reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Masz racje KIKI ...taka jestem...pomyśl więc co dla mnie znaczy 20 cykl starań ...najdłuższa lekacja cierpliwosci ...a że zabieg w styczniu to kolejne 12 cykli czekania ....serce mam spękane na 20 kawałaków

witam dziewczyny! Kinga po cichutku gratuluję! mam do ciebie pytanko, jakiej firmy robiłaś test? i jak wygląda ta kreska? bo ja też dzisiaj robiłam i wyszedł taki jakby cień kreski, jest bardzo delikatna ale ją widać i sama nie wiem co o tym mysleć :sorry:
to tobie tez juz pociuchutku gratuluje..ja nie moge ile wiadomosci dobrych dzisiaj w ciagu jednego dnia dwie fasolinka a gdzie tam do wieczora..:-);-):tak::-D

KINGA .... gratuluję z całego serca !!!!

SYLOLA ... przykro mi, ale już niebawem do Kingi dołączysz! :)

Dziś rano zrobiłam test PINK TEST. Zdjęcie załączam. Potem o 10:00 stawiłam się na betę, wyniki jutro po 12:00. Ciekawe, który to tydzień... jakoś nie mogę w to uwierzyć. Chyba to prezent na imieniny. Dopóki nie pójde do lekarza... 11 stycznia... nie uwierzę, chyba, ze mnie beta jutro zaskoczy. :eek:
Teraz patrząc na ten test widzę, że krecha jest jeszcze ciemniejsza, no, ale to już po czasie. Ważne jest zdjęcie z samego rana. Kreska pojawiła sie po trzech minutach.

pozdrawiam !

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 28
  • test (1).jpg
    test (1).jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 25
honia gratuluje...no i nastepna fasolinka pisalam poprzednio ze do wieczora daleko...jeszcze raz gratuluje..

ten 22to szczesliwy dzien

aniu wiem co czujesz..czulam to przez 7 miesiecy ale to byly moje najdluzsze 7 miesiecy zycia..tobie bog to wynagrodzi..bedziesz cieszyc sie dzidziusiem...na te twoje kreseczki czekam i czekam i wiem ze sie doczekam..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KINGA HONIA MSDRACULA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Jutro nie będe miała czasu aby wejść na BB i w czwartek tak jedynie tak na chwile co już teraz chce wam życzyć:

WESOŁYCH ZDROWYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT!!!
518_2003-0774.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga kochana gratulacje:-) w koncu sie udalo:-)teraz zobaczymy czy plec Wam tez sie udala:-)super bardzo sie ciesze:-)
Honia dla Ciebie tez ogromne gratulacje:-)ale macie prezenty pod choinke:-)

reklama
Do góry