Paula25
szczęśliwa :)
Mój tata ma imieniny w poniedziałek wkońcu Andrzej :-) i nie wiem jeszcze czy będzie robił imprezkę w sobotę czy w niedziele czy poprostu postawi coś w poniedziałek, także jeżeli już to imprezka rodzinna będziePaula kupiłam sobie bluzkę, bez szału jutro może jeszcze coś innego wynajde bo dziś to tak na szybkiego. A wy jakies plany macie na sobote?
Oj tak nie wszystkie dzieci to aniołki ;-) mój to taki aniołek z różkami i trzeba go często prostować, w sumie to głównie problem jest ze sprzątaniem, nabałagani cały pokój a potem nie chce sprzątać i mówi, mama/tata pomóż próbowałam już różnych rzczy nawet zbierał dobre i złe buzie, straszyłam go że wyrzuce mu zabawki do pieca ale myślę że to ja jestem za mało konsekwentna no i jak przyjade z pracy i zobacze ten bałagan to ciągle tylko krzycze żeby posprzątał skutkiem czego chodze zła....a Kacperek do mnie mówi: "mamo czemu jestes smutna? ja nie chcę żebyś była smutna! przepraszam...."
Fakt że przepraszać to on umie....tylko że za 5 minut robi to samo heh...
Kacper też ma strsznie dużo energii i jak nie wyjdzie na dwór to nie ma jej gdzie wyładować więc na wieczór szaleje, biega, skacze nie może na miejscu usiedzieć...a ja się złoszczę...a potem sama jestem na siebie zła