reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
i jeszcze ja dziś spytałam czy jakbym znowu zaszła to czy mam lecieć
po luteine a ona nie a poco?
chyba że będą plamienia albo bule ?
nato ja zdziwiona .a ona:jak miało tak być to miało i nawet żeby pani sie faszerowała
luteina cały czas to nic nie da i też kazała wyluzowac.:sorry:

i jeszcze ja dziś spytałam czy jakbym znowu zaszła to czy mam lecieć
po luteine a ona nie a poco?
chyba że będą plamienia albo bule ?
nato ja zdziwiona .a ona:jak miało tak być to miało i nawet żeby pani sie faszerowała
luteina cały czas to nic nie da i też kazała wyluzowac.:sorry:
Tak moja też ciągle mówi o wyluzowaniu :tak: i że nigdy nie bede pewna nawet jakbym wszystkie badania porobiła jakie są że wszystko tym razem będzie ok wiec mam tak o tym nie myśleć tylko się wyluzować i cieszyć się przytulankami :tak:

Tusia.. to znaczy ze mamy podobnych ginkow :-).. Ja jestem ciekawa co mi powie jak pojde 3.12 .. jak bylam po zabiegu powiedzial ze pieknie wszystko :-) .. Tez mi powiedzial ze tak musialo byc.. ze lepiej teraz a nie w 24tygodniu .. tu mial racje .. I ze jakby kazdy porod sie konczyl porodem to byloby zbyt duzo dzieci chorych i uposledzonych .. :-( ..
No ale teraz nie ma co sie ogladac w stecz.. tylko patrzec w przyszlosc :sorry2: .. i czekac na start w starankach :tak:

nom.ale z kim u mnie możliwe do realizacji dopiero pod koniec roku.:-D
mam nadzieje że nie dlugo wszystkie będziemy sie tu brzusiami chwalić.:tak:
a tak święta prawda Sylwia.

Tak moja też ciągle mówi o wyluzowaniu :tak: i że nigdy nie bede pewna nawet jakbym wszystkie badania porobiła jakie są że wszystko tym razem będzie ok wiec mam tak o tym nie myśleć tylko się wyluzować i cieszyć się przytulankami :tak:
Paula.. to nic nam nie pozostalo jak wypelnic slowa ginkow i wyluzowac :-)
Tusia... To obie sobie tak poczekamy ... bo ja tez niestety musze czekac na swieta :tak:.. wiec bedzie nas 2 :))
Ja mam nadzieje ze tak bedzie :))) Tylko kto tu z nami zostanie jak wszystkie juz porodza ..pozachodza ..hahaha :)))

reklama
ja zalozycielka wciaz niezapomnianego watku oswiadczam, ze jestem drugi raz w ciazy- w pierwszej strzelalismy na coreczke- udalo sie...teraz na chlopca- czas pokaze:-D

trzymam kciuki za pozytywny!:tak::tak:

Do góry