R
rouż
Gość
Trzymamy kciuki aby Maja dostala sie do przedszkola!hej dziewczyny!!
Wczoraj skladalam papiery dla Mai do przedszkola wyniki dopiero 7czerwca...mam nadzieje ze sie dostanie tam gdzie chcemy:-) (...)
Royanko kupilam Kacprowi jane carrera aniversario
Uploaded with ImageShack.us ale teraz sie zastanawiam czy aby napewno on byl mi potrzebny bo nie umiem sie pozbyc mojego buzza:-(
Gieoska, piekny wozio...ale dla mnie za drogi
Najwazniejsze ze dzidzia zdrowa! A jak bedzie dziewczynka to super! A jak chlopiec-to tez super!Witam....dziekuje za pamiec....a wiec hmmmm...wszystko ok ....jak narazie 3kg na plusie( czyli od ostatniej wizyty nic nie przytylam :/ )....a co do plci.....jak to pani doktor powiedziala ''JEST SZANSA NA DZIEWCZYNKE''....ale narazie nie powie mi na 100 procent ( i nie nastawiaj sie tu czlowieku: ))
Sliczny dzieciak, chociaz pyskujacy hahaha , skad to znam...w dodoatku Maciejek jest teraz uparty jakm osiol
Pomodle sie...Witam..
Już późno, cały dom śpi a ja nie...
Dziś wieczorem dostałam silnego bólu brzucha, zadzwoniłam do ginka. był akurat na dyżurze w szpitalu więc kazał przyjechać.
Macica rozpulchniona, szyjka wysoko ale jeszcze całkiem nie zamknięta.... diagnoza? bardzo wczesna ciążą. Zalecenia ; Duphaston 2x1 i luteina dowcipnie 2x1 i leżenie plackiem... za 2 tygodnie do kontroli... boję się strasznie... nie powiedziałam jeszcze niczego nikomu, nawet M nie wie... boję się że po raz kolejny czarny scenariusz sie powtórzy... i nie chce żeby M przechodził przez to samo... staram sie myśleć pozytywnie ale ..... wiadomo jak to jest.... buziam was kochanę.... i błagam nie gratulujcie mi ....tylko prosze o cichą modlitwę.... dobranoc..
Jestem, jestem...(...)
Royanko,Pyszczku gdzie jestescie??
(...)
Ryba! Ty to laska jestes! A brzusia prawie nie widac Ale super, ze rosnie Ci tam bobasek...Ja juz tesknie za ciazaWitam się.
Dzastina, kciuki zaciskam i pomodlę się.
Gieoska, to wtrącanie się dziadków w wychowywanie dzieci jest okropne. Mieszkaliśmy z moimi rodzicami przez prawie 3 lata i moja mama nigdy się nie wtrącała jedynie dawała mi rady, a teraz mieszkamy z teściową (właściwie to ona mieszka z nami) niecały rok i już nadrobiła z nawiązką za te lata. Oczywiście ja sobie nie pozwalam, ale to jak grochem o ścianę, do tej baby nic nie dociera.
U nas zachmurzyło się i wygląda jakby miało padać buu....
Ja czuję się dobrze i gdyby nie uwidoczniony brzuch, to tak jakbym wcale nie była w ciąży.
A to mój brzuch:
Zobacz załącznik 244639
Jest większy niż na tym etapie miałam w pierwszej ciąży.
Juz jestem(...)
Pyszczku, Royannko gdzie się podziewacie?
(...)
Bedzie duzo smiechu, nerwow ze strony malego Najlepeij jest jeszcze wtedy wyjsc z pokoju. Przynajmniej na Alana to dziala. Jak ja jestem w poblizu to sie nie wysila-po co jak mama moze pomoc(...)
Royannko zaczęłam kłaść Sebkowi zabawki na wysokości szyji po bokach tak jak pisałaś zobaczymy co z tego będzie
(...)
Pajkaaa, Bershka, sliczne ciuszki dla dzieciaczkow macie
Ja nie zagladalam na bb, bo moj maz wczoraj, dzis i juztro ma wolne, zalatwialismy troche spraw, bylam u gin, moj maz siedzial przy laptopie bo "obrabial" film z kamery o Alanku i tak to bylo
Ale ciesze sie ze pamietacie o mnie
teraz czekam na widomosc od jednej dziewczyny z bb ze Szczcecina bo chce sie spotkac aby odkupic pare rzeczy dla synka
Pozdrawiam Was cieplutko!!!
Milego wieczoru!