponad życie a jak wczesniej pisałąm czekam na wnóczki haha które rozpieszcze na maksa i na wnuków także czekam
Dalej jestem w szoku ze PAULA już urodziła
MOJE WIELKIE GRATULACJE KOCHANA!!!!SIŁ DLA WAS NIECH KAROLEK ZDROWO SIĘ CHOWA!!!JUPIIIII!!!!!aleś nas zaskoczyła a wczoraj jeszcze pisałas jakby niby nic hahawitam was
wpadam tylko przekazać że Paula od wczorajszego późnego wieczora jest w szpitalu. Odeszły jej wody.
Bede wiedziała coś wiecej to napiszę na pewno.
Ale mnie ten sms od niej od razu tu do was przygnał!
Pozdrawiam was mocno!
NO I JUŻ WIEM!!!!
Karolek urodził się 16 lipca o 00:25 waży 3240 i 50cm :-)
Wszystko u nich jest okej! Dostał maluszek 10pkt. No i Paulka nasza miała cc.
Pozdrawia was wszystkich!!! :-)
OGROMNE gratulacjeeee Paulinko raz jeszcze!!!!!!!!!!! :-) Ciesze się ogromnie!
Co za nowina cudna z samego rana! :-)
śliczna córusia taka już "samodzielna"i mamusia ładniusio wygląda:-)a tu derya;-)
DZASTINA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ABY CZARUŚ ZDROWO RÓSŁ I ABY UDAŁO SIE WAM JESZCZE JEDNO MIEĆ DZIECIATKO!!!!!
SYLWIA super wiesci :-)
Co do płci no wiecie ja także bym chciała mieć córeczke ale jestem szczęsliwą kobietą bo mam uroczych moich synusiów których bym na nico niezamieniła bo to moje kochane szcześcia dzieciątka kocham je ponad życie a jak wczesniej pisałąm czekam na wnóczki haha które rozpieszcze na maksa i na wnuków także czekam
Dalej jestem w szoku ze PAULA już urodziła
Ostatnio edytowane przez moderatora:
okruszynka
Fanka BB :)
Kurczę no normalnie łezka mi się zakręciła że następny bobasek się urodził
I przypomniałam sobie swoje dwa najszczęśliwsze dni w zyciu:
1. 11.07.2004 3730:53cm Synek
2. 28.08.2009 3720:58cm Córcia
A wydaje się że to tak niedawno>>>>>>>>>>>>
Uciekam bo jakaś sentymentalan się zrobiłam!!!!
Pozdrawiam Babeczki
I przypomniałam sobie swoje dwa najszczęśliwsze dni w zyciu:
1. 11.07.2004 3730:53cm Synek
2. 28.08.2009 3720:58cm Córcia
A wydaje się że to tak niedawno>>>>>>>>>>>>
Uciekam bo jakaś sentymentalan się zrobiłam!!!!
Pozdrawiam Babeczki
Czarodziejka
Paulinko Kochana najserdeczniejsze Gratulacje!!!!!
Trzymajcie się i szybko wracajcie)))
ale sie ciesze ze masz juz synusia)))))))))))))))))))))))
Trzymajcie się i szybko wracajcie)))
ale sie ciesze ze masz juz synusia)))))))))))))))))))))))
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Paula ogromne GRATULACJE )))
Uwinelas sie niczym orient express:-);-).. Niech sie Karolek zdrowo chowa i przyniesie Wam..mase radosci i szczescia;-)
Normalnie nie spodziewalam sie takiej wiadomosci..super ze juz masz Maluszka przy sobie Buziaczki Kochana )
Uwinelas sie niczym orient express:-);-).. Niech sie Karolek zdrowo chowa i przyniesie Wam..mase radosci i szczescia;-)
Normalnie nie spodziewalam sie takiej wiadomosci..super ze juz masz Maluszka przy sobie Buziaczki Kochana )
K
Kinga85
Gość
mam wiadomość od naszej Pauli Czuje sie całkiem dobrze, boli ją trochę to i owo ale to normalne wiadomo..
Karolek jest słodziutki! podobny do Kacperka jak był malutki
Co do cc Pauli to to był dobry wybór i poropozycja lekarzy bo ani Paula ani maluszek sie nie namęczyli. A że z Kacperkiem Paula miała poród ciężki to teraz od razu bez zastanowienia podjeto decyzję o cc. To Tyle..
No i do niedzieli może już wrócą do domku jak bedzie wsio okej! :-)
A na pewno bedzie ! )
Buziaki dla was
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu!! !!
Co do cc Pauli to to był dobry wybór i poropozycja lekarzy bo ani Paula ani maluszek sie nie namęczyli. A że z Kacperkiem Paula miała poród ciężki to teraz od razu bez zastanowienia podjeto decyzję o cc. To Tyle..
A na pewno bedzie ! )
Buziaki dla was
Czarodziejka
Kinguś- wspaniale wiesci,..pozdrów ciepło Paulę//
P
patrysia*
Gość
WITAM UPALNIE:-)
super że czują się dobrze:-)buziolki dla Karolka i PAULI :-)mam wiadomość od naszej Pauli Czuje sie całkiem dobrze, boli ją trochę to i owo ale to normalne wiadomo..
A na pewno bedzie ! )
Buziaki dla was
K
Kinga85
Gość
reklama
Podziel się: