reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pajkaa jednak będzie Sebuś :-) śliczny pokoik :tak: M się postarał :tak: jeszcze tylko mebelki i będzie czekał na nowego lokatora :-)

Tusia dobrze że troszkę lepiej a niedługo będzie zupełnie dobrze :tak: trzymam kciuki za dobre wyniki :tak:

Pyszczku gdzie zdjęcia Sebusia? ;-):-p wybraliście fotelik?

Royanna jak tam smakowały Alankowi jabłuszka? :happy:

Bershka no ciekawe czy Kubulek nie załapie od Olisia ospy...życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Olisia :tak:
fajnie Oliś musi wyglądać na rolkach do tego cały w kropkach ;-):-)
a Ty niezły prezent sobie sprawiłaś :-D tunika za 249zł :szok: pokaż nam to cudo a najlepiej siebie w niej :tak:

Kinga śliczne zdjęcia na blogu :tak::-)
my jedziemy tutaj Park Dinozaurów - Jurapark Bałtów - Dinozaury :-)

Dobrej nocy koleżanki :happy:
i miłej niedzieli Wam życzę :tak:

reklama
Kinga weszlam na bloga
super zdjecia

ja mam problem zeby ustawic aparat tak, zeby wyostrzyć to co fotografuje a tło było zamazane :-( jak Ty to robisz? jaki masz aparat ?

Paula dziekuje, wstawie zdjecie moze samej tuniki ;-);-)

wiam was kobietki...wpadam na chwilę poinformować że żyję ale jak tu widzę to nikt za mną nie zatęsknił:-p:-p
rzuciłam się w wir pracy by nie myśleć... może to pomoże??? Dziś mam 14 dc..ale owulki jeszcze nie ma... ćwiczyć ćwiczymy... jak najbardziej:-) a co nam zaszkodzi:-D:-D a nóż się uda he he he... ponoć cuda się zdarzają:baffled::baffled:

Paula brzuchol masz odjazdowy!!!! :-):-)

Kiki witaj w domku!!! dobrze że już masz to za sobą...

Pajka pokoik piekny.. tapeta faktycznie wygląda jak tynk.. taki ozdobny..

Patrysiu twoi chłopcy są podobni do siebie jak dwie krople wody- mają piekne oczka..

kinga widze że nie długo urlopik??? To udanego wypoczynku życzę :-)

Tusia trzymam kciuki by mdłości sobie poszły raz na zawsze... ja sama ich nie miałam, ale wiem że to męczące.. :-D

Bershka ponoć dzieci do 2 roku życia nie chorują na ospę ale zdarzają się wyjątki, mojej przyjaciółki córka miała 6 miesięcy jak ją to cholerstwo dopadło... ale pocieszę cię tym że im szybciej tym lepiej, małe dzieci lepiej znoszą te chorobę jak starsze... ja nawet Czarka chciałam zarazić...bo u nas nie dawno panowała ospa, ale niestety nie udało się:-D:-D wszyscy byli chorzy a on jeden nie... A Kubulek jest bossskiii... uwielbiam oglądać jego fotki.. strasznie mnie " kręcą" jego poliki:-D:-D

Pozdrawiam resztę dziewczyn... buziam was kochane.. i co dziennię podczytuję w wolnej chwili...

Anufifi odezwij się bo już powoli zaczynam się martwić.... co się dzieję??? Wszystko ok?

hej babeczki!!

hej

A ja musze się pochwalić, ze mamy OSPE !!! Oli przywlókł z przedszkola i chodzi po domu teraz biedronka. Ciekawe czy Kubus złapie :dry: Ponoc małe dzieci nie łapią ale czy to prawda?

Paajka ładna tapetka, czekam na efekt końcowy pokoiku :tak:

Pyszczku ja używam niekapka z Lovi z Canpola. To teraz hit, lepszy od aventu. Nam sie sprawdza

Kiki i jak zakupki ?

z M byłam dzisiaj na zakupach ciuchowych i kupiłam sobie superowe rzeczy z H&M i nie tylko ale musze napisać Wam wpadkę !!! Przymierzam w TATUM tunike w stylu etnicznym, widziałam cenę 79,90 wiec mówie M, ze ja chcę :-D kupiłam tez tam spodnie i pare pierdólek i daje ciuchy D. do zapłacenia a On po wyjsciu mówi za co te 500zł ??? :szok: a ja mówie jakie 500zł patrze a ta tunika kosztowała 249 zł !! z jedwabiu !! chciałam oddać ale M mówi, ze nie trzeba :-) gdybym widziała cene na bank bym nie kupiła albo gdybym jej nie pomyliła :rofl2: przeczytałam, ze mozna ją prac tylko chemicznie w delikatnym trybie. No to mam ciuszek LUX w domku :-D tym sposobem

poza tym Olisiek zarobił rolki i juz trenuje w domu wokół stołu :-D

milego wieczorku

Jolu ale maz Ci niespodzianke z ta tunika zrobil hehe:-) biedny Olis oby szybko do zdrowia wrocli... Jolu mozesz wleic tego swojego niekapka??i od ktorego mca zycia Kubus pije z niekapka??

Dzastina jasne ze o tobie pamietamy:-)

Royanko widzialas te dwa linki spacerowke co Ci wkleilam??

