Royannko no i jak Alankowi jabłuszko smakowało? :-) Royannko ja tez jak karmię w nocy to nie odbijam już od kilku miesięcy! Bo zawsze mi się Sebek budził,a tez nie ulewa,więc myślę że nie ma potrzeby
Bershka ospa?
Ojjjj...ale z jednej strony dobrze że Oli jako dziecko przejdzie i spokój, mój M parę lat temu miał ospę to 3 tygodnie z łóżka nie wychodził tak do rozłożyło. dorośli o wiele gorzej przechodzą tę chorobę.
A co do bluzki to tak jest z prawdziwym jedwabiem, ja na chrzest Sebka szukałam coś dla siebie i upatrzyłam fajną bluzkę w Orsayu, z jedwabiu, kosztowała 100 zł a że już nie miałam czasu biegać po sklepach, więc ja wzięłam, a potem jednak weszłam jeszcze do jednego sklepu i znalazłam równie fajną, a polowę tańszą, więc tamtą szybciutko oddałam ;-) jednak 100 zł to trochę dużo jak za bluzkę, więc nic dziwnego że tunika tyle kosztowała
Jolu ten kubek to taki?
Kubek Niekapek 360 Mini LOVI Poznań 9+ BabyStore (996856057) - Aukcje internetowe Allegro
Widziałam go w sklepie, fajny jest, tylko od 9 miesięcy i obawiałam się że Sebek nie zakuma o co w nim chodzi. A Kubuś szybko się nauczył? Nie rozlewa mu się?
Kinga bardzo ładne zdjęcia robisz
chyba już kiedyś pytałam, ale nie pamiętam - masz obiektyw Sigmy do większego zoomu? A to byl kitowy czy oddzielnie dokupiłaś?
Paula wycieczka na pewno się uda
ja znam Bałtów ze słyszenia, nawet ludzie od nas z lublina tam jeżdżą z dzieciakami
Paula tak wybraliśmy fotelik - chociaż kupujemy bez uprzedniego obejrzenia go w sklepie, ale zawsze jest 10 dni na oddanie jakby co. Jeździliśmy wczoraj z Sebkiem żeby przymierzyć, ale u nas nie ma fotelików z tej firmy. A my zdecydowaliśmy kupić fotelik montowany zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy, ale jezeli Sebek nie będzie protestował, to będzie cały czas jeździl tyłem. Przedział wagowy 0-18. Chcieliśmy 9-18, ale takie są już tylko przodem do kierunku jazdy.
Wczoraj tak sie Sebek denerwował w tym swoim starym foteliku, siedział wciśnięty w niego jak rybka w konserwie
ruchy skrępowane, no totalnie już ten fotelik się nie nadaje. M się zezłościł że jego Syn nie będzie jeździł w takim g...... i mamy jutro nowy fotelik kupować, podaję linka
Be Safe BeSafe iZi Combi X3 tylem przodem do jazdy (1006910160) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor 24 lub 34 :-)
Dzastina ćwiczcie ćwiczcie
Buziak!
Gosiu tak ja już chcę Sebkowi niekapka zaoferować, bo z początkiem maja ruszamy z nowym jedzonkiem, więc i zacznę mu coś do picia podawać, wodę czy herbatki (do tej pory tylko cyc) więc stwierdziłam że może z niekapka mu podawać, a z czasem sam nauczy się trzymać. A poza tym on nie chce za bardzo butelki, jak musiałam gdzieś wyjść i M karmił Sebka butelką z moim mlekiem to walka była straszna żeby dał sie przekonać
Więc może kubek polubi?
Paajka i już nie będę jedyna mamą Sebusia na tym forum, buuu...a czułam sie taka wyjątkowa! ...Hehehheheheh ŻARTUJĘ!
Imię super
Miłego dnia wszystkim!
Pajkaa nie wydaje mi się żeby jedzenie serków i jogurtów zaszkodziło :-) Ja jadłam jogurty w ciąży