reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień Dobry moje kochane babeczki!!!!!

Pajka przepraszam ale uśmiałam się do łez czytając twojego posta o przygodach z " mamunią" mężusia....nawet oczami wyobraźni widziałam tą akcję,... a uśmiałam sie bo ja mam to samo!!! Tylko się ciesz kobieto, że np. nie musieliście płacić za jej zakupy:-D:-D a ona chciała sama zapłacić za wasze i swoje... u mnie się to nie zdaża!!!! nawet nie chcę sobie przypominać bo mi ciary po plecach chodzą na samą myśl...

U mnie po staremu 31- 32 dc jakoś tak bo już mi się myli... ciekawe kiedy jaśnie wielka *******ensja zawita bo już mi na nerwy działa, i wyżywam się na M. :crazy::baffled:
Ginek mi kazał od nowego cyklu mierzyć tempkę i zapisywać i pokazywać jemu... i co z tego jak nie mogę!!! Duphastonu nie biorę bo kazał odstawić.. i mam brać od 12 dc do 22 dc 2x1 zwiększył mi dawkę...

bardzo fajny ten ginek... ogólnie troszkę kaleczy język polski bo jest chyba Turkiem.. ale bardzo fajny, radosny, uśmiechnięty, ciepły lekarz... bardzo delikatnie bada... uprzedza co będzie robił itd... np. uwaga wkładam wziernik to bolące badanie.. ja się zaczęłam śmiać.. bo te plastikowe wzierniki nie są tak ohydne jak te zimne metalowe... fu!!! ale se temat znalazłam nie???:-D:-D:-D:-D dobra nie zmulam wam już to o wziernikach idę się ubierać i idziemy z Czarkiem do sąsiadki na kawkę;-);-)

A tutaj mój Czarosław ze swoją 1.5 roczną kuzynką Amelią... uprawiają tańce:-)

Załączniki

• tance.jpg
    tance.jpg
    76,2 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczyny!!

Wczoraj skladalam papiery dla Mai do przedszkola wyniki dopiero 7czerwca...mam nadzieje ze sie dostanie tam gdzie chcemy:-) poza tym wczoraj poszledl mi uklad wydechowy w aucie i jak jechalam to wszystcy sie ogladali hehe jak to moj m powiedzial"masz teraz jeszcze bardziej stuningowane auto" hehe...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczescie juz dzis to naprawilam ale facet powiedzial zeby lepiej pozbyc sie tego auta....:-):-):-) co mnie cieszy hehe:-)

Paulo nom lekko nie mam ale coz Majka byla mega grzeczna i spokojna za to Kacper teraz nadrabia:-) cos za cos:-) co do spania to on od poczatku malo spal wiec teraz wychodzi na to ze Majka spi dluzej od niego majac 3lata niz on majac niecale pol roku...

Bershka ales zaszalala z zakupkami...sliczne ciuszki i powodzenia w wygraniu aukcji:-)

Pejka sliczne ciuszki dostalas:-)uwielbiam takie ubranka z tygryskami i innymi takimi:-)

Royanko kupilam Kacprowi jane carrera aniversario

Uploaded with ImageShack.us ale teraz sie zastanawiam czy aby napewno on byl mi potrzebny bo nie umiem sie pozbyc mojego buzza:-(

Dzień dobry :)
Może kawą Was tu przyciągnę ;)

Miłego dnia dziewczynki :)

U nas dziś pochmurno, ale zaraz musimy iść coś kupić na obiad...pomysłu jeszcze nie mam...

Dzastina super masz synka! :tak::-) napiszę tylko że mam nadzieję że teraz trafiłaś na dobrego gina :tak: miłego kawkowania ;-)

Gosia śliczne zdjęcie :-) takie kolorowe i wiosenne :tak:super dzieciaczki :-)
trzymam kciuki żeby Maja dostała się do przedszkola którego chcecie! :tak:

Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich! :happy2:

Witam was słonka kochane! :)))

u nas tego słona brak ale cóż... taki ma być cały maj ://

dzastina fajny twój Czarek :)
Gosia super fotki! dzieciaki jakie super no ;))

a ja jutro idę na badania krwi juz sie umowiłam
w czwartek zalicze usg

A u nas słonko wyszło :-)
oglądałam dziś prognozę długoterminową na tvn to mówili że dopiero pod koniec maja ma być gorąco ponad 25 stopni :tak:

a ja ugotowałam już zupkę...dziś kalafiorowa :happy2:

Kinga powodzenia jutro na badaniach ;-) oby wyniki wyszły dobre :tak:

Dzień Dobry moje kochane babeczki!!!!!

