reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam was dziewczynki :-):-):-)

Powracam w dobrym nastroju.... dziś rano wstałam z nowymi siłami i nadziejami... mam wspaniałego synka... wspaniałego męża który mnie wspiera... Wczoraj mi powiedział że ostatnim razem zaszłam w ciąże w styczniu i teraz też tak będzie... bo mi jest dane rodzić w październiku:-):-):-):-) wybuchłam śmiechem i nastrój mi się poprawił,,, i mąż zrobił mi taką niespodziankę że aż się wczoraj poryczałam..... kazał mi poszukać sobie samochodu .... to będzie prezent od niego pod choinkę... We wrześniu zdałam prawo jazdy... nie mam jeszcze swojego auta... szczenka mi opadła... co za gest!!! rany!!!

reklama
Tusia moim zdaniem to jakas dziwna teoria tej twojej lekarki....nigdy nie słyszałam o czymś takim , a raczej ze jak sie przejdzie to sie uodparnia ..coprawda nie jestem fachowcem , ale z lekarzami mam doczyneinia i czasem opowiadają brednie ze masakra , wiec moze trzeba to skonsultowac .....

Tusia mi też się wydaje jakaś dziwna ta lekarka...mój lekarz od chorób zakaźnych powiedział mi że jak się raz przechoruje to się uodparnia i nie ma już żadnego zagrożenia! nawet na ostatnich wynikach mi napisał że nie ma już żadnego zagrożenie dla przyszłej ciąży a IgM było jeszcze lekko dodatnie! myśle że powinnaś skonsultowac to z innym lekarzem :tak: i nie martw się na zapas! Moim zdaniem jesteś zdrowa masz przeciwciała i możesz już starać się o dzidzie...ale ja nie jestem lekarzem!

Ja jak dowiedziałam się o toxo to byłam w ciąży i właśnie byłam chora miałam wysokie IgM od razu dostałam antybiotyk ale jak widać w moim przypadku nie pomógł :-(

Dzastina cieszę się że nastrój Ci się poprawił :-) no a mąż ma gest - taki prezent! :tak: super :-) zobczysz że i niedługo fasolką będziecie się cieszyli :tak:

Jestem skonana...ide już do łóżka...
do jutra dziewczynki...

DOBRANOC

Ostatnio edytowane przez moderatora:
6246.jpg

Miłego dnia życzę :)

jak dobrze że dziś piątek :) :) :)

Dziękuje Ci Paulko.
Kurde to po jaka cholere ona mi gada takie rzeczy.:-(
No tak na mój rozum to też tak wychodzi.
Ale ona jest niby najlepszym lekarzem w naszej mieścinie
bo jest ordynatorem w szpitalu i chwalą ją.
No nic w poniedziałek powtórze bo dała mi skierowanie
i zobaczymy.tylko najgorsze,że po świętach kazała ostatni raz powtorzyć
i wtedy jak sie nic nie podniosą da mi zgode na staranka,a ja mam
męża tylko na święta i nastawiłam się troche na staranka(znowu taka okazja może szybko się nie pojawić)ale nic poczekam aby teraz było wszystko dobrze.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE SERDECZNIE.;-)

Witam :)
Ja sie chcialam pochwalic ..bylam wczoraj u ginka i dostalam zielone światełko na staranka :-).. dostałam leki.. feminatal metafolin 800 .. i Acard.. mam brac caly czas.. jesli beda na tescie 2 kreski mam odrazu sie zjawic u niego.. najpozniej w 6 tyg. bo w razie czego jakies zastrzyki dostane :eek: Noo nic .. zobaczymy jak sie wsiooo potoczy..
Tusia..No faktycznie jakas dziwna ta lekarka.. ale moze bedzie dobrze na nastepnych badankach..;-) Wiem o czym piszesz bo ja tez tylko mam na świeta M.. i tez sie nastawilam ..i sie boje ze cos niewypali:eek:
Kiki Pozdrowionka i ciesze sie ze juz w domku jestes..:tak:
Royanka..Zdrowka dla maluszka :tak:

POZDROWIONKA DZIEWCZYNKI DLA WSZYSTKICH.. I DLA KAZDEJ Z OSOBNA ...~!! Buziaczki :)
Milego dnia :)

Tusia wiem jak ciężko sie czeka na to zielone światełko ale najważniejsze żeby wszystko było dobrze! także trzymam kciuki i życzę cierpliwości! a może poproś ją żeby przed świętami powtórzyć powiedz jej jaka jest sytuacja.:tak:

Sylwia no strasznie się cieszę że macie już zielone światełko :-) to teraz zaciskam kciuki i życzę powodzenia w starankach :tak: będzie dobrze! :happy:

Dziewczynki zobaczcie jaką fajną stronkę podała koleżanka na sierpniówkach 2010 :tak::-)
Brzuszek.Net - Tydzień 1

Paula ..Dziekuje :tak:;-) .. a Ty jak sie czujesz?
Ja znam te stronke.. zagladalam na nia w ciazy zanim poronilam.. a teraz boje sie gdziekolwiek na takie stronki zagladac.. jak mi sie uda zaciazyc to chyba oszaleje i zwarjuje z nerwow..:-( .. Najlepsze ze mialam isc na badanka ale pomyslalam ze pojde do ginka to mi da skierowanie.. noo ale pytam wczoraj a on mowi ze nie trzeba.. w sumie kazde poronienie jest inne.. On od samego poczatku widzial ze juz cos jest zle.. na poczatku pecherzyk byl nieregularny..potem jakies krwiaki mialam..krew tez byla.. i juz ponoc sie lozysko odklejalo.. wiec dlatego ten Acard mam dla lepszego ukrwienia.. Normalnie az sie boje.. ale co zrobic.. sa 2 wyjscia..albo zrezygnowac..albo zacisnac zeby i do przodu ;-)

reklama
Ja ci juz powiedziałam , wszystko jest ok i w styczniu bede opijac dwie krechy...
Swoja droga jak tak bede opijac wszystkie wasze testy to narkoza do zabiegu mi nie bedzie potrzebna :):)

Do góry