reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:happy2: miło że podobają wam się papusie które kupiłam Filipkowi.
Ja teraz troszke zajeta bo bawie sie z synkiem samochodzikami :-p już mnie woła o !! hehe
wieczorkiem raczej mnie nie bedzie bo bede pewnie z mężem randkę miała:cool2:;-)

tak wiec do napisania kochaniutkie! :-)
buziolki****

Sylwia a Ty nigdzie nie odchodz od nas!!! nie pozwalamy!!!:wściekła/y: :-)
Pyszczek ja sie nie moge doczekać twojego porodu i Gosi no i zaciążenia to też na pewno! :happy2:

Ciekawe jak tam nasza Royana..... :happy2::happy2::-)
byłas dla mnie natchnieniem :zawstydzona/y::tak::tak: :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:i mam pewien plan na miły wieczór:tak::tak: przyda się - dziś mamy dokładnie 3,5 roku po ślubie :tak::sorry::sorry::sorry::sorry: a zaczęło się od koszulki :-D
życzę Wszystkim miłego wieczoru :-D

reklama
:happy2: wieczorkiem raczej mnie nie bedzie bo bede pewnie z mężem randkę miała:cool2:;-)

tak wiec do napisania kochaniutkie! :-)
buziolki****
mmmmmm malenQa to oby z tej randki dzieci były:))))))

Czarodziejko no siada, masz rację :sorry: ja się nie smutam, tylko jakaś poddenerwowana jestem dzisiaj od rana - już M to rano zauwazył że wstałam chyba lewą nogą, to przez moje dzisiejsze samopoczucie. Ale wieczorkiem namówię Męża na jakiś relaksik i będzie dobrze! :happy2:
:)
Twoje poddenerwowanie jest calkowice zrozumiale.....JESTES ROZGRZESZONA!!!!:-D
Trzymaj sie babeczko....bo kto da rade jak nie Ty:))))

ROYANKA SERDECZNE GRATULACJE NIECH MALUCH SIE ZDROWO CHOWA!!! swoja droga Alanki sa bardzo grzeczne:tak:
Jesli Alanki są takie grzeczne to moze powinnam sie nad nim zastanowic!!!!!!;-);-);-)

A ja dzis sobie troszke polegiwalam..i dobrze bo czuje sie lepiej..choc na wieczor czuje ze znowu nos mi zatyka!!!! oBY tylko zatoki nie bolaly!!!!!

Eh.. a ja musze się zabrac za te obieranie ziemniaczków bo przed chwilką napisała mi nasza koleżanka, że do nas wpadną tak o 19;00 z naszym kolegą... trochę się wkurzyłam bo M do 18:00 pracuje i zanim obiadek, zanim dojdzie do domku to jakoś przed 19:00 będzie.. eh.. no ale to "sami swoi" także.. no ale i tak troszku zła jestem.. grr

Eh.. a ja musze się zabrac za te obieranie ziemniaczków bo przed chwilką napisała mi nasza koleżanka, że do nas wpadną tak o 19;00 z naszym kolegą... trochę się wkurzyłam bo M do 18:00 pracuje i zanim obiadek, zanim dojdzie do domku to jakoś przed 19:00 będzie.. eh.. no ale to "sami swoi" także.. no ale i tak troszku zła jestem.. grr

będzie na pewno miło :tak::tak: zobaczysz :tak:
czy na forum są 2 agnieszki?? jedna miała mieć Wanesskę a druga to Ty ?? Czy obie to jedna ?? nie mogę Was zapamiętać:sorry::sorry::sorry:

A JA BYŁAM DZIS NA WIZYCIE GINKA POWIEDZIAŁA ŻE JUZ WSZYSTKO OK.I PO 2 @ MOGE SIE STARAC.
Ale dała mi tylko na toksoplazmoze i nie wiem spodziewałam sie nawału badan.:confused:
Tusia to dobrze że wszytsko ok :tak:co do badań to moja też nie chciała mi żadnych dać, twierdziła że nie ma takiej potrzeby, ale wyprosiłam na niej te o których wcześniej pisałam, a cytomegalie robiłam na własny koszt dopiero jak wynik mi wyszedł niejednoznaczny to dała mi skierowanie na powtórzenie badania :tak: jesli masz zaufanie do swojej gin to możesz innych badań nie robić, ale ja jeszcze tą cytomegalie bym zrobiła na Twoim miejscu.

gratulacje dla przyjaciółki:-)
(...) Acha zapomniałabym mam juz wyniki i są ogólnie ok:tak:co teraz spokojnie czekac na poniedziałek:-)
Patrysiu dziękuje w imieniu przyjaciółki no i super że wyniki masz dobre :tak::-) w poniedziałek wizyta - trzymam kciuki!

