reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wieczorkiem:happy2:

Gosia kanapa piękna ale cena jeszcze lepsza ;-) u nas do przedszkola trzeba zanieść podanie osobiście :tak: a wózio tak chyba będę kupować nowy :-)

Dzastina nie ma to jak własne podwórko co? ;-):tak::-)

Kiki pobyt teściowej mija sympatycznie :happy2: na szczęście mam dobrą teściową a nie taką z kawałów ;-) zabraliśmy ją dziś na zakupy to kupiła Kacperkowi klocki Lego i nowe buty a nam trochę rzeczy do domu :-)
Kiki pokaż nam te zdjęcia od fotografa i te obrazy Derci :tak:

Royanna posyłam fluidki zdrowotne ~~~~~~~~~~~~~~~~ i życzę szybkiego powrotu do zdrowia! A to że zakupy poprawiają humor to święta prawda i jak dobrze że mamy internet! :tak: ja bardzo dużo kupuje przez neta, dużo na Allegro :tak: dzisiaj przyszły dres i bluzka w kolorze moro dla Kacperka a jaką radość mu tym sprawiłam :-) bo on ostatnio lubi bawić się w żołnierza :blink:

Joanna współczuje mdłości i śniegu...już chyba wszyscy nie mogą doczekać się wiosny! Jeszcze trochę i mdłości przejdą i wiosna będzie :tak: na ile planujesz wrócić do pracy?

Kinga widzę że remont rozpoczęty :tak: życzę abyście szybciutko się z nim uporali abyś do nas szybko wróciła :tak: a drzewko podlewam codziennie :-)

Rybka nawet nie wiedziałam że jest taki preparat na mdłości ;-):zawstydzona/y: i też planuje jeszcze malowanie przed porodem!!! :baffled:

Bershka to zrozumiałe że nie chcesz występować w tv i docent na pewno to rozumie ale spytać mógł przecież nie przejmuj się kochana!

Gosiu maxi-cosi to bardzo dobre foteliki :tak:

Pyszczek pamiętamy o Tobie! :tak: dobrze że już widać koniec pracy u Ciebie, jeszcze troszkę i będziesz odpoczywała. Cieszę się że Sebuś dobrze się chowa :-) oby tak dalej!

Pajkaa śliczne pajacyki :-) i za 13 zł to okazja! :tak:

Patrysiu trzymam kciuki za małego Bartusia!!! silny chłopczyk da sobie rade i wszystko będzie dobrze! modlitwą jestem z nimi :tak: a Twój Alanek też widzę silny chłopczyk :-) zdrówka życzę!

Miłego weekendu dziewczynki :happy2:
Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
hej babeczki...
Dopiero teraz udało mi sie zasiąśc przed komuterem...
w dzien troszkę bylismy na spacerku z Maksiulkiem, potem i mnie i małego zmoglo...
mam wrazenie ze dni uplywaja mi na karmieniu, przewijaniu i spacerowaniu...ale nie narzekam..nie jest to dla mnie jakies uciązliwe....choc znam osobisie kobiety ktore okrutnie sie nudzą siedząc z dzieckiem w domu...a ja to nawet lubię:) zdecydowanie jestem domatorką :))))) i nie szczególnie ciągnie mnie do pracy...przynajmniej puki co....

czytam Was kochane ale nie na wszystko moge odpisywac..
Sciskam Was mocno....

Patrysiu- śpioszki super i cena rewelacja jak za takie welurowe ubranka :)

Ostatnia edycja:
Czarodziejko chyba myślami Cię ściągnęłam ;-) tak sobie myślałam co u Was słychać ale zapomniałam napisać :sorry2: cieszę się że wszystko ok :-) powiem Ci że ja też jestem domatorką i nie przeszkadza mi siedzenie w domu z dziećmi :tak: lubię to :tak: jeszcze trochę i będzie cieplej to i przyjemniej na spacerki będzie chodzić :happy2:

Ja zmykam już do łóżka bo coś zmęczona już jestem....
Dobrej nocki
Do jutra!

Paajka super pajace !!

Kiki wklejam Ci mojego pyzę z dzisiaj :tak: z kuzynką ;-)która wazy tyle samo co Kubula choć ma roczek

a tu widać jego wszystkie krągłosci :-D

Pajka....pajacyki poprostu rewelacja i za taka cena fiu fiu...:)
Paula ...z synkiem pracowalam do 9 miesiaca teraz planuje do konca czerwca....
Bershka...rozumiem Cie doskonale i nie wiem czy sama bym tak nie zrobiła...

