reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
Czesc Dziewczynki

Wpadam zdać relację z wizyty. Ogólnie wsio ok. Maluszek ułożony juz głowka w dół. Szyjka zamknieta choc miękka....dalej mam brac nospe i Magne B6 i polegiwac.
Dzidziulek orientacyjnie w 30 tyg wazy 1500...to chyba duzo???????? Jak patrze to inne maluszki na tym etapie maja 1200, 1100...znaczy ze co ponad 4 kg urodze:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Dokladne usg w 34 tygodniu!
Teraz przynajmniej wiem czemu mam takie parcie na pęcherz i bole w pochwie ...bo maluch łepetynka napiera!!!!! :)))))

Aha: Badania tez ok.
super wieści synek fajniutko rośnie :-)oby tak dalej a ty mi odpoczywaj aby się tam z tą szyjka nic nieporabiało:tak:

PAULA no to w sumie już mozna sie cieszyc dano twojemu M 99% co tylko się cieszyć:-)
PYSZCZEK fajny link dała ci PAULA na temat tych leków przeciwbólowych:tak:ale powiem że własnie wiem że apap jest dozwolony:tak:

No kobitki to jeszcze troche i testowanka ach się nie moge doczekać:-)

reklama
Ja się dowiedziałam że koleżanka z innego forum wczoraj urodziła 2 dziewczynki - bliźniaczki :tak::-):-) Liliankę i Milenkę :-)
a w niedziele koleżanka z pracy urodziła chłopca - Borysa :-)

coś ten listopad owocny jest w dzidziusie :tak::-):-)

Maleńka dziękuje w imieniu M :-)

ja do szkoły rodzenia też nie chodziłam a położna powiedziała że oddycham i prę lepiej niż nie jedna po szkole :-D

co sobie wmawiam...np. zmęczenie jak wchodze po schodach, nieraz mi sie zrobi niedobrze, zemdli mnie....i nie mogę myć zbyt długo zębów bo mi niedobrze...miałam tak też w ostatniej ciąży ale w ostatnim cyklu też i @ przyszła więc się nie nastawiam ;-)
Kinia nie wierzę że nie masz choć iskierki nadziei...dopóki @ nie przyjdzie nic nie wiadomo więc nie mów że napewno :tak: a jeśli nie teraz to trzeba próbować dalej!!! wkońcu się uda! :tak:

Paula trzymam kciuki :tak:;-) i tu cytuję :dopóki @ nie przyjdzie nic nie wiadomo więc nie mów że napewno :tak: a jeśli nie teraz to trzeba próbować dalej!!! wkońcu się uda! :tak:
ale teraz do Ciebie;-)

Paula rybko ja juz tak nie raz byłam pewna że ciąży nie ma i teraz też to się sprawdzi. Bo gdybym była w ciąży to przypuszczam ze czułabym coś, cokolwiek, z Filipem miałam to przeczucie niesamowite i wiedziałam ze cos sie dzieje..
Ciekawe czy @ bedzie w sobote czy niedzielę. Kolejne testowanie przypadałoby mi na 28-29 grudnia ponownie :sorry:
A wogóle to teraz nawet nie bede sobie wyliczała owu nic... bedziemy jechać na ślepo całkiem tak jak było z Filipem, nie wyliczałam owu i wtedy to tylko w weekendy sie widywalismy i kochalismy no i sie udało! po 3miesiacach sie udało.
Musi sie i teraz udac... :sorry:

Maleńka miło że 3masz kciuki mimo wszystko ;-) zdrówka dla twojego męża.

Ja się dowiedziałam że koleżanka z innego forum wczoraj urodziła 2 dziewczynki - bliźniaczki :tak::-):-) Liliankę i Milenkę :-)
a w niedziele koleżanka z pracy urodziła chłopca - Borysa :-)

coś ten listopad owocny jest w dzidziusie :tak::-):-)

Maleńka dziękuje w imieniu M :-)

ja do szkoły rodzenia też nie chodziłam a położna powiedziała że oddycham i prę lepiej niż nie jedna po szkole :-D

Bardzo mi się podoba imię Borys ;-);-)och :zawstydzona/y:

PAULA no to w sumie już mozna sie cieszyc dano twojemu M 99% co tylko się cieszyć:-) (...)
No kobitki to jeszcze troche i testowanka ach się nie moge doczekać:biggrin2:
Patrysiu no będziemy się w pełni cieszyć jak M podpisze umowę, bo już nie raz tak było że się cieszyliśmy a później du...a :baffled:

a nawet nie wiesz jak ja sie nie mogę doczekać testowania ;-):-pchciałabym już wiedzieć czy jest fasolka czy będą ponowne staranka :tak:

Paula rybko ja juz tak nie raz byłam pewna że ciąży nie ma i teraz też to się sprawdzi. Bo gdybym była w ciąży to przypuszczam ze czułabym coś, cokolwiek, z Filipem miałam to przeczucie niesamowite i wiedziałam ze cos sie dzieje..
Ciekawe czy @ bedzie w sobote czy niedzielę. Kolejne testowanie przypadałoby mi na 28-29 grudnia ponownie :sorry:
A wogóle to teraz nawet nie bede sobie wyliczała owu nic... bedziemy jechać na ślepo całkiem tak jak było z Filipem, nie wyliczałam owu i wtedy to tylko w weekendy sie widywalismy i kochalismy no i sie udało! po 3miesiacach sie udało.
Musi sie i teraz udac... :sorry:

Maleńka miło że 3masz kciuki mimo wszystko ;-) zdrówka dla twojego męża.

Kinga ja nie wiem choć przypuszczam że staracie się o córkę?? Czytałam że trzeba cierpliwości bo jest trudniej niż z chłopczykiem.
Ja tez nie wiem czy wytrwam :-p jak się 1-2 mies nie uda to też chyba przestanę wyliczać i pójdziemy na żywioł. Ja już bardzo chcę, mój M też i nie wytrzymamy;-)

Dzień Dobry :-) Malutki śpi więc chwilka czasu dla Was :)

Czarodziejko mój Synek z 31 tc ważył orientacyjnie 1700 gram :tak: a urodził się w nie za dużej, ale tez nie za małej wadze, tak w sam raz! :)

Paula serdecznie dziękuję za tego linka odnośnie leków przeciwbólowych :tak:
to super że tak przebiegła rozmowa M o pracę, tym bardziej że jak napisałas lubi tę dziedzinę :) trzymam kciuki nadal za podpisanie umowy :) a wtedy poświętujecie sobie :-D heheh a co do mojego M to dzięki Pauluś za zrozumienie :-) M już podziękowałam i jaki dumny był że Wam tutaj napisał :)

Kinga, Paula a jak planujecie Andrzejki? Ja przy soczku nadal, ale będę towarzyszyć M podczas wsolnego domowego wieczorku :-D

Patrysiu a u Ciebie już 32 tc! :szok::-D fajnie szybko czas leci i niedlugo utulisz Synia :)

Dziewczynki trzymam kciuki za Wasze najbliższe testowania ! :-)

reklama
No ciekawe jak Dzastina i Joann@ no i starnka Honi ::happy:
A Joann@ też jakoś teraz bedzie testowała w tym tygodniu jak dobrze pamietam.

Wogóle ten tydzień jest bardzo napięty i pod wielkim znakiem zapytania ? dla nas:-)

Pyszczku u nas impreza w sobotę będzie:happy: ale ja to chyba rano teścior zrobię i wtedy jak juz bede wiedziała że nic z tego to sobie piwko popiję lub drinki.

Do góry