reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie Noworocznie :-)

Dzastina jeszcze raz gratuluję! Cieszę się bardzo razem z Tobą :tak::-)

Dziewczyny mam pytanko, czy któraś z Was używa/ła takiego leżaczka/bujaczka dla dziecka? Zastanawiam się nad zakupem ale czytałam że dziecko nie powinno przynajmniej do 6go miesiąca życia przebywać długo w takiej pozycji w leżaczku, z drugiej strony taki sprzęt chyba ułatwia życie. Jakie są Wasze opinie?

Bershka zdecydowałaś się w końcu na zakup? Anufifi chyba też pisała o leżaczku, a Pati chyba podawała linka do takiego Fisher Price dżungla. Przepraszam że nie pamiętam dokładnie ale nie mam czasu szukać w postach.

Pozdrowionka :)

hej pyszczek taki gadzet to bardzo fajna sprawa i ulatwia dosc zycie przynajmniej mi byl bardzo przydatny :) wiec ja na twoim miejscu bym sie zdecydowala na zakup :)

Pyszczku.. ja na chrzciny kupilam szwagierce dla Małej leżaczek FP .. do dziś mi dziekuje bo jest bardzooo zadowolona ... wkleje Ci linka.. napewno go widzialas ..
FISHER PRICE FOTELIK-BUJACZEK 3 W 1 do 18kg (858755426) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Sporo dziewczyn bardzo chwali inny z FP tylko to juz wiekszy wydatek jest kilka wzorów ..mi sie ten strasznie podoba to Ci wkleje linka do tego hehe :-)
FISHER PRICE huśtawka KOŁYSKA gniazdko OWIECZKA (867461954) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Nasza Agnieszka12 go ma tylko różowy i z tego co pisała to że jest rewelacyjny :-)
Buziaczki :)

Witam się i ja noworocznie :-)
U nas wszystko wporządku, byliśmy na noworocznym spacerku nad morzem, dziś zimno, wiało i sypało śniegiem ale dobrze tak trochę pospacerować :tak:

Dzastina jeszcze raz GRATULACJE!!! :-) życzę spokojnych kolejnych miesięcy :tak:

Tusia dziewczyny mają racje zrób test ciążowy a nie owulacyjny :tak: trzymam kciuki!!!

Bershka widzę że imprezka się udała :-)

Kiki Ty też pobalowałaś ;-)

Pyszczek ja miałam dla Kacperka leżaczek firmy Taco i używaliśmy go bardzo często :tak: te leżaczki z FP są bardzo fajne i myslę że dla drugiego dziecka też jakiś fajny kupimy ale raczej taki zwykły bo tego drogiego to sie nie opłaca, dziecko i tak szybko wyrośnie.

żabka witaj :-) i trzymam kciuki :tak:

A jak tam pozostałe dziewczynki mija Wam pierwszy dzień nowego roku?:happy2:

Pozdrowienia dla wszystkich.
Buziaki

Ostatnia edycja:
Z testem ciążowym jeszcze troche poczekam chyba,
nawet jakby to była ciąża to jeszcze by nie pokazało
bo jak to w ogóle ciąża to owulacja musiała byc bardzo póżno.
serducho bylo 20dc.(uznałam ten dzien za bezpieczny):baffled:
No już sama nie wiem co to może być :confused:
Dodam,że jak miesiączuję nie mialam cyklu dłuższego jak 28dni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z testem ciążowym jeszcze troche poczekam chyba,
nawet jakby to była ciąża to jeszcze by nie pokazało
bo jak to w ogóle ciąża to owulacja musiała byc bardzo póżno.
serducho bylo 20dc.(uznałam ten dzien za bezpieczny):baffled:
No już sama nie wiem co to może być :confused:
Dodam,że jak miesiączuję nie mialam cyklu dłuższego jak 28dni.

A który dziś masz dzień cylku? .. :-)

reklama
Do góry