A JA BYŁAM DZIS NA WIZYCIE GINKA POWIEDZIAŁA ŻE JUZ WSZYSTKO OK.I PO 2 @ MOGE SIE STARAC.
Ale dała mi tylko na toksoplazmoze i nie wiem spodziewałam sie nawału badan.
Tusia to dobrze że wszytsko ok
co do badań to moja też nie chciała mi żadnych dać, twierdziła że nie ma takiej potrzeby, ale wyprosiłam na niej te o których wcześniej pisałam, a cytomegalie robiłam na własny koszt dopiero jak wynik mi wyszedł niejednoznaczny to dała mi skierowanie na powtórzenie badania
jesli masz zaufanie do swojej gin to możesz innych badań nie robić, ale ja jeszcze tą cytomegalie bym zrobiła na Twoim miejscu.
gratulacje dla przyjaciółki:-)
(...) Acha zapomniałabym mam juz wyniki i są ogólnie ok
co teraz spokojnie czekac na poniedziałek:-)
Patrysiu dziękuje w imieniu przyjaciółki no i super że wyniki masz dobre
:-) w poniedziałek wizyta - trzymam kciuki!
(...) A wogóle to wzięło mnie na wyszywanie półkrzyżykiem
Zobaczcie
To dla mojego dzieciątka
Potem ramka i gotowe
Agniesiak Ty obrzarciuszku ;-) piękny obrazek wyszyłaś :-) ślicznie będzie wyglądał na ścianie w pokoju maluszka
DZiewczynki.. widze ze sie zamieszanie przezemnie zrobillo.. wiec PRZEPRASZAM .. nie pisalam nic w zlym znaczeniu.. bo nie mialam nic takieog na mysli..
Pisalam ze macie sie cieszyc bo to Wasz czas.. !!!! .. Jedne sie ciesza.. inne maja powody do smutku..
Nam nie bylo dane sie dlugo cieszyc .. widocznie tak musialo byc i juz.. kiedys sie nam to mam nadzieje wynagrodzi.. ;-)
Wiec chyba czas sie przeniesc na watek.. poronienia..
BUZIAKI I POZDRAWIAM WSZYSTKIE !!!
Sylwia zaraz dostaniesz w du...sko!!!
nigdzie masz nie chodzić, przecież jesteś NASZA
a po co chcesz przejść na wątek poronienia i się dołować
ja tam tylko raz zajrzałam i stwierdziłam że to nie dla mnie mimo iż to przeżyłam :-( zdecydowanie wolę tutaj pisać gdzie szczęście i radość jest a i wygadać sie też można jeśli jest nam źle
Kochana głowa do góry, zobaczysz że jeszcze razem będziemy tutaj w ciąży pisały o naszych dolegliwościach ciążowych
:-)
Dzastina to nic tylko teraz serduszkować
super że masz takiego zaufanego gina, to bardzo pomaga nawet psychicznie!
Dziś mój 19 dc, 7 dzień po owulacji...
Mam pytanko: czy test Quick Vue faktycznie wykrywa ciążę po 6 dniach od zapłodnienia czy może od zagnieżdżenia? Zrobiłam test dziś i niestety minus
Smutno mi bardzo, nie czuję też żadnych objawów sugerujących ciążę... Jedynie śluz taki wodnisto-białawy, rozdrażnienie, płaczliwosć (ale to pewnie ze zmeczenia). Przy poprzedniej ciąży juz w 7 dniu po owulacji bolały mnie piersi. Teraz nic...
Honia tak jak dziewczyny pisały to zdecydowanie za wcześnie test zrobiłaś
jeszcze nic straconego, tylko cierpliwie musisz zaczekać najlepiej do terminu @ ale widzę że Ty z tych bardziej niecierpliwych jesteś ;-)
Trzymam kciuki abyś ujrzała 2 kreseczki!
ja ostatnio dostałam bieliznę od męża - fajna i barddzzooo gustowna. Ale nie daje mi spokoju i najlepiej jak bym w niej po domu chodziła
taka : (kolor czarny )
OBSESSIVE # OXALIS BIAŁA I CZARNA / L-XL / (794015597) - Aukcje internetowe Allegro
Maleńka no no wcale się nie dziwię że mąż chce żebyś w niej po domu chodziła bo napewno wyglądasz w niej oszałamiająco ;-)