reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam, chce sie powiedziec w ten zimowy poranek...ble.....juz tak bylo fajnie i znowu ten snieg, snieg snieg.....:(
Widze ze temat wozkow aktualny...wlasnie sie zastanawiam czy kupowac czy obejde sie starym...mmmmm...musze o tym jeszce pomyslec.
U mnie nadal mdlosci...najgorzej jest wieczorem....juz mam dosc....jestem zmeczona fizycznie i psychicznie...wczoraj to juz mialam dola na maksa....
a teraz uzupelnie zaleglosci i poczytam...
Kinga....ja tez sie przymierzam do remontu ale mnie to przeraza....

reklama
heloł ;)

Gosia ja chodzę do każdego przedszkola osobiście. Dziś się dowiedziałam że rekrutacja u nas zaczyna się dopiero od 1 kwietnia! wiec jeszcze czekamy.. pewnie i tak młody pójdzie do prywatnego no ale chcę złożyć te wnioski dla świętego spokoju nawet i do państwowych bo może akurat się uda..
Filip dziś był w przedszkolu ze mną i bardzo mu się spodobało :) mówi do mnie; mama jutro tam pójdę i będę się bawił lala lala lala !! :-D tak go ciągnie heh. No zobaczymy jak bedzie we wrześniu:cool2:

Joanna wiesz mnie też ten remont przeraża no ale trzeba odświeżyć bo ostatni remont mieliśmy prawie 4lata temu jak się tu wprowadzaliśmy. tynk mamy gdzieniegdzie popękany :sorry2:
Widzę że cie meczą dolegliwości ciążowe biedaczku.. musisz wytrwać;) pomyśl jaka szczęściara z ciebie że masz już swoją upragnioną fasolkę! od razu powinno ci być lepiej!

Pozdrawiam was wszystkie mocno
od popołudnia zaczynamy już robić pokój wiec pewnie nie bedzie mnie pare dni.
Odezwe się jak już skończymy!
;-)

MOGE WAS PROSIC O KLIKNIECIE W LINK Z DRZEWKIEM??? THX! ;)

Dzień dobry.

Royannko, biedulki te Twoje chłopaki z tym chorowaniem. Dużo zdrówka dla nich i dla Ciebie oczywiście też.
Anufifi, kuruj się.
Kinga, ja też będę w tym roku składała wniosek do przedszkola, może tym razem się uda. Do prywatnego nie zapiszę, bo mnie po prostu na takie nie stać.
Też myślę o remoncie jeszcze przed rozwiązaniem, ale jakoś nie ciągnie mnie, bo u nas jest dużo do zrobienia.

...U mnie nadal mdlosci...najgorzej jest wieczorem....juz mam dosc....jestem zmeczona fizycznie i psychicznie...wczoraj to juz mialam dola na maksa....
Na mdłości polecam MAMARIN, mnie pomaga tzn. mogę już funkcjonować a nie tylko leżeć.
135581

Ryba wiesz u nas jeżeli chodzi o przedszkole to sytuacja nie wygląda tak łatwo bo ja nie pracuję no a do przedszkola państwowego mają pierwszeństwo najpierw dzieci których rodzice obydwoje pracują no nie.. tak więc Filip nasz pewnie prędzej dostanie się do prywatnego niż do państwowego. tak to już jest..
A jeżeli mowa o remontach my też mamy dużo dro zrobienia:tak: ale my nie robimy wszystkiego od razu tylko rozłożyliśmy sobie to troszkę. Ostatnio wyremontowaliśmy pokój dziecięcy( chciałam jako pierwszy w razie gdybym zaszła w ciąże to dzieci miałyby już ładny) No ale puki co Filip urząduje w nim sam:) no może się to w końcu zmieni i bedzie miał z kim dzielić swoj kąt! ;)
Teraz robimy swój pokój bo trzeba poprostu. Potem wiosną balkon i chcę w łazience wymienić kabinę prysznicową. reszty w łazience nie tykam bo mamy w dobrym stanie.
Kuchnia jedynie do odmalowania bo meble mamy nowe od wprowadzenia się tu. Tak wiec powoli sobie robimy całe mieszkanie tz odświeżamy:) Jeżeli miałabym robić wszystko od razu to nie dalibysmy rady a przynajmniej trwałoby to baardzo długo a my musielibysmy na ten czas sie wyprowadzić do rodziców:/ tego bym nie chciała heh..

Gosiu a widziałas moją kanapę którą tu kiedyś wkleiłam ? jest bardzo podobna do tej co wkleiłas z Ikei i wieksza :tak: i tańsza :-) ja kupiłam w Agacie za ok. 3000zł jest mięciutka, ma miejsce na pościel i rozkładana do spania w razie przyjazdu gości ;-) w Agacie mozesz sobie również zażyczyć po której stronie ma być dłuższa część kanapy.

Kiki wkleję Kochana Kubulkę. Jest już okraglutki wszędzie :-)

no i znowu docent prosił mnie o wypowiedź przed kamerą w tvn-ie :-( mówił, ze jest tam jakaś akcja, nieważne cos sie tam dzieje i chcieli przyjechać do mnie do DOMU pokazac jak sobie radze na JP DOMOWYM. Odmówiłam i mam kaca, ze nie pomagam docentowi, który tak wiele dla nas zrobił ale ja tak bardzo chce zachować prywatność. Poza tym Kubus wychodzi z choroby i nie chce, zeby na ulicy był kojarzony jako ta osoba z tv chora :-( juz tyle razy mówiłam, ze nie chce już przed kamery a oni cały czas dzwonią :no:

miłego dnia

Gosiu a widziałas moją kanapę którą tu kiedyś wkleiłam ? jest bardzo podobna do tej co wkleiłas z Ikei i wieksza :tak: i tańsza :-) ja kupiłam w Agacie za ok. 3000zł jest mięciutka, ma miejsce na pościel i rozkładana do spania w razie przyjazdu gości ;-) w Agacie mozesz sobie również zażyczyć po której stronie ma być dłuższa część kanapy.

Kiki wkleję Kochana Kubulkę. Jest już okraglutki wszędzie :-)

no i znowu docent prosił mnie o wypowiedź przed kamerą w tvn-ie :-( mówił, ze jest tam jakaś akcja, nieważne cos sie tam dzieje i chcieli przyjechać do mnie do DOMU pokazac jak sobie radze na JP DOMOWYM. Odmówiłam i mam kaca, ze nie pomagam docentowi, który tak wiele dla nas zrobił ale ja tak bardzo chce zachować prywatność. Poza tym Kubus wychodzi z choroby i nie chce, zeby na ulicy był kojarzony jako ta osoba z tv chora :-( juz tyle razy mówiłam, ze nie chce już przed kamery a oni cały czas dzwonią :no:

miłego dnia

Jolu ale wlasnie problem jest taki ze u mnie taka duza sie nie zmiesci dlatego musze robic ja na zamowienie:-(chodzilo mi o ksztalt...pamietam ta Twoja jest cudna i faktycznie nieduzo dalas..na dodatek mozna na niej spac to juz w ogole rewelacja...a pamietasz jak sie nazywa ten Twoj model??bylam w Agacie ostatnio ale nie widzialam takiej(moze nie zwrocilam uwagi skoro mowisz ze jest wieksza niz ta z ikei))jakbys pamiatala nazwe swojej kanapy byloby super....

Kinga ...masz racje trzeba szukac pozytywów:)
Ryba...lece do apteki...jestem gotowa sprobowac wszystkiego, tylko zeby pomoglo, szczegolnie ze w poniedziałek wracam do pracy:/
Ztymi przedszkolami to sa normalne jaja...jak nie masz znajomosci to ci dziecka nie przyjma....a za prywatne placisz jak za woly u nas to koszt ok 800zl!

Jolu czy to cos takiego Agata Meble - Alia 3F/E/2 podobne do Twojej tylko Ty masz jasna...

dziewczyny czy foteliki maxi-cosi piority albo maxi-cosi tobi ktoras z Was posiada??ja po wakacjach musze juz zmienic bo juz teraz Kacper mi wystaje nozkami z tego do 13kg i akurat w anglii sa w promocji takie foteliki ale czy warto je kupic??

reklama
Gosiu ja mam z materiału bo nie chciałam ze skóry. Skóre ma mój tato i powiem Ci, ze wszystko mu z kanapy zjeżdża typu koc etc albo jak sam siedział to zjeżdzał i dlatego sie zraziłam

a maxi cosi miał mój synek. REWELACJA Ii jaki wygodny !!

Do góry