reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczynki :)
Strasznie ciężko mi się ostatnio wstaje :rolleyes2:
Wczoraj wieczorem mdłości mnie oszczędziły to i z mężem sie troche poprzytulaliśmy ;-)

Kinga o rany! :szok: dobrze że nic poważnego sie nie stało! biedny Filipek :-( i Wy się strachu najedliście! ale dobrze że tak szybko zadziałaliście, teraz będzie już lepiej! :tak: życzę Filipkowi szybkiego powrotu do zdrowia! :tak:
a powiedz czy Filip pierwszy raz w życiu jadł mandarynki i wyszło że jest na nie uczulony? czy to te mandarynki były felerne? Wy je jedliście?
Pytam bo Kacper często je mandarynki....

Dzastina rzczywiście dziwne to wszystko, testy wychodzą negatywne a @ takiej prawdziwej nie ma hmm...no zobaczymy jak dzisiaj będzie! :unsure:

Sylola powodzenia i owocnych staranek!! :tak: trzymam kciuki! :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia! :-)

XBbh1D61.jpg

reklama
Hej dziewczyny!

Kinga -niesamowite jak to nie wiemy na co nasze dzieci sa uczulone-:szok:
Dobrze ze szybko zareagowaliscie

Mozecie mi dziewczyny cos doradzic-bo ja tak mysle i mysle i nie wiem kiedy powinnam zrobic test:-(...To pierwszy miesiac po odstaieniu tabletek(wiadomo jak je bralam cykle byly 21dni prwa i po dwoch dniach okres) no ale teraz to ja nie iem kiedy go dostane,teraz jestem w 23 dniu cyklu,chodze kolo tego testu i nie wiem(kupilam taki ktory wykrywa 4 dni przed terminem miesiaczki).I tak sie wcale nie czuje na ciaze....:-(

Olcia czyli nie wiesz dokładnie kiedy masz termin @ hmm....ja pamiętam że kiedyś po odstawieniu tabletek czekałam 3 miesiące do staranek :tak: ale nie pamietam w którym dniu dostałam pierwszą @ :no: podobno po tabletkach jest duże prawdopodobieństwo na bliźniaki ;-):tak:
ja zrobiłam 25d.c test i wyszły mi 2 kreseczki to może i Ty zrób 25d. :tak: o ile @ nie przyjdzie...trzymam kciuki! :tak:

Joanna tulam Zobacz załącznik 185610

Kinga jak tam Filipek???

DZIEŃ DOBRY:-)
KINGA ojej dobrze że szybko zaaregowaliście:shocked2:mój synek uwielbia mandarynki co się ciesze że nie ma alergii na nie:sorry:
PAULA wiesz ja bym poczekała z serduszkowaniem do wizyty lepiej wiedzieć że fasoleczka się fajniutko rozwija i wtedy jak gin pozwoli to wtedy serduszkowac co:sorry:

Patrysiu masz racje! zupełnie o tym nie pomyślałam! jestem zła na siebie no :-( 3 raz jestem w ciąży a takie głupoty robie!!! Mam nadzieje że wszystko będzie wporządku! Oby....
dziękuje Ci że mnie sprowadziłaś na ziemie!!! :tak:

reklama
witam sie z wami..od wczoraj jestem w domku
WITAJ:-)jak się czujesz :-)bardzo się ciesze ze jesteś juz w domku całuski dla córci:tak:
Patrysiu masz racje! zupełnie o tym nie pomyślałam! jestem zła na siebie no :-( 3 raz jestem w ciąży a takie głupoty robie!!! Mam nadzieje że wszystko będzie wporządku! Oby....
dziękuje Ci że mnie sprowadziłaś na ziemie!!! :tak:
na pewno jest dobrze i bedzie:tak:

Do góry