Pyszczku obiecalas zdjcia Sebusia i co??a Ty juz chcesz wprowadzac niekapek??

a u nas dzis piekna pogoda...oby juz tak zoastalo:_)

milego dnia babeczki:-)

PAjaka......pokoik SUPER....a co do imienia tez mi sie bardzo podoba:)
Tusia.... u mnie wlasnie tez tak bylo , kilka dni lepszych potem niestety gorszych ale to zwiastuje szybki Koniec :) tak wiec cierpliwosci to napewno juz ostatnie taie dni:)
U nas slonce wiec jedziemy nad jeziorko ....milego dnia

Dzień dobry :-)

Już wstawiam najnowsze zdjęcia - moje Serduszko Kochane Sebastian :-)
jaki słodziaszek :)

witam sie
ja dzisiaj mykam na grilla bo taka ładna pogoda, ze siedziec w domu nie chcemy.
Mam do Was pytanie bo sie troche zastanawiam nad tym jem teraz bardzo duzo jogurtów i serków homogenizowanych potrafię zjesc nawet 8 szt dziennie to chyba nie jest normalne? ale chyba nie zaszkodzi maluchowi?
życzę spokojnej niedzieli :)

reklama
Royannko no i jak Alankowi jabłuszko smakowało? :-) Royannko ja tez jak karmię w nocy to nie odbijam już od kilku miesięcy! Bo zawsze mi się Sebek budził,a tez nie ulewa,więc myślę że nie ma potrzeby :tak:
Bershka ospa? :baffled: Ojjjj...ale z jednej strony dobrze że Oli jako dziecko przejdzie i spokój, mój M parę lat temu miał ospę to 3 tygodnie z łóżka nie wychodził tak do rozłożyło. dorośli o wiele gorzej przechodzą tę chorobę.
A co do bluzki to tak jest z prawdziwym jedwabiem, ja na chrzest Sebka szukałam coś dla siebie i upatrzyłam fajną bluzkę w Orsayu, z jedwabiu, kosztowała 100 zł a że już nie miałam czasu biegać po sklepach, więc ja wzięłam, a potem jednak weszłam jeszcze do jednego sklepu i znalazłam równie fajną, a polowę tańszą, więc tamtą szybciutko oddałam ;-) jednak 100 zł to trochę dużo jak za bluzkę, więc nic dziwnego że tunika tyle kosztowała :)
Jolu ten kubek to taki?
Kubek Niekapek 360 Mini LOVI Poznań 9+ BabyStore (996856057) - Aukcje internetowe Allegro
Widziałam go w sklepie, fajny jest, tylko od 9 miesięcy i obawiałam się że Sebek nie zakuma o co w nim chodzi. A Kubuś szybko się nauczył? Nie rozlewa mu się?

Kinga bardzo ładne zdjęcia robisz :tak: chyba już kiedyś pytałam, ale nie pamiętam - masz obiektyw Sigmy do większego zoomu? A to byl kitowy czy oddzielnie dokupiłaś?

Paula wycieczka na pewno się uda :tak: ja znam Bałtów ze słyszenia, nawet ludzie od nas z lublina tam jeżdżą z dzieciakami :tak:
Paula tak wybraliśmy fotelik - chociaż kupujemy bez uprzedniego obejrzenia go w sklepie, ale zawsze jest 10 dni na oddanie jakby co. Jeździliśmy wczoraj z Sebkiem żeby przymierzyć, ale u nas nie ma fotelików z tej firmy. A my zdecydowaliśmy kupić fotelik montowany zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy, ale jezeli Sebek nie będzie protestował, to będzie cały czas jeździl tyłem. Przedział wagowy 0-18. Chcieliśmy 9-18, ale takie są już tylko przodem do kierunku jazdy.
Wczoraj tak sie Sebek denerwował w tym swoim starym foteliku, siedział wciśnięty w niego jak rybka w konserwie :baffled: ruchy skrępowane, no totalnie już ten fotelik się nie nadaje. M się zezłościł że jego Syn nie będzie jeździł w takim g...... i mamy jutro nowy fotelik kupować, podaję linka
Be Safe BeSafe iZi Combi X3 tylem przodem do jazdy (1006910160) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor 24 lub 34 :-)

Dzastina ćwiczcie ćwiczcie :-D Buziak!

Gosiu tak ja już chcę Sebkowi niekapka zaoferować, bo z początkiem maja ruszamy z nowym jedzonkiem, więc i zacznę mu coś do picia podawać, wodę czy herbatki (do tej pory tylko cyc) więc stwierdziłam że może z niekapka mu podawać, a z czasem sam nauczy się trzymać. A poza tym on nie chce za bardzo butelki, jak musiałam gdzieś wyjść i M karmił Sebka butelką z moim mlekiem to walka była straszna żeby dał sie przekonać :-D Więc może kubek polubi?

Paajka i już nie będę jedyna mamą Sebusia na tym forum, buuu...a czułam sie taka wyjątkowa! ...Hehehheheheh ŻARTUJĘ! :-D:-D:-D Imię super :)

Miłego dnia wszystkim!

Pajkaa nie wydaje mi się żeby jedzenie serków i jogurtów zaszkodziło :-) Ja jadłam jogurty w ciąży :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry