Witajcie :-)
Paula poczułam się wywołana do odpowiedzi
:-):-) Dzięki że czasem myślisz o mnie
;-)
Ja też się zastanawiam co u
Gosi i Royanny. Royanna juz bardzo długo nie pisała nic, ale mam nadzieję że u nich wsio oki
Anufifi otaczasz się wspniałymi mężczyznami! :-)
Super mama super synków, aha i Wszystkiego Dobrego dla Filipka życzę! I pomyśleć że juz 7 lat ma, szybko Aniu czas leci, prawda..
Kinga skoro taką podjęliście decyzję z Mężem to będzie ona najlepsza dla Was na ten moment
Masz rację, do trzydziestki jeszcze daleko, jeszcze masz czas na drugie dziecko. Ja też planuję drugie do 30stki ;-)
Czarodziejko od Ciebie zawsze taka dobra energia bije, skąd Ty ją bierzesz kobieto? :-):-):-)
Tusia Pozdrawiam serdecznie
Kicia Serdecznie Gratuluję! Twoja córeczka jest śliczna! :-)
Kiki co tam u Was słychać?
Paula co do postępów mojego dzieciaczka to coraz częściej głowę podnosi leżąc na brzuszku i już potrafi całkiem długo ją utrzymać, choć jeszcze trochę się tym męczy i zaraz denerwuje
A oto zdjątko mojego Skarba z wczoraj, w leżaczku
Aha - zapomniałam napisać że leżaczek świetnie nam się sprawuje, teraz nie wyobrażam sobie go nie mieć, a Sebcio też zadowolony, lubi w nim siedzieć podczas gdy ja gotuję lub robię coś w kuchni, albo jemy z M obiad czy kolację. Aha i zabawki tez mu się podobają, także jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim którzy mi polecili ten leżaczek :-)