reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tusia trudno powiedzieć czy toxo była przyczyną P.najlepiej to Ci lekarz wyjaśni...najważniejsze że teraz jesteś zdrowa :tak: a co było to się nie odstanie więc myśl teraz o tym że już niedługo będziesz mogła starać się o nową fasolkę :tak::-)

Kicia witaj :-):-);-) jeszcze raz dziękuje za gartulacje i cieszę się ze u Was wszystko oki a malutka zdrowo rośnie! :tak: poród tuż tuż...:-) a wiecie już jak mała będzie miała na imię?

Czarodziejko no Ty to kobieta robot chyba jesteś :-D:-D:-D w tym stanie i tyle energii mieć :eek::-) tylko podziwiać i zazdrościć! :tak:
a teksty masz niesamowite...pobiegałabym ale nie chce zgubić dziecka :-D:-D:-D

Patrysiu wszystko wytrzymam dla mojego maleństwa ;-):tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie :tak::tak:
ja się mają nasze Kochane ciężaróweczki ?? :):tak::tak::tak::tak:

wpadłam na chwilkę bo jestem okrutnie zabiegana:-( jest koniec miesiąca, muszę przygotować dokumenty, a potem lecę na budowę zobaczyc co i jak :tak:

Trzymajcie się KOBIETKI :tak::tak:;-);-)

starającym się życzę powodzenia i optymizmu :tak:

Witajcie...

Dziś 30 dzień cyklu.... a @ jak nie było tak nie ma.... brzuch mnie pobolewa i mam uczucie że jest taki spięty i nabrzmiały... odstawiając Duphaston zawsze miałam jak w zegarku.. w nocy przychodziła,,,, mam nadzieję że nie długo się pojawi..Bo chodzę i sobie co chwile do majtek zaglądam jak szurnięta... :confused2::confused2::confused2: chce mieć już to za sobą bo świruje...

Dzastinka- wcale nie jestes szurnieta....ja na Twoim miejscu pewnie zachowywałabym sie podobnie!!!! u mnie zresztą @ tez przychodzil regularnie dlatego w pierwszej ciązy od razu wiedzialam ze "coś jest na rzeczy" jak dzien się spóźniał.

W drugiej ciązy zupelnie nie swiadomie zrobilam test dzien przed terminem spodziewanej @ i jak byk pokazala sie druga kreska!!!!!! Jedyne co wtedy dało mi do myslenia to pobolewania w podbrzuszu tak od polowy cyklu czyli jakos od owulki!!!!! a tam po prostu małe ziarenko sie siało :)))))) Gały mi wyszly wtedy z orbit bo sie nie spodziawałam.....tym bardziej ze test robilam nie z porannego moczu tylko w ciągu dnia mnie natchnęlo!!!!!!

Paula- powiedz prosze jak u Ciebie było z samopoczuciem w pierwszej ciązy?
mialas mdlosci ? Tak szybko objawy ciązy? jak cos to pij herbatke imbirową!!!!!

To znowu ja.... zaczynam nowy cykl.. właśnie @ przyszła.... tylko na razie plamie na brązowo... zobaczymy czy się rozhula... brzuch boli ale do zniesienia... dziękuję wam dziewczyny za wsparcie to bardzo miłe.... Kinga zaczynamy działać w grudniu. Może po nowym roku będą większe szanse na dostanie aniołka;-);-);-);-)

Dzastinko- w takim razie niech @ szybko przechodzi by potem móc znowu się starać.....bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie, Kinge i reszta starączek....kazda z Was sie doczeka..lecz daty tych magicznych chwil zna tylko sam Najwyzszy!!!!!!

tylko tyle mam do powiedzenia........@..........:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

To znowu ja.... zaczynam nowy cykl.. właśnie @ przyszła.... tylko na razie plamie na brązowo... zobaczymy czy się rozhula... brzuch boli ale do zniesienia... dziękuję wam dziewczyny za wsparcie to bardzo miłe.... Kinga zaczynamy działać w grudniu. Może po nowym roku będą większe szanse na dostanie aniołka;-);-);-);-)
Przykro mi dziewczynki.. Trzymam kciuki za następny cykl!!

A u mnie oki, M w pracy. tesciowa juz rano była u nas. Jest Kochana:tak: Narobiła nam tyyyle zakupów, że normalnie jestem w szoku, że ona to dotargała:tak: Teraz wlaśnie siedzę, oglądam powtórkę wczorajszego serialu na polsacie i się obżeram:-D

wpadłam na chwilkę bo jestem okrutnie zabiegana:-( jest koniec miesiąca, muszę przygotować dokumenty, a potem lecę na budowę zobaczyc co i jak :tak:
Maleńka widać że zabiegana jesteś bo nawet nie zauważyłaś że już grudzień mamy ;-);-):-D:tak:

Paula- powiedz prosze jak u Ciebie było z samopoczuciem w pierwszej ciązy?
mialas mdlosci ? Tak szybko objawy ciązy? jak cos to pij herbatke imbirową!!!!!
Czarodziejko nie pamietam czy tak szybko miałam objawy w pierwszej ciąży, ale wiem że też miałam straszne mdłości....muszę zaopatrzeć się w herbatkę imbirową :tak: dziękuje :-) ciekawe czy dzisiaj wieczorem też mnie dopadną :confused:

To znowu ja.... zaczynam nowy cykl.. właśnie @ przyszła.... tylko na razie plamie na brązowo... zobaczymy czy się rozhula... brzuch boli ale do zniesienia... dziękuję wam dziewczyny za wsparcie to bardzo miłe....
Dzastina tulam mocno! no ale głowa do góry zaczynasz nowy cykl i nowe staranka niebawem :tak: napewno Wam się uda dziewczynki!!! :tak:

Kinga a Ty gdzie się dzisiaj podziewasz???

Agniesiak no ale Ty masz kochaną teściową! :tak: odpoczywaj sobie odpoczywaj :-)

Ja zaraz do domku zmykam...wieczorem pewnie nie zajrze jak mnie znowu te mdłości dopadną...zatem do jutra kochane!

Miłego popołudnia i wieczorku! :tak:

reklama
Do góry