reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Znowu zostałam sama. Nawet tych klikających o tej porze zabrakło.
GIZIA - a jak u Ciebie słońce, coś nie pisałaś dzisiaj. Co tam słychać? Będziesz testować po K_ASI?

Dziewczyny, no mam nadzieję, że przyszły tydzień będzie owocował w lepsze nowinki.

Buziaki dla Wszystkich.

Dziendoberek
zmierzylam sobie po raz pierwszy temperature przed wstaniem z lozka ( wiadomo gdzie) 36,9 - to chyba dobrze nie???
W Krakowie leje bleee okropna pogoda :baffled:

Dziendoberek
zmierzylam sobie po raz pierwszy temperature przed wstaniem z lozka ( wiadomo gdzie) 36,9 - to chyba dobrze nie???
W Krakowie leje bleee okropna pogoda :baffled:

Tak Kasiu, dobrze,ale nie sugeruj się mocno temperaturka. Jeśli jest powyżej temp przed owu,to świadczy to o odbytej owulacji i że jesteś w drugiej fazie. Temperatuka spada tuż przed @ kilka godzin,albo nawet nie spada(ja przynajmniej tak miałam) Temperaturka musi być podwyższona powyżej 14dni wtedy możesz zacząć myśleć że może to dzidzi.

Idarnowskaojeoj, przykro mi.Rozumiem co czujesz,też tak miałam,wprawdzie nie robiłam betki,ale dwa testy dodatnie były a potem pojawiła się wredota.

Ale wiesz..obserwuj tą @.I na wszelki wypadek zrób teścior po. Zdarza się że kobietki mają NORMALNĄ miesiączkę a dzidzi jest...No a jeśli nie..to w następnym cyklu się uda. Faktycznie 4 cykle to malo starań. Wiesz..tak to już jest niestety że 40% wczesnych ciąż ulega samoistnym poronieniom. I to jest jak najbardziej normalne.

Miłego dzionka dziewczynki. Jejku,wczoraj ładna pogoda a dziś pochmurno okropnie

Hej laseczki:-)
Raportuję,że temp sporo spadła a teścik owu niemal idetyczne krechy:tak:. Zapowiada się,że jutro będzie skok
Po teściuku było ostatnie bzykano :-p(nieco ryzykowne, najwyżej będzie synek),ale ja już po prostu chcę dzidzię.

Dorota trzymam kciuki za wyjątkowo szybkie dziewczynki. Wiemy, że jest to możliwe, po tym jak NiaNi przytrafiły się wyjątkowo wytrzymałe chłopaki (a przynajmniej jeden) ;-)

O tak Antiope, szybkie dziewczynki na metę, gotowe, start....:tak:;-)
Oby tylko cos sie mojemu organizmowi nie odechciało i żeby nie było jaj jak w zeszłym cyklu :szok:.
Kasia_2005 super ta stronka Szymonka. I jakie świetne zdjęcia

reklama
:tak: Czesc laseczki :tak:

:-) Dorotko trzymam mocno kciuki, teraz sie uda.
:-D K_asiu i jak tam u Ciebie? Pewnie nudzisz sie okropnie? No ale jak pojawi sie
bobas....nie bedzie czasu na nude....:szok:
:-) Eliczku pozdrawiam
:tak: Kasiu2005 jak tam Twoje plecki?

:happy: Wkoncu skonczylismy odrabiac lekcje,:baffled: jeszcze czytanka nam zostala.

Do góry