reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga bardzo ładne zdjęcia :tak:

Kiki dziekuję w imienu Sebusia :tak::-)

Royannko ja ma nadzieję że Sebek nie będzie protestował na jazdę tylem, skoro nie wie że inaczej w ogóle można, bo przecież teraz cały czas jeździ tyłem :) ale zawsze mam tę opcję że mogę obrócić przodem, dlatego kupiłam ten fotelik, bo takich monowanych tylko tyłem jest wiele więcej :tak:
Jej, co znowu za chorba Alanka bierze? Oby to nic poważnego..Buziaki wielkie dla Was!

A mi Sebik dzisiaj tez marudzi, bo na spacerze nie pospał i teraz już ze zmęczenia mruczał...ale teraz już zasnął..:)

reklama
Witam...
U nas dziś pogoda się popsuła...pada, pada, pada....

Dziękuję Wam za miłe słowa :-)

Kinga śliczne zdjęcie...już skomentowałam na nk :tak:

Pajkaa sukieneczka fajna choć nie w moim stylu ;-) a brzusio piękny :-)

Royanna jak Alanek? a może to ząbki idą i dlatego gorączkuje?

Pyszczku pamiętam jak pisałaś że zwróciłaś glukoze ;-):-D ja jakoś dałam rade :tak:
co do kubeczków to Sebuś na pewno jakiś sobie wybierze :-)

Bershka bardzo się cieszę że dziurka zarosła! :-) oby ładnie się zagoiła! :tak:

Pozdrawiam Was babeczki :happy:

Paajka brzunio 1 klasa, zgrabniutki !!! i taki do pozazdroszczenia :zawstydzona/y::laugh2:

Royanna moze to taka 3dniówka, moj Kubus w nocy mial ponad 37 a teraz juz ok

wiecie jak mnie rano wzieło nie wiadomo co :baffled: wstałam z bólem brzucha i łamiącymi kośćmi, zażyłam dwie aspiryny i nic, Zwijałam się z bólu ale jak zwymiotowałam to przeszło. Moze to zatrucie było ale w sumie nie jadłam nic innego jak moi domownicy a im nic nie było :eek: no ale przeszło i to najważniejsze :tak: M nie poszedł do pracy bo bał sie mnie zostawić ale za to zrobił mi piękny tarasik i kupił bujaczek 3 osobowy :tak:
Tak wysprzątał, ze nie musiałam nawet palcem kiwnąć :-) warto trochę pochorować :-D:-D:-D

no i znalazłam sposób na niespanie nocne Kubuli. Od kilku miesiecy budził się w nocy i gadał, gadał gadał. Czasami całą noc. Więc spróbowaliśmy z D. spać w innym pokoju i wyobraźcie sobie, ze od tego czasu Kubuś nocki przesypia. Być moze chrapiemy :-D:eek:
albo mówimy przez sen i go przebudzamy a On nas słyszy i myśli, ze pora zabawy. Odpukać póki co budzi się tylko raz na mleczko i śpi do 7.00 a do tej pory co 2h, 1,5h pobudki

Miłego wieczorku dziewczynki :happy:

Ale mi dzisiaj Karolek rozrabia w brzuszku :-D niektóre kopniaczki są takie mocne jakby mi szpilkę wbijał :tak:

Paula czy imie dla syneczka wybieraliście na K żeby do Kacperka pasowało ? Ja miałam taki zamiar n apoczątku i miałbyś Oskar, ale na sali porodowej była zmiana imienia :-)

Karolek ślicznie !! Mnie bardzo podoba się jeszcze Jeremi i chyba 3 synek tak by się zwał :zawstydzona/y::szok:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga dziękuje, ja mam półprofesjonalny aparat i jest tyle funkcji, ze musiałabym chyba iśc na kurs nikona, ponoć takie organizują co jakiś czas. Robie tylko zdjęcia amatorskie a chciałabym zahaczyć o profesjonalne.

Nie myślę o 3 dziecku :szok::-) i mam nadzieję, ze nie będzie bo chcę zacząć odpoczywać :-D

ja na żaden kurs nie chodziłam a sama widzisz jakie zdjecia robię :) Wszystkiego sama się uczę zwlaszcza na błędach. Aby poznać fonkcjonalnosc lustrzenek potrzeba trochę czasu. Myslę że z czasem bedziesz bardziej zorientowana zwłaszczy gdy bedziesz ćwiczyła no i oczywiscie trzeba przeczytać od a-z załączoną książeczkę z opisem funkcji aparatu to wiadomo.

mysle że jak moj synek pojdzie do przedszkola potem szkoła itd bede miała wiecej czasu juz dla samej siebie i w koncu bede mogła zajac sie dogłębniej fotografią :) puki co zarabiam na zdjeciach w jakis sposob i jest mi dobrze ale wiem że mogloby być o wiele lepiej zwłaszcza gdybym miała własne studio co jest moim marzeniem
czas pokarze... :)

kochane jestem i żyje ...:)
ostatnio strasznie brak mi czasu ...jestem wykończona , praca , dom . drugi dom wykańczanie no i codziennosc ....doba dla mnie jest za krótka o jakies 30 godzin.
Poza tym to co mam wam do napisania chyba sie wam nie spodoba....
otóż po ponad 2 latach walki , kiedy wygląda na to ze za 6 miesiecy mogłabym sie starać ja mam coraz większe wątpliwości.... pojęcia nie mam co zrobić , ale na tą chwile jestem tak zmęczona ze chyba nie dam rady z 3 dzidzią...choc dzisiaj sprzątając ciuszki dzieciaków na strychu ryczałam jak małe dziecko....
ogólnie jestem chyba strasznie zmęczna psychicznie i fizycznie i stąd te dylematy wiec zobaczymy co będzie dalej....
moze jak sie juz przeprowadzimy i urzadzimy znów stane na nogi bo póki co to jestem w kiepskiej formie ...
ściskam was mocno
i pamietajcie ja tu zaglądam ....ale z takim nastrojem jak mam obecnie to ja jestem do niczego....
buziaczki kochane

reklama
aniufifi witaj!!
wiesz ja sie nie dziwię że jesteś w takiej formie obecnie i nie mów proszę że nie masz siły na 3dziecko. Teraz pewnie nie ale zobaczysz że staniesz twardo na nogi i na pewno za jakis czas inaczej spojrzysz na to wszystko. Zobacz ile już przeszłaś! teraz ten zabieg i ta myśl że to juz koniec.. że dałam radę cholera! jestem silna i dumna z siebie! ;) tak tak Aniu taka jestes! za te pare miesiecy może być zupełnie inaczej wiec twoje nastawienie również może sie zmienić.
Ja wierze że podejmiesz właściwą decyzję i aby była dobra dla Ciebie.
No ale skoro tyle przeszłaś i to własnie po to aby jeszcze mniec to dzieciątko to myślę że błędem byłoby zrezygnować z tego. Tulam cię mocno i pamietaj że masz we mnie oparcie:) tak samo ja wiem że mam je w Tobie moja droga. Jesteś mi bliska jak mało kto.
Buziaczki
odpoczywaj i dochodz do pełni sił! :*

Do góry