reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!!

Wczoraj skladalam papiery dla Mai do przedszkola wyniki dopiero 7czerwca...mam nadzieje ze sie dostanie tam gdzie chcemy:-) (...)
Royanko kupilam Kacprowi jane carrera aniversario

Uploaded with ImageShack.us ale teraz sie zastanawiam czy aby napewno on byl mi potrzebny bo nie umiem sie pozbyc mojego buzza:-(
Trzymamy kciuki aby Maja dostala sie do przedszkola!
Gieoska, piekny wozio...ale dla mnie za drogi :(

Witam....dziekuje za pamiec....a wiec hmmmm...wszystko ok ....jak narazie 3kg na plusie( czyli od ostatniej wizyty nic nie przytylam :/ )....a co do plci.....jak to pani doktor powiedziala ''JEST SZANSA NA DZIEWCZYNKE''....ale narazie nie powie mi na 100 procent ( i nie nastawiaj sie tu czlowieku: ))
Najwazniejsze ze dzidzia zdrowa! A jak bedzie dziewczynka to super! A jak chlopiec-to tez super!
Witajcie
U nas po staremu...
Jakos sie kreci....
Remik rosnie i pyskuje jak to dzieciak,(...)

Buzki ..
Sliczny dzieciak, chociaz pyskujacy ;) hahaha , skad to znam...w dodoatku Maciejek jest teraz uparty jakm osiol ;)
Witam..

Już późno, cały dom śpi a ja nie...
Dziś wieczorem dostałam silnego bólu brzucha, zadzwoniłam do ginka. był akurat na dyżurze w szpitalu więc kazał przyjechać.
Macica rozpulchniona, szyjka wysoko ale jeszcze całkiem nie zamknięta.... diagnoza? bardzo wczesna ciążą. Zalecenia ; Duphaston 2x1 i luteina dowcipnie 2x1 i leżenie plackiem... za 2 tygodnie do kontroli... boję się strasznie... nie powiedziałam jeszcze niczego nikomu, nawet M nie wie... boję się że po raz kolejny czarny scenariusz sie powtórzy... i nie chce żeby M przechodził przez to samo... staram sie myśleć pozytywnie ale ..... wiadomo jak to jest.... buziam was kochanę.... i błagam nie gratulujcie mi ....tylko prosze o cichą modlitwę.... dobranoc..
Pomodle sie...
(...)
Royanko,Pyszczku gdzie jestescie??

(...)
Jestem, jestem... :)
Witam się.

Dzastina, kciuki zaciskam i pomodlę się.

Gieoska, to wtrącanie się dziadków w wychowywanie dzieci jest okropne. Mieszkaliśmy z moimi rodzicami przez prawie 3 lata i moja mama nigdy się nie wtrącała jedynie dawała mi rady, a teraz mieszkamy z teściową (właściwie to ona mieszka z nami) niecały rok i już nadrobiła z nawiązką za te lata. Oczywiście ja sobie nie pozwalam, ale to jak grochem o ścianę, do tej baby nic nie dociera.

U nas zachmurzyło się i wygląda jakby miało padać buu....

Ja czuję się dobrze i gdyby nie uwidoczniony brzuch, to tak jakbym wcale nie była w ciąży.

A to mój brzuch:
Zobacz załącznik 244639

Jest większy niż na tym etapie miałam w pierwszej ciąży.
Ryba! Ty to laska jestes! A brzusia prawie nie widac :) Ale super, ze rosnie Ci tam bobasek...Ja juz tesknie za ciaza ;)
(...)
Pyszczku, Royannko gdzie się podziewacie?

(...)
Juz jestem :)
(...)
Royannko zaczęłam kłaść Sebkowi zabawki na wysokości szyji po bokach tak jak pisałaś :) zobaczymy co z tego będzie :)

(...)
Bedzie duzo smiechu, nerwow ze strony malego :) Najlepeij jest jeszcze wtedy wyjsc z pokoju. Przynajmniej na Alana to dziala. Jak ja jestem w poblizu to sie nie wysila-po co jak mama moze pomoc ;)

Pajkaaa, Bershka, sliczne ciuszki dla dzieciaczkow macie :)

Ja nie zagladalam na bb, bo moj maz wczoraj, dzis i juztro ma wolne, zalatwialismy troche spraw, bylam u gin, moj maz siedzial przy laptopie bo "obrabial" film z kamery o Alanku i tak to bylo :)
Ale ciesze sie ze pamietacie o mnie:)
teraz czekam na widomosc od jednej dziewczyny z bb ze Szczcecina bo chce sie spotkac aby odkupic pare rzeczy dla synka:)

Pozdrawiam Was cieplutko!!!
Milego wieczoru!

reklama
Witam wieczorkiem...my dopiero z dworu przyszliśmy...

