reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Honia no to 3mam kciuki za ten wieczor i noc! owocnych... :tak::-)
Pajka to kiedy w koncu testowanie u ciebie?? :happy:
Dzastina a Ty kiedy test robisz? Czekamy zobaczymy co to za motylki w podbrzuszu ci świdrują ;-) może to dobry znak!

Ja test zrobię w pn dopiero o ile mnie @ nie wyprzedzi:confused2: no i oby nie!
W sobote impreza a w niedziele rodzinnie...
jajku oby ta @ nie przylazła.
Zyczę tego i sobie i Paula Tobie i Joanna Tobie i Dzastina Tobie! i.... chyba narazie własnie nam bo ten weekend dla nas decydujący! :tak:;-) POWODZENIA! 3 mam kciuki!!!!!

reklama
Za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki!!! Na pewno się uda... póki @ nie ma jest nadzieja....nie ma co się załamywać... A jak czerwona wiedźma przyjdzie do znieść porażkę godnie i nie przestawać... walczyć o swoje szczęście...

ps. Mam mega wielkie i bolesne cyce :szok::szok::szok::szok::szok: takie piękne pełne!!! Ale brzuchol jak na @ boli.... sama nie wiem co myśleć!!! Oszaleję!!! Niech ten czas szybciej leci... jutro piątek... Kinga ja testuję w sobotę tylko nie wiem czy nie stchórzę i poczekam na @.....Dobra spadam do łóżka... słodkiej nocki:-D:-D:-D

Cześć dziewczynki :-) ja tym razem przy zielonej herbatce :tak: śmietanka mi się skończyła a nie lubię kawy bez śmietanki ;-)

4527197136.jpg

nareszcie dziś piątek :-) hura.gifhura.gifhura.gif

życzę Wam kochane miłego dnia! :-)

witam i buziole.
ten 29 to jakiś magiczny bo ja tez czekam na wieści czy ciocią będę.:tak:
a za was też trzymam kciuki.:tak:
dziewczynki polećcie mi jakies testy owulacyjne dobre bo
po tym P.to wydaje mi sie,że jakoś wcześnie ta owu była.
w grudniu bym chciała poobserwować a w styczniu może spróbuje.:sorry:
no jak wszystkie badanka będą ok.:eek:

(...) jajku oby ta @ nie przylazła.
Zyczę tego i sobie i Paula Tobie i Joanna Tobie i Dzastina Tobie! i.... chyba narazie własnie nam bo ten weekend dla nas decydujący! :tak:;-) POWODZENIA! 3 mam kciuki!!!!!

no właśnie ten weekend będzie dla nas decydujący!!! także zaciskam kciukasy i czekamy!!! :tak::tak::tak:

Dzastina no no no pełne cyce ciekawe co to oznacza ;-):-) w sobote zaglądam jaki wynik testu :tak:

Kinga masz kochana cierpliwość żeby czekać do poniedziałku ;-) ja też niby miałam testować w poniedziałek ale zatestuję w niedzielę żeby się już nie stresować :tak:

Tusia to trzymam kciuki abyś została ciocią :tak: co do testów owulacyjnych to ja nie pomogę bo nigdy nie używałam ale dziewczyny napewno Ci coś doradzą :tak:
no i trzymam kciuki aby wszystkie badania wyszły dobre abyś w styczniu mogła się starać :tak:

O Boże! Zrobilam test owulacyjny ! Wyszły dwie niesamowicie grube krechy !!!!!!!!!!!!! Dziś staranko :) Od jutra nic :)
Buziaki!!!!!!!

Powodzenia!!! Testyjesz raz czy 2 razy dziennie???

Cześć dziewczynki :-) ja tym razem przy zielonej herbatce :tak: śmietanka mi się skończyła a nie lubię kawy bez śmietanki ;-)

nareszcie dziś piątek :-) Zobacz załącznik 184034Zobacz załącznik 184034Zobacz załącznik 184034

życzę Wam kochane miłego dnia! :-)

Zielona herbatka zdrowa i dobra na trawienie :tak::tak::tak:

Wszystkim testującym życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki :tak:

Ja za jakieś 2 dni kończę @ i zaczynam obserwacje :tak:tabelki czekają:rofl2:
miłego dnia :tak::tak:

Witam się
Również życzę wszystkim wam miłego dnia :happy:
U nas słoneczni, zaraz idziemy z Filipem na spacerek.

Tusia życzę Ci abyś została tą cioteczką niebawem!:-) i pozytywnych wyniczków abyś mogła od stycznia starać się o dzidziusia!:tak:

Dzień Dobry :-)

Wiem że temat akurat starankowy, nie chcę Wam zawracać głowy moimi problemami, ale nie mam sie kogo poradzić, tylko Was moje kochane mamusie.

Dziewczyny biorąc pod uwage ze mam niezbyt duze piersi,75 c, teraz może d, zastanawiam sie czy mój maluszek sie z jednej najada..:sorry: do tej pory ciagnał jednego cyca i chyba mu wystarczało, bo czesto usypial przy nim, a dzis w nocy ciagnal ciagnal, oczy caly czas otwarte, dopiero jak po 20 min dalam mu druga to tak zassal ze po 5 min juz spal. sama teraz nie wiem, czyzby jego zapotrzebowanie zywieniowe sie zwiekszylo? myslalam ze najlepiej karmic raz jedna raz druga piersia..jak było u was? kiedy maluszki zaczeły wiecej jesc?

sorki ze pisze bez polskich znakow ale sebus na drugiej rece ;-)

buziaki i trzymam kciuki za weekendowe testowania.

ciekawe co tam u gosi i kacperka

reklama
Pyszczku nie jest powiedziane ze musisz karmić raz z jednej raz z drugiej, karmisz tyle ile dziecko potrzebuje, jesli Sebuś potrzebuje jeszcze z drugiej się dopełnić to mu ją dawaj, najważniejsze że masz mleczko a jak Sebuś będzie jadł to mleczko będzie sie produkowało :tak: no i Sebuś coraz więcej będzie potrzebował bo rosnie a wraz z nim jego żołądeczek :tak: także spokojnie, jesli synek zasypia tzn. że się najadł :tak:
No i oczywiście jak coś to pytaj...zawsze służymy radą jeśli tylko wiemy :-) wal jak w dym ;-)

Kinga miłego spacerku :-)

Ostatnia edycja:
Do góry