reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula one sa bardzo stabilne , a dzieki tym własnie cienkim drutom one sie bujają ....napawde polecam z pełna odpowiedzialnością ....te grube to z koleji sam plastik ...dla mnie własnie te sa takie bardziej "liche" ale oczywiscie to moje zdanie

reklama
Sylwia no własnie ten pomarańczowy przemawia do mnie pod względem dłuższego użytkowania :tak: i ma wiele zalet - tak jak napisałaś :)

Anufifi aha już rozumiem, czyli dziecko na pewnym etapie poruszając się samo może się bujać :tak:

Paula wiesz ja tak zawsze, jak coś kupuję droższego to zastanawiam się aby dokonać najlepszego wyboru :-D Każdy z tych leżaczków coś w sobie ma, mnie się podobają ale najważniejsze żeby Sebkowi przypadły do gustu :-D:tak:

Patrysiu ja tez jeszcze nie mam doświadczenia w tych sprawach więc dlatego pytam naszych kochanych Koleżanek :-)

Dziękuję Wam za każdą opinię na ten temat, rozważe sobie za i przeciw i jutro Wam powiem co kupiłam :)

Marcelkowa mama GRATULUJĘ bo jeszcze nie miałam okazji :tak::-):-) na kiedy masz termin? no i oczywiście witaj...pamiętam Cię i cieszę się że wróciłaś :tak::-) widzę że u Ciebie duża szansa na dziewczynkę :tak: no ciekawa jestem co będzie? :happy2:

Ryba rany dobrze że nic Ci się nie stało! :szok: a gniazdko się naprawi :tak: co do teściowej to brak słów :dry:

Gosiu jak tam Kacperek? nadal ma kolki? co do wózków o które pytałaś to niestety nie w moim typie ;-)

Agniesiak jak tam żona Twojego brata urodziła?
a urlop macierzyński trwa 20 tygodni i na wniosek może być przedłużony o 2 tygodnie :tak: Urlop macierzyński 2010 > wymiar urlopu macierzyńskiego 2010 - w-spodnicy.pl

Roynna wszystkiego najlepszego dla Alanka! :tak: niech zdrowo rośnie! a co planujesz po macierzyńskim? wracasz do pracy czy idziesz na wychowawczy?
smutne jest to że tak krótko mamy mogą być po porodzie ze swoimi dzieciaczkami a nie wszystkich stać na to żeby iść na wychowawczy :-(

Anufifi i co wiesz już kiedy będziesz miała usuwanego tego mięśniaka? Bądź dobrej myśli :tak:

Kiki fajnie że chodzisz z Deryą na basen :-) ja z Kacperkiem też byłam jak miał 4 miesiące ale później zaprzestałam...a szkoda...

Tusia życzę aby Twoje samopoczucie się poprawiło :tak: co do moich włosów to są naturalne :tak: jak szłam na wesele tylko umyłam i wtarłam piankę ;-):tak:

Bershka jak tam po wizycie w Krakowie? jak Kubuś?

Sylwia a jak tam u Ciebie po przytulankach z mężem?

Honia, Pati, Maleńka i pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam :-)

Dziekuje i wzajemnie:-) Ostatnia @ mialam 20 listopada termin mam na 27 sierpnia. Zaszlam w ciaze dokladnie w tym samym momencie i wieku jak moja mama ze mna smiesznie nie? Na kiedy masz termin?

ja mam ta hustawka i jest super[/ATTACH]

Załączniki

• SA551043.jpg
    SA551043.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 42
  • SA551046.jpg
    SA551046.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 47
Pyszczku ... To Ci jeszcze dopisze ze ten pomaranczowy ma te plozy sa z bardzoooo pozadne.. na dodatek jest tez regulacja wysokosci..czyli jak juz dziecko siedzi jak Julka np.. co ma 1.5 to podnosisz i ma z tego takie krzeselko :tak: a jak niechcesz aby sie bujalo.. blokujesz i po problemie.. kotka sie pociaga i zaczyna grac :-)...
Ale wez ten ktory Ci najbardziej sie podoba i najbardziej Ci odpowiada i ten ktory Ci serduszko podpowiada..:sorry:

Paula.. juz dawnooo po serduszkach ;/ M.. juz nie ma od 27 w domku :eek: a kto to wie c oto bedzie z nich i czy w ogole cos bedzie :eek:

ja mam ta hustawka i jest super[/ATTACH]

Pati... nioooo te sa rewelacyjne.. nawet wklejlam tu.. tylko inna wersje.. tylko ze w PL ceny ich sa powalajace od.. 500zl.. w góre:baffled:
A swoja droga.. synuś śliczny !!!! :))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziekuje i wzajemnie:-) Ostatnia @ mialam 20 listopada termin mam na 27 sierpnia. Zaszlam w ciaze dokladnie w tym samym momencie i wieku jak moja mama ze mna smiesznie nie? Na kiedy masz termin?
Marcelkowa to super :-) kolejna sierpniowa mama :tak: ja mam termin na 12 sierpnia :tak:

Paula.. juz dawnooo po serduszkach ;/ M.. juz nie ma od 27 w domku :eek: a kto to wie c oto bedzie z nich i czy w ogole cos bedzie :eek:
Sylwia to trzymam kciuki :tak:a kiedy powinnaś dostać @?

Pati jaki słodziak z Xiavierka :-) tak te huśtaweczki są fajne :tak:ale właśnie drogie:-( no i zajmują duzo miejsca.

Bershka, Sylwia mojemu M się ten właśnie podoba ze względu na funkcjonalność :-)

Pati huśtawka super, ale niestety droga jak dla mnie, a ten skoczek zebra czadowy, może go kiedys kupię :) chyba Anufifi pisała że Tomuś też taki miał :tak:

reklama
Kiki w Krakowie same dobre wieści. Docent bardzo zadowolony z wagi Kubusia. Powiedział, ze wyjdzie szybko z tego jedzenia pozajel. i, ze za miesiąc zmniejszą nam ilosciowo worek żywieniowy i dadzą 1 dzień bez podłączania :-) i tak powolutku aż w ogóle go nie bedzie. Dziś Kubuś zrobił przez cały dzień 1 kupke !!! jupi, jupi, jupi. Waży 6240g i mierzy 74cm Wczoraj skończył 5 m-cy !! kiedy to minęło ? !!

oj, słyszę ze zasnąć nie może

a moja koleżanka dzisiaj dowiedziała się, że bedzie mieć córeczkę :-) ależ była zadowolona bo ma już 4 latka w domu no i bez planowania. Takim to się udaje :shocked2:;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry