reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
Czesc Dziewczynki

Wpadam zdać relację z wizyty. Ogólnie wsio ok. Maluszek ułożony juz głowka w dół. Szyjka zamknieta choc miękka....dalej mam brac nospe i Magne B6 i polegiwac.
Dzidziulek orientacyjnie w 30 tyg wazy 1500...to chyba duzo???????? Jak patrze to inne maluszki na tym etapie maja 1200, 1100...znaczy ze co ponad 4 kg urodze:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Dokladne usg w 34 tygodniu!
Teraz przynajmniej wiem czemu mam takie parcie na pęcherz i bole w pochwie ...bo maluch łepetynka napiera!!!!! :)))))

Aha: Badania tez ok.
super wieści synek fajniutko rośnie :-)oby tak dalej a ty mi odpoczywaj aby się tam z tą szyjka nic nieporabiało:tak:

PAULA no to w sumie już mozna sie cieszyc dano twojemu M 99% co tylko się cieszyć:-)
PYSZCZEK fajny link dała ci PAULA na temat tych leków przeciwbólowych:tak:ale powiem że własnie wiem że apap jest dozwolony:tak:

No kobitki to jeszcze troche i testowanka ach się nie moge doczekać:-)

reklama
Ja się dowiedziałam że koleżanka z innego forum wczoraj urodziła 2 dziewczynki - bliźniaczki :tak::-):-) Liliankę i Milenkę :-)
a w niedziele koleżanka z pracy urodziła chłopca - Borysa :-)

coś ten listopad owocny jest w dzidziusie :tak::-):-)

Maleńka dziękuje w imieniu M :-)

ja do szkoły rodzenia też nie chodziłam a położna powiedziała że oddycham i prę lepiej niż nie jedna po szkole :-D

co sobie wmawiam...np. zmęczenie jak wchodze po schodach, nieraz mi sie zrobi niedobrze, zemdli mnie....i nie mogę myć zbyt długo zębów bo mi niedobrze...miałam tak też w ostatniej ciąży ale w ostatnim cyklu też i @ przyszła więc się nie nastawiam ;-)
Kinia nie wierzę że nie masz choć iskierki nadziei...dopóki @ nie przyjdzie nic nie wiadomo więc nie mów że napewno :tak: a jeśli nie teraz to trzeba próbować dalej!!! wkońcu się uda! :tak:

Paula trzymam kciuki :tak:;-) i tu cytuję :dopóki @ nie przyjdzie nic nie wiadomo więc nie mów że napewno :tak: a jeśli nie teraz to trzeba próbować dalej!!! wkońcu się uda! :tak:
ale teraz do Ciebie;-)

Paula rybko ja juz tak nie raz byłam pewna że ciąży nie ma i teraz też to się sprawdzi. Bo gdybym była w ciąży to przypuszczam ze czułabym coś, cokolwiek, z Filipem miałam to przeczucie niesamowite i wiedziałam ze cos sie dzieje..
Ciekawe czy @ bedzie w sobote czy niedzielę. Kolejne testowanie przypadałoby mi na 28-29 grudnia ponownie :sorry:
A wogóle to teraz nawet nie bede sobie wyliczała owu nic... bedziemy jechać na ślepo całkiem tak jak było z Filipem, nie wyliczałam owu i wtedy to tylko w weekendy sie widywalismy i kochalismy no i sie udało! po 3miesiacach sie udało.
Musi sie i teraz udac... :sorry:

Maleńka miło że 3masz kciuki mimo wszystko ;-) zdrówka dla twojego męża.

Ja się dowiedziałam że koleżanka z innego forum wczoraj urodziła 2 dziewczynki - bliźniaczki :tak::-):-) Liliankę i Milenkę :-)
a w niedziele koleżanka z pracy urodziła chłopca - Borysa :-)

coś ten listopad owocny jest w dzidziusie :tak::-):-)

Maleńka dziękuje w imieniu M :-)

ja do szkoły rodzenia też nie chodziłam a położna powiedziała że oddycham i prę lepiej niż nie jedna po szkole :-D

Bardzo mi się podoba imię Borys ;-);-)och :zawstydzona/y:

PAULA no to w sumie już mozna sie cieszyc dano twojemu M 99% co tylko się cieszyć:-) (...)
No kobitki to jeszcze troche i testowanka ach się nie moge doczekać:biggrin2:
Patrysiu no będziemy się w pełni cieszyć jak M podpisze umowę, bo już nie raz tak było że się cieszyliśmy a później du...a :baffled:

a nawet nie wiesz jak ja sie nie mogę doczekać testowania ;-):-pchciałabym już wiedzieć czy jest fasolka czy będą ponowne staranka :tak:

Paula rybko ja juz tak nie raz byłam pewna że ciąży nie ma i teraz też to się sprawdzi. Bo gdybym była w ciąży to przypuszczam ze czułabym coś, cokolwiek, z Filipem miałam to przeczucie niesamowite i wiedziałam ze cos sie dzieje..
Ciekawe czy @ bedzie w sobote czy niedzielę. Kolejne testowanie przypadałoby mi na 28-29 grudnia ponownie :sorry:
A wogóle to teraz nawet nie bede sobie wyliczała owu nic... bedziemy jechać na ślepo całkiem tak jak było z Filipem, nie wyliczałam owu i wtedy to tylko w weekendy sie widywalismy i kochalismy no i sie udało! po 3miesiacach sie udało.
Musi sie i teraz udac... :sorry:

Maleńka miło że 3masz kciuki mimo wszystko ;-) zdrówka dla twojego męża.

Kinga ja nie wiem choć przypuszczam że staracie się o córkę?? Czytałam że trzeba cierpliwości bo jest trudniej niż z chłopczykiem.
Ja tez nie wiem czy wytrwam :-p jak się 1-2 mies nie uda to też chyba przestanę wyliczać i pójdziemy na żywioł. Ja już bardzo chcę, mój M też i nie wytrzymamy;-)

Dzień Dobry :-) Malutki śpi więc chwilka czasu dla Was :)

Czarodziejko mój Synek z 31 tc ważył orientacyjnie 1700 gram :tak: a urodził się w nie za dużej, ale tez nie za małej wadze, tak w sam raz! :)

Paula serdecznie dziękuję za tego linka odnośnie leków przeciwbólowych :tak:
to super że tak przebiegła rozmowa M o pracę, tym bardziej że jak napisałas lubi tę dziedzinę :) trzymam kciuki nadal za podpisanie umowy :) a wtedy poświętujecie sobie :-D heheh a co do mojego M to dzięki Pauluś za zrozumienie :-) M już podziękowałam i jaki dumny był że Wam tutaj napisał :)

Kinga, Paula a jak planujecie Andrzejki? Ja przy soczku nadal, ale będę towarzyszyć M podczas wsolnego domowego wieczorku :-D

Patrysiu a u Ciebie już 32 tc! :szok::-D fajnie szybko czas leci i niedlugo utulisz Synia :)

Dziewczynki trzymam kciuki za Wasze najbliższe testowania ! :-)

reklama
No ciekawe jak Dzastina i Joann@ no i starnka Honi ::happy:
A Joann@ też jakoś teraz bedzie testowała w tym tygodniu jak dobrze pamietam.

Wogóle ten tydzień jest bardzo napięty i pod wielkim znakiem zapytania ? dla nas:-)

Pyszczku u nas impreza w sobotę będzie:happy: ale ja to chyba rano teścior zrobię i wtedy jak juz bede wiedziała że nic z tego to sobie piwko popiję lub drinki.

Do góry