Dzis dzien bez wymiotów...nawet nie mulilo mnie tak straszanie....ale juz bywaly takie lepsze dni a potem wszystko wracalo....jak narazie 2kg na minusie to jescze nie tak duzo, choc w pierwszej ciazy mialam juz 5 na plusie w tym czasie:)

DZIEŃ DOBRY:-)
hej babeczki...
Dopiero teraz udało mi sie zasiąśc przed komuterem...
w dzien troszkę bylismy na spacerku z Maksiulkiem, potem i mnie i małego zmoglo...
mam wrazenie ze dni uplywaja mi na karmieniu, przewijaniu i spacerowaniu...ale nie narzekam..nie jest to dla mnie jakies uciązliwe....choc znam osobisie kobiety ktore okrutnie sie nudzą siedząc z dzieckiem w domu...a ja to nawet lubię:) zdecydowanie jestem domatorką :))))) i nie szczególnie ciągnie mnie do pracy...przynajmniej puki co....

czytam Was kochane ale nie na wszystko moge odpisywac..
Sciskam Was mocno....

Patrysiu- śpioszki super i cena rewelacja jak za takie welurowe ubranka :)
ja także lubie siedzieć w domku z moimi skarbami a dzisiaj rano jak sprzątałam to jak układałam ciuszki Alusia to je powąchałam i sobie mówie"jeju mój maluszek już tak szybko rośbnie i nie będe miała bobaska tylko będą duże chłopczyki moje"i tak sobie myślałam "ech chciałabym potem trzeciego":zawstydzona/y:ja kocham bardzo dzieciaczki i gdybym mogła to bym rodziła raz po raz tylko taką drużyne piłkarską weź ulokuj i wykarm:-Dps.te pajacyki pokazała PAJKA:-p
Paajka super pajace !!

Kiki wklejam Ci mojego pyzę z dzisiaj :tak: z kuzynką ;-)która wazy tyle samo co Kubula choć ma roczek

a tu widać jego wszystkie krągłosci :-D

jaki pulpeto z Kubusia:-Dsuuuuper:-)

Dzień dobry :-)
U nas dziś pogoda brzydka, pochmurno i pada śnieg z deszczem :baffled:
M robi sobie i babci kawkę a mi gorącą czekoladę mniam..gif

Bershka jaki okrąglutki Kubulek :-) pamiętam jak przyjechaliście ze szpitala i wklejałaś zdjęcia Kubusia to teraz w porównaniu jest taka pyza :-) słodziak mały!!! :-)

Joanna
już coraz mniej będzie dni bez mdłości i w końcu zaczniesz przybierać :tak: u mnie odwrotnie w pierwszej ciąży na początku traciłam na wadze a teraz od samego początku przybieram i już ważę 65kg! :szok: ja planuję do końca ciąży być na L4 :tak:

Patrysia przekochane są takie bobaski pachnące i i te maleńkie ubranka takie cudowne :tak: szkoda że dzieci tak szybko rosną!

Miłego dnia dla wszystkich :happy2:

witam sie sobotnio..u mnie juz posprzatane potem zamowimy kebaby dzieci nie chca obiadku a potem na imprezke z ciepla kolacja..zdjecia deryi wkleje..

bereshko naprawde kubulek pyza mala a jaki on sliczniutki jak lalunia maly ksiaze..

kinga i jak remont?

paula to kochana masz tesciowa..

gioesko i kiedy przeprowadzka

royannko niech dzieciaczki zdrowieja..i jak dzisiaj ich samopoczucie?

patrysiu zdrowka dla bartusia..silny chlopczyk da rade..

anufifi co tam u ciebie?

pyszczku caluski dla sebulki.. pozdrawiam was wszystkie..i zycze milej soboty..

witam sie
dziewczyny nie wiem co sie ze mną dzieje w nocy mam te dusznosci a w dzien jestem jakby mnie ktos obuchem w łeb walnął zle sie czuje i cąły czas bym spała nie mam apetytu i caly czas mam biegunke:( masakra jakas nie wiem czy isc do lekarza?

reklama
Czesc e-cioteczki!

U nas za oknem ponuro ale nawet przez 2 giodzinki wczesniej mielismy sloneczko:tak::-D:-D:-D

Dziekuje Wam wszystkim za zyczonka zdrowka :-)
Chlopcy dobrzeja, zwlaszcza Maciejek, choc po nim choroby prawie nie bylo widac(oprocz kaszlu i kataru). Jak sam mowi: "nosi mnie!", czyli ma energii pod dostatkiem a nawet za duzo. Alanek sporo spi, charcze nadal jak oddycha, ale stara sie duzo jesc(a to moim zdaniem dobry objaw) i umiecha sie ile sie da. Dzis ubralam go w szare, polarowe ogrodniczki(w ostatnim momencie sobie o nich przypomnialam, bo juz nogawki za krotkie)ktore bardzo lubie i wygada w nich jak misiu, szczegolnie jak probowal siedziec.:-). Pyzulek kochany!
Ja dobrzeje z minuty na minute, jedynie zmeczenie daje w kosc.
A tak to sobota uplywa nam na lenistwie. Maciejek eksplatuje tate ile sie da, ja urzeduje w kuchni-zrobilam dzis na obiad zaiekanke ziemniaczana z brokulami jako dodatek-pyotka. Inna sprawa, ze bomba kaloryczna:baffled:. Czekalam na babeczke co chciala ciuchy ciazowe obejrzec, ale jej sie chyba odwidzialo, bo nie przyszla. szkoda.
Zycze Wam milego weekendu!

Do góry