Pisałam smsa do Patrysi...macie od niej pozdrowienia i buziaki...pisze że może będzie miała neta w tym tygodniu a jak nie to w następnym :tak:

Pyszczku, Royanna dobrze że jesteście :-) fajnie że miło spędzacie czas z rodzinką, ale my też tęsknimy ;-):tak:

Czarodziejko dobrze że u Was wszystko ok i chłopaki zdrowe :tak: no a Maksio rośnie widzę :-) a ja tak już coraz bliżej 30 :tak:strasznie szybko ten czas leci :eek:

Pajkaa cieszę się że wyniki OK :-):tak:

Kolejna katastrofa samolotu gdzie zginęło ponad 100 osób...straszne! :-(
[*] przeżył tylko jeden chłopiec to CUD!!!!

Muszę naszykować Kacpra do spania...

Miłego wieczorku Wam życzę :happy2:

Heyka

Dzastina zeby było dobrze, widze ze suwaczek juz jest, powiedz mezowi niech dba o Was
Kinga wyniki w porzadeczku?
Rybcia ładny brzunio
Pyszczku śmiga ile sie da
Dziewczyny dzieki w imieniu smyka

Dupa jasia młody płacze wiec zmykam

buziolki

Kinga jak wyniki?

Dzastina jak się czujesz? rozmawiałaś z mężem?

Ja zmykam oglądać Majkę, bo chyba z tydzień nie oglądałam już ;-)

Witam Was z rana :)

U nas narazie pochmurno :/

Ale Alan dal miw nocy popalic...nie wiem jak ddam rade jak wroce do pracy a to sie nie zmieni...

Dobrago dnia babczki :)

Dzień dobry :)
u nas narazie słonko to wychodzi to chowa się za chmury,
ale zapowiadają burze :/
Pozdrawiam Was serdecznie :)
Miłego dnia Wam życzę dziewczynki :)

Witam...u nasa pod chmurka ale cieplutko...przyjemnie......
Mam nadzieje ze w ten weekend pogoda dopisze i bedzie mozna troszke pogrilowac ..mmmmmniami...
Dostalam skierowanie na krzywa cukrowa.....bleeeeeeeeeeeeeeeee....naszczescie umowie sie z kolezanka ta ta godzinka mile przeleci na ploteczkach:)
Ide nadrobic zalegloci w czytaniu:)

Nie mam sily do tego suwaczka.....albo mi sie nie chce pokazac albo jest ale sie nie przesowa:/

Ostatnia edycja:
hej laseczki:-)
i nas od wczoraj tak leje ze masakra:-(wiec raczej dzis znowu w domku jestesmy uziemieni...wczoraj spacer byl 10min bo zaczelo grzmic wiec ucieklismy do domku w ostatniej chwili..

Pyszczku masz racje komputer to straszny zlodziej czasu:-)Kasiu przesiedliscie juz sie w koncu do spacerowki?? Kasiu pisalas kiedys ze macie jakas pozytywke dla Sebusia przy lozku co to za pozytywka??karuzele tez macie??

Royanko wspolczuje tych nocy..a dalej Alanek nie chce sztucznego mleka tknac??Aniu nom ten nowy wozio fajny ale teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam kupujac go bo nie chce sprzedawac tego co mam:-(a jak Tobie udalo sie cos z ciuszkow wczoraj sprzedac??ja musze sie w oncu wziasc za porobienie aukcji...i kolyske musze sprzedac...

Pyszczku,Royanko jakimi zabawkami bawia sie wasze dzieciaczki??macie jakies edukacyjne??albo planujecie cos takiego zakupic?dajcie pomysly...

Paula zazdroszze tego sloneczka za chmurkami:-)

p.s. wklejak zdjecia z wczoraj z "wypoczynku" mych dzieci na balkonie hehe

Dziewczyny a ja juz mysle o nastepnym wozku(to chyba choroba) podoba mi sie taki SILVER CROSS DAZZLE 6 kolorow 24h WAWA OKAZJA!!! (1002276665) - Aukcje internetowe Allegro i taki GŁĘBOKI MIEJSKI CYBEX CALLISTO (INDIGO) +folia (1037022093) - Aukcje internetowe Allegro ktory lepszy/ladniejszy wg Was??to juz ma byc lekka spacerowka...a na koniec kariery wozkowej planuje taki BRITAX VERVE - śliczny!!! ZAPRASZAM!!! (1036940132) - Aukcje internetowe Allegro
Buziaki

Załączniki

• P1160294.jpg
    P1160294.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 44
  • P1160297.jpg
    P1160297.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 38
  • P1160299.jpg
    P1160299.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 47
  • P1160303.jpg
    P1160303.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 42
  • P1160305.jpg
    P1160305.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
(...)
Miłego dnia Wam życzę dziewczynki :)
(...)
Dziekujemy i wzajemnie :)
A jak samopoczucie w tak pogode? I jak Karolek-mocno dokazuje?
Witam...u nasa pod chmurka ale cieplutko...przyjemnie......
Mam nadzieje ze w ten weekend pogoda dopisze i bedzie mozna troszke pogrilowac ..mmmmmniami...
Dostalam skierowanie na krzywa cukrowa.....bleeeeeeeeeeeeeeeee....naszczescie umowie sie z kolezanka ta ta godzinka mile przeleci na ploteczkach:)
Ide nadrobic zalegloci w czytaniu:)

Nie mam sily do tego suwaczka.....albo mi sie nie chce pokazac albo jest ale sie nie przesowa:/
Moze zmien suwaczek? Z innej str internetowej :)
(...)
Royanko wspolczuje tych nocy..a dalej Alanek nie chce sztucznego mleka tknac??Aniu nom ten nowy wozio fajny ale teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam kupujac go bo nie chce sprzedawac tego co mam:-(a jak Tobie udalo sie cos z ciuszkow wczoraj sprzedac??ja musze sie w oncu wziasc za porobienie aukcji...i kolyske musze sprzedac...(...)
Pyszczku,Royanko jakimi zabawkami bawia sie wasze dzieciaczki??macie jakies edukacyjne??albo planujecie cos takiego zakupic?dajcie pomysly...
(...)
p.s. wklejak zdjecia z wczoraj z "wypoczynku" mych dzieci na balkonie hehe
(...)
Gioeska, Alanek nadal nie tknie butelki, ani niekapka, ani butelki z ustnikiem(choc postep bo ja gryzie)...Nie mam jak mu poddac mleczka inaczej, ewentualnie lyzeczka, ale to tez nie najlepiej mu wychodzi...
Z tymi nocami to ja sie wykoncze! A na poczatku zapowiadalo sie tak pieknie! Najgorsze, ze ostatnio on sie budzi nie tyle ze z gloddu, ale aby chwycic cyca i zasnac :/ masakra jakas...
Co ddo zabawek, ja nie kupuje na razie zadnych nowych dla Alanka, bo ma kilka po Maciejku(nie duzo)i tez nie jest zaiteresowany. Najbardziej lubi jedna piszczalke, a tak to daje mu butelki plastikowe np puste lub z odrobina wode, klocki Maciejka(ddobrze ze in o tymnie wie) takie przestrzenne-duze, zaokraglone po brzegach, lekkie, plaskie. Wszystko go inetersuje co nie jest zabawka ;)
Dzieciaczki masz cudne! I fanie odpoczywaja na tym balkonie:)

A wozeczki extra...Ty jestes ekspertka od nich. A co polecasz w nizszej klasie cenowej? Ten coneco flash co pisala listopadowka dobry jest
0558 CONECO WÓZEK SPACEROWY FLASH WYSYŁKA GRATIS (1028586125) - Aukcje internetowe Allegro
A firma Baby Desing? np Wózek WALKER BABY DESIGN FOLIA+POKROWIEC WYS 0 (1022510218) - Aukcje internetowe Allegro
Albo Delti Dot x-lander (ten nawet fanie wyglada :))Spacerówka Delti Dot X-Lander 2010 kolory 7,5kg (1030863448) - Aukcje internetowe Allegro

Ja juz glupieje jesli chodzi o wozki...sama nie wiem co chce...a wlasciwie wiem-jak najlepszy a jak najtanszy:sorry2:

Do góry