reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
mam bialy gesty sluz jak przed @
chyba ze ktoras mi powie ze to moze byc tez onjaw fasolki to bede wdzieczna:-)
Tak sie sklada, ze taki sluzik jest jak najbardziej objawem fasolinki Ja taki mialam na poczatku ciazy:-)
Cześć dziewczyny jestem tu zupełnie nowa nigdy w życiu nie pisałam na forum...hmm nie wiem dlaczego...pół wieczora spędziłam dzisiaj na czytaniu wszych wiadomości...jest tu wiele pytań i zarówno odpowiedzi które mnie dręczyły:-) ale postanowiłam się zalogować.Jestem własnie w trakcie starnia sie o dzidzię z moim kochaniem ale coś nam nie idzie ... ostatnio złapałam już straszną dolinę w zasadzie nie wiem co robić czym sie zająć żeby nie myśleć...Byłam u lekarza dostałam nawe duphaston dopiero pierwszy cykl...wąlśnie przestałam i nagle zaczełam czuć sie dziwnie bolą mnie pierśi i jajniki dostje skurczy nie wiem co jest mam podwyższona temperaturę...czy to możliwe zebym zafasolkowała????Byłabym chyba najszczęsliwszą osobą na ziemi:-)Pozdrawiam serdecznie
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej dziewczynki
ja nadal sie nie rozpisuje
Gizia- wielkie gratulacje!!!!!!!spokojnych 9-miesiecy ciazy:-)
bede tez trzymac kciuki w piatek za reszte babeczek
ja testuje dopiero za prawie 3 tyg. jak narazie czekam na owulacje (ciagle dzialamy)
witam nowe staraczki :-)zycze szybkiego zafasolkowania
a co do zakupow , pisalyscie o korteczkach, to prawda w polsce to przewaznie 3 fasny do wyboru na cale miastopamietam jak sama latalam i szukalam cos innego;-)
na szczescie nie mam juz tego problemu :-)
pozdrawiam was wszystkie i milego wtorku
ja testuje dopiero za prawie 3 tyg. jak narazie czekam na owulacje (ciagle dzialamy)
a co do zakupow , pisalyscie o korteczkach, to prawda w polsce to przewaznie 3 fasny do wyboru na cale miastopamietam jak sama latalam i szukalam cos innego;-)
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
witaj Agacia wśrod nas. Nie tylko czytaj,ale oczywiscie tez pisz. Pisz jakie masz pytanka,razem cos zaradzimy )
Co to Twoich obiawów..skoro przestałaś brać już duphaston,czyli wnioskuję z tego,że zbliża sie czas @.oczywiscie jak najbardziej jest możliwe że to fasolka..ale spokojnie,zrób teściorek.
Pomyśl kiedy miałaś ostanią @ i iludniowe są cykle i poczytaj jak wstawić suwaczek,będzie łatwiej
Dorotkoi jak tempka, podniosła się? U mnie nie wiem,nie mierzyłam na razie,bo i tak nic mi to nie da,musze czekać grzecznie i starać się nie wkręcać zbytnio.
Dzien dobry dziewczynki. Miłego dzionka życzę
Co to Twoich obiawów..skoro przestałaś brać już duphaston,czyli wnioskuję z tego,że zbliża sie czas @.oczywiscie jak najbardziej jest możliwe że to fasolka..ale spokojnie,zrób teściorek.
Pomyśl kiedy miałaś ostanią @ i iludniowe są cykle i poczytaj jak wstawić suwaczek,będzie łatwiej
Dorotkoi jak tempka, podniosła się? U mnie nie wiem,nie mierzyłam na razie,bo i tak nic mi to nie da,musze czekać grzecznie i starać się nie wkręcać zbytnio.
Dzien dobry dziewczynki. Miłego dzionka życzę
reklama
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
hej dziewczynki
Witam Wszystkie dziewczynki, o poranku.
Gosiu możemy sobie podać "łapki";-) ja też czekam na owu i męża, (będzie jutro wieczorem) i będziemy działać
Również trzymam kciuki za wszystkie testujące w piątek.
Miłego wtorku dla wszystkich
Podziel się: