reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gizia pogratulowałam ci na gg, ale jeszcze i tu ci pogratuluję:
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A teraz czas na kolejne fasolki :tak::-):rofl2::-D

czesc dziewczyny chciałam sie z Wami podzielic dobra wiadomoscią słuchajcie zrobiłam tescik i mam :tak::tak:wyszły mi dwie kreseczki . jestem w ciazy udało sie ale jestem szczesliwa Boze dziekuje Ci Wam dziewczyny tez dziekuje za wsparcie i wasze porady jestem taka szczesliwa ze nie wiem co jeszcze napisac:tak:. wiem co dziwczynki posyłam wam pozytywne fluidki oby teraz kazdej pokolei sie udało
GIZIA MOJE GRATULACJE!!!!!!

:happy: :-) Gizia 25, to gratuluje dwóch kreseczek i maleńkiego szczęścia pod twoim serduszkiem :-) :happy2:

nie było człowieka tylko przez weekend a tu tyle się wydarzyło, i trzymam kciuki za kolejne pozytywne testy :tak::tak:

GIZIA _ MOJE GRATULACJE !!!!!!
Może wreszcie od Ciebie zacznie się nasza dobra p:happy2:assa! To teraz czekamy na następne :happy:dziewczyny - ja dopiero w Grudniu teraz mam sza;-)nse na pozytywny teściorek. ZObaczymy.
Za resztę dziewczyn trzymam kciuki:tak: i życzę wszystkim miłego dzionka.

reklama
Gizia juz ci gratulowalam przez gg ale jeszcze raz
GRATULACJE!!!!
kto nastepny?? ja testuje w piatek :))

Załączniki

• smile15.gif
    smile15.gif
    5,8 KB · Wyświetleń: 83
Do góry