(...) A wogóle to wzięło mnie na wyszywanie półkrzyżykiem:) Zobaczcie:) To dla mojego dzieciątka:) Potem ramka i gotowe:)
Agniesiak Ty obrzarciuszku ;-) piękny obrazek wyszyłaś :-) ślicznie będzie wyglądał na ścianie w pokoju maluszka :tak:

DZiewczynki.. widze ze sie zamieszanie przezemnie zrobillo.. wiec PRZEPRASZAM .. nie pisalam nic w zlym znaczeniu.. bo nie mialam nic takieog na mysli..
Pisalam ze macie sie cieszyc bo to Wasz czas.. !!!! :tak:.. Jedne sie ciesza.. inne maja powody do smutku..
Nam nie bylo dane sie dlugo cieszyc .. widocznie tak musialo byc i juz.. kiedys sie nam to mam nadzieje wynagrodzi.. ;-)
Wiec chyba czas sie przeniesc na watek.. poronienia..
BUZIAKI I POZDRAWIAM WSZYSTKIE !!!
Sylwia zaraz dostaniesz w du...sko!!! :wściekła/y: nigdzie masz nie chodzić, przecież jesteś NASZA :tak: a po co chcesz przejść na wątek poronienia i się dołować :no: ja tam tylko raz zajrzałam i stwierdziłam że to nie dla mnie mimo iż to przeżyłam :-( zdecydowanie wolę tutaj pisać gdzie szczęście i radość jest a i wygadać sie też można jeśli jest nam źle :tak: Kochana głowa do góry, zobaczysz że jeszcze razem będziemy tutaj w ciąży pisały o naszych dolegliwościach ciążowych :tak::-)

A ja dzwoniłam do swojego ginka który kazal mi odstawić Clo i Pregnyl i brać tylko Duphaston od 17 dc... do 28. Kazał się przytulać już od dziś co dwa dni... mierzyć tępkę i się nie obijać:-D:-D:-D:-D dał mi dużo pozytywnych fluidów i pchnoł we mnie nadzieję.... bo to taki mój ginekolog- przyjaciel 2w1. Bardzo go lubię i mocno sobię cenię... Jak ja byłam w ciąży to mogłam do niego zadzwonić nawet o 3 w nocy w niedzelę... zawsze odebrał i zawsze mnie uspokoił a jak bardzo się upierałam to zaraz jechał do gabinetu i czekał na mnie...żeby mnie zbadać.. Ja w ciązy byłam straszna..z każdą pierdołą do niego dzwoniłam..ale oboje jesteśmy zdania że lepiej na zimne dmuchać... taki ten mój ginekolog to skarb :tak::tak::tak::tak:
Dzastina to nic tylko teraz serduszkować :tak::-):-D super że masz takiego zaufanego gina, to bardzo pomaga nawet psychicznie! :tak:

Dziś mój 19 dc, 7 dzień po owulacji...
Mam pytanko: czy test Quick Vue faktycznie wykrywa ciążę po 6 dniach od zapłodnienia czy może od zagnieżdżenia? Zrobiłam test dziś i niestety minus :( Smutno mi bardzo, nie czuję też żadnych objawów sugerujących ciążę... Jedynie śluz taki wodnisto-białawy, rozdrażnienie, płaczliwosć (ale to pewnie ze zmeczenia). Przy poprzedniej ciąży juz w 7 dniu po owulacji bolały mnie piersi. Teraz nic... :(
Honia tak jak dziewczyny pisały to zdecydowanie za wcześnie test zrobiłaś :no: jeszcze nic straconego, tylko cierpliwie musisz zaczekać najlepiej do terminu @ ale widzę że Ty z tych bardziej niecierpliwych jesteś ;-):tak:Trzymam kciuki abyś ujrzała 2 kreseczki! :tak:

ja ostatnio dostałam bieliznę od męża - fajna i barddzzooo gustowna. Ale nie daje mi spokoju i najlepiej jak bym w niej po domu chodziła :tak::-D taka : (kolor czarny ) :)
OBSESSIVE # OXALIS BIAŁA I CZARNA / L-XL / (794015597) - Aukcje internetowe Allegro
Maleńka no no wcale się nie dziwię że mąż chce żebyś w niej po domu chodziła bo napewno wyglądasz w niej oszałamiająco ;-):tak::-)

