reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Sylwia jak ja Cię rozumiem...wiem że się boisz... ja też sie strasznie boję i dopóki nie zobacze fasolki i bijącego serduszka na usg będe miała lęk a później jeszcze do tego 13 tygodnia!!! już widzę siebie jak się trzęse czekając na usg!!! wiem że to nic nie da ale po tym co przeszłyśmy to normalne że się boimy.....jednak trzeba być dobrej myśli!!! Tym razem będzie wszystko dobrze kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

a ja czuję się w miare dobrze...ustały narazie mdłości ale mam niesmak w buzi i czasem aż mnie cofa, plecy mnie bolą i jestem zmęczona!!! :tak:

WITAM:-)
Witam :)
Ja sie chcialam pochwalic ..bylam wczoraj u ginka i dostalam zielone światełko na staranka :-).. dostałam leki.. feminatal metafolin 800 .. i Acard.. mam brac caly czas.. jesli beda na tescie 2 kreski mam odrazu sie zjawic u niego.. najpozniej w 6 tyg. bo w razie czego jakies zastrzyki dostane :eek: Noo nic .. zobaczymy jak sie wsiooo potoczy..
super bardzo się ciesze:-)to czekam na 2 kresunie:tak:
DZASTINA spodobał mi sie twój post pełen optymizmu tak trzymaj;-)a prezent no super:-)
TUSIA nie martw się i ty dostaniesz zielone światełko i zobaczysz 2 kresunie:tak:

Witam się piątkowo.

Royannka dużo zdrówka dla Alanka.
Sylwia, super czekamy teraz na 2 kreseczki.

Ja jutro idę do ginka, po poronieniu cykle mi się rozregulowały i już sama nie wiem jakie mam długie dziś 24 dc a tempka 36,11 i nie ma płodnego śluzu. Przed p. cykle były 30-to dniowe.

Ostatnia edycja:
witam sie z wami dziewczynki
i życzę miłego pięteczku!
jak to dobrze że już weekned sie zaczyna:happy:

Sylwia super że masz zielone swiatełko, 3mam kciuki!

Pozdrawiam!

Kinga jak tam samopoczucie przed starankami? myślami i modlitwą jestem z Tobą :tak: życzę owocnych przytulanek :tak:

Patrysiu a Ty jak się czujesz? nie masz już tych ciągnięć brzucha, skurczów?

ryba powodzenia u gina!!!

Czarodziejko a Ty gdzie się podziewasz? ;-) jak samopoczucie?

Pyszczku jak tam po wizycie położnej?

Strasznie mi się nic nie chce dzisiaj ziewa.gif

Kinia jaki masz problem? chodzi o testy owulacyjne? Słonko serduszkujcie w okolicach owulki a będzie dobrze!!! :tak:

Patrysiu dużo odpoczywaj, leż, bierz regularnie leki a wszystko będzie dobrze :tak: do świąt już tylko 3 tygodnie więc napewno dotrwasz a zobaczysz że urodzisz po świętach :tak: coś mi się wydaje że na początku stycznia ;-)

reklama
PAULA bardzo bym chciała w styczniu tak po świętach sylwestrze i wiadomo synuś już by był tak fajnie donoszony :tak:M mówi że też tak myśli po cichu że się uda i tak też trzeba myśleć:-)
KINGA a o co dokładnie chodzi?

Do góry