Pajka przepraszam ale uśmiałam się do łez czytając twojego posta o przygodach z " mamunią" mężusia....nawet oczami wyobraźni widziałam tą akcję,... a uśmiałam sie bo ja mam to samo!!! Tylko się ciesz kobieto, że np. nie musieliście płacić za jej zakupy:-D:-D a ona chciała sama zapłacić za wasze i swoje... u mnie się to nie zdaża!!!! nawet nie chcę sobie przypominać bo mi ciary po plecach chodzą na samą myśl...

U mnie po staremu 31- 32 dc jakoś tak bo już mi się myli... ciekawe kiedy jaśnie wielka *******ensja zawita bo już mi na nerwy działa, i wyżywam się na M. :crazy::baffled:
Ginek mi kazał od nowego cyklu mierzyć tempkę i zapisywać i pokazywać jemu... i co z tego jak nie mogę!!! Duphastonu nie biorę bo kazał odstawić.. i mam brać od 12 dc do 22 dc 2x1 zwiększył mi dawkę...

bardzo fajny ten ginek... ogólnie troszkę kaleczy język polski bo jest chyba Turkiem.. ale bardzo fajny, radosny, uśmiechnięty, ciepły lekarz... bardzo delikatnie bada... uprzedza co będzie robił itd... np. uwaga wkładam wziernik to bolące badanie.. ja się zaczęłam śmiać.. bo te plastikowe wzierniki nie są tak ohydne jak te zimne metalowe... fu!!! ale se temat znalazłam nie???:-D:-D:-D:-D dobra nie zmulam wam już to o wziernikach idę się ubierać i idziemy z Czarkiem do sąsiadki na kawkę;-);-)

Dzastina powiem Ci, z emnie to wnerwia. Ona zawsze chce pokazać swoją wyższość bo ma więcej kasy. A mnie to wkurza. jak mam z nią jechać gdzieś na zakupy to wole nie bo ona np robi sceny przy kasie (co jest standardem) wyrywa np moj portfel po czym ja w szoku, babka przy kasie w szoku a tesciowa mysli,z e robi mi przyjemność.
Ostatnio mi mowi : Lenka widziałam fajne spodnie ciążowe rozmiar 12 (to chyba u nas 40-42) bo wiem, ze 10 to 38 a i tak mi za duże. Wiec jej mowie, niech nie boerze bo mi za duze beda a ona a moze wymienimy na cos innego jak beda za duze wiec jej mowie, ze na 100% beda za duze i mowie jej jaki rozmiar a ona swoje ja no ***** mac ile mozna tłumaczyć do tego głupiego łba? także ja juz w takich sytuacjach wychodzę i sie nie denerwuje.

A tutaj mój Czarosław ze swoją 1.5 roczną kuzynką Amelią... uprawiają tańce:-)

no proszę jak ślicznie wyglądają:)

Witam....dziekuje za pamiec....a wiec hmmmm...wszystko ok ....jak narazie 3kg na plusie( czyli od ostatniej wizyty nic nie przytylam :/ )....a co do plci.....jak to pani doktor powiedziala ''JEST SZANSA NA DZIEWCZYNKE''....ale narazie nie powie mi na 100 procent ( i nie nastawiaj sie tu czlowieku: ))

reklama
Witajcie
U nas po staremu...
Jakos sie kreci....
Remik rosnie i pyskuje jak to dzieciak, a przedszkole dopiero 17 maja lista, no kurka ilez mozna czekac....
Na dniach urodzi sie moja siostra cioteczna, mojego chrzesnego coreczka, dla Remika bedzie ciotką, prawie trzy lata młodsza... taki mały psikus w naturze...
Joanna cieszymy sie razem z Toba ze wszystko dobrze, mało przytułas i dzieciatko zdrowe, no i jest szansa...)
Dzastina fajny smyk, pewnie chetnie by sie moj urwis z nim pobawił
Pajka krotko, olej tesciowa, niech sobie gada, robi,a ty sie nie przejmuj, totalna zlewka
Kinga dobrych wynikow, to dobrze sie zdecydowałas badania porobic i usg, bedzie dobrze...
Paula jak tam samopoczucie jak temperatura na dworze podskoczyła, zadyszka, nogi puchna? Kacperek malutki ale moze taki jego urok, a moze podrosnie w podstawowce...
Beresha zakupy w deche, podobaja mi sie bardzo, juz chyba koniec ospy u Kubuli ?

Miłego.........

moj pajeczak

Buzki ..

Ostatnia edycja:
Do góry