(...) i mam pewien plan na miły wieczór:tak::tak: przyda się - dziś mamy dokładnie 3,5 roku po ślubie :tak::sorry::sorry::sorry::sorry: a zaczęło się od koszulki :-D
Maleńka wszystkiego najlepszego z okazji "rocznicy" i miłego wieczorku :tak::-);-):-p

A ja dzis sobie troszke polegiwalam..i dobrze bo czuje sie lepiej..choc na wieczor czuje ze znowu nos mi zatyka!!!! oBY tylko zatoki nie bolaly!!!!!
Czarodziejko zdrówka życzę :tak:

Agniesiak może trochę nie w porę, ale zobaczysz że będzie miło, pogadacie sobie, pośmiejecie się :tak:

czy na forum są 2 agnieszki?? jedna miała mieć Wanesskę a druga to Ty ?? Czy obie to jedna ?? nie mogę Was zapamiętać:sorry::sorry::sorry:
Maleńka tak na forum są 2 Agnieszki :tak: jedna właśnie ma małą Waneskę a druga to Agniesiak nasza ciężaróweczka ;-):tak:

a ja jakas poddenerwowana brakiem jakiejkolwiek akcji porodowej chodze...Majka dopiero do domku wraca...m nie ma...full wypas poprostu:-(jest mi smutno samej..i nie umiem juz sobie wyobrazic zycia bez mojego malego psotnika...jak jej nie ma w domu caly dzien to tak smutno jest:-(chyba wezme przyklad z Pyszczka i zrobie sobie relaksik z m bo zwariuje....sorrki ze tak Wam smuce...

dziewczyny nie wiecie czy uchwyty do mebli sa umiwersalnych rozmiarow??bo chce w jednej komodzie mammutowej wymienic uchwyty bo sa metalowe czarne i nie pasuja do tej komody a nie wiem czy inne by pasowaly?? to sa sliczne uchwyty http://www.akcesoria.meble.pl/akcesoria/uchwyty,uchwyty-dla-dzieci/page2.html i na jakies z tych chcialam wymienic...doradzcie...

Maleńka wszystkiego najlepszego z okazji "rocznicy" i miłego wieczorku :tak::-);-):-p

Czarodziejko zdrówka życzę :tak:

Agniesiak może trochę nie w porę, ale zobaczysz że będzie miło, pogadacie sobie, pośmiejecie się :tak:

Maleńka tak na forum są 2 Agnieszki :tak: jedna właśnie ma małą Waneskę a druga to Agniesiak nasza ciężaróweczka ;-):tak:

aaaaaa tak coś mi się zdawało :-p
to taka połówkowa rocznica więc imprezy nie będzie ale dziekuję :-p:-p:tak:

dziękuje PAULA na twoja odpowiedz czekałam.
kurcze tylko ta gin odczyała mi wynik hist-pat
i niby ok ale dodała że "jakieś" zapalenie jeszcze było.
ale jakto jakieś a może to było przyczyną?
troche mnie to właśnie martwi chyba zrobię badanie na posiew z pochwy.

reklama
Przeczytałam sobie wszystkie posty dzisiejsze od początku, bo wcześniej nie miałam czasu i tylko pobierznie przeleciałam i uśmiałam się z Royannki :-D:-D:-D podziwiam ją za jej spokój :eek: ja to już dawno na porodówce bym była :szok::-D:-D ciekawe co u niej i Alanka słychać?

Gosia a Ty się nie martw niedługo i Ty urodzisz :tak: jeszcze po terminie nie jesteś więc nie masz czym się przejmować wiem że łatwo mi mówić jak wszystkie wkoło już rodzą ale pomyśl sobie co by było jakbyś była z końca listopada ;-) mówisz że Maja ważyła 4200! :eek: i urodziłaś ją siłami natury podziwiam! :tak: Moja koleżanka całą ciąże chodziła do gina prywatnie i był też przy porodzie a na usg wyszło że mała waży 4kg i od razu zdecydował o cc a i tak wyszło że ważyła 300g więcej :tak: a twój Kacperek ile teraz waży?

Pyszczku Ty chyba następna będziesz! :tak::-) Trzymam kciuki